Ty jo, nedostatek masla, neni to nejaka Buresova pomsta?? ![]()
Bych neverila, ze se dockam doby, kdy maslo dovezene z EU tady koupim nakonec levneji nez v CR.
Ty jo, nedostatek masla, neni to nejaka Buresova pomsta?? ![]()
Bych neverila, ze se dockam doby, kdy maslo dovezene z EU tady koupim nakonec levneji nez v CR.
Jo tak ![]()
Dobry maslo se da nakoupit v polsku. V cz maj polsky potraviny hrozne spatny renome, ale ty srajdy, ktery nam sem posilaj, by polaci doma nikdy nezrali :)
tak ja mam ted predevsim pocit, ze maslo poradne neni, protoze nekdo vyrobil paniku. v obchodech nic a doma kazdy pet kostek. nejak mi nedochazi, co s tim, kdo dela, protoze to, co jsem drzela dnes v ruce ja melo trvanlivost do pulky rijna, abych to mrazila, tak na to prece nebudu kupovat cerstve maslo. no nastesti toho moc nesnime a o jogurtech tuto famu zatim nikdo nevypustil (pochopila bych zdrazeni vsech mlecnych vyrobku, proc jenom masla, kdyz zakladni surovinu maji vsechny stejnou vi Buh).
Naprosto s tebou souhlasim. V dnesni dobe tech internetu a socialnich siti se nam ta panika pekne siri a dusledky jsou pak daleko horsi. U nas aktualne neni kvuli stejnymu fenomenu benzin, proste ani kapka
No jeste ze bude ten vikend, budeme si valet sunky doma.
Ale jinak maslo v mrazaku vydrzi pekne, my to tak delame, kdyz jezdime na delsi dobu na chalupu, tam se dobry maslo taky moc nesezene, ale z jinych duvodu.
Manžel dnes přinesl dobrá 3 kg nádherných obrovských ostružin. Zítra musím udělat džem.. Někdo nějaký recept...?
Díky za recept na cuketovou bábovku s ořechy - je vynikající!
Dobry maslo se da nakoupit v polsku. V cz maj polsky potraviny hrozne spatny renome, ale ty srajdy, ktery nam sem posilaj, by polaci doma nikdy nezrali :)
Súhlasím![]()
Poprosím o recept na makovú bábovku z apetit. Našla som tam rôzne a rada by som osvedčený recept. Ďakujem :)
![]()
My jsme dělali tuhle a je taky výborná.
Ja za ten recept děkuji též. ![]()
mozna ji zitra udelam, potrebuji nejakou svacinu do letadla.
Ďakujem za tip. Budem testovať. ![]()
Ocitla se mi doma ta velká hollandia a já ji moc nemusím, muˇžu z ní udělat ten labneh?
Určitě ano!
Jogurt osolit, pár kapek citronu. Já do něj např. bylinky dávám hned, miluju ořechy a česnek a bylinky. Zavěsit a kapat..
Já dnes vyzkoušela low carb pizzu bez mouky, tedy z květáku. Udělala jsem ji moc vysokou, protože se mi nechtělo mýt velkou remoskoou mísu, kde měl manžel zapečené maso ve šlehačce a tak jsem udělala v malé remosce vyšší. Zítra to zkusím v té větší.
Chuťově je prima. Pizza to, samozřejmě, není, ale chutná to velmi dobře. Asi jako květákový nákyp ![]()

Díky :)
Ještě jednou díky za objev labnehu, chytlo se to u nás a hlavně jsem si šplhla u dcery ![]()
A jak dlouho to kape? Mně to teď vidí z vařečky v lednici..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.