Jezis ha ha (teda samo lituju). Zajimalo by me, jak to chutna, strudl s nadechem bramboraku ![]()
Jídlo a vaření
Dám vědět![]()
Hergot!
ehm, musím teda přiznat, že co jsem ochutnala čokoládu s příchutí haggis, tak si to bohužel umím trochu představit...
![]()
něco jako čokoláda s příchutí jitrnice, no, ňamy!
damy mam prosbu. mate niektora recept na vianocne pecivo? manzel ma poprosil ci by som nieco predsa len neupiekla. mam doma dokonca po mame taku kovovu "pistol" co ma rozne nadstavce na rozne tvary kolacikov/cajoveho peciva ale nikdy som ju nepouzila a netusim ake cesto a pecenie na to treba ![]()
(Válečné deníky už jsou v Levných knihách? Sakra... - redigovala jsem to - )
Dáte někdo tip na dobrý povidla? Ne recept, ale už hotový, značka, obchod eshop...
Netusim, jestli jsou dobre (nemela jsem je), ale vyhraly Dtest minuly rok a regionalni potravinu v 2015. Jsou bez cukru a konzervantu. Prodava rohlik, sklizeno, ci primo vyrobce Jiri Netopil a dalsi eshopy.
https://www.regionalnipotravina.cz/ocenene-regionalni-potraviny/zlinsky-kraj/svestkova-povidla-2015/
Ja kupují v Lidlu ve sklenici a jsem spokojená.
Do povidel doporučuju před použitím přidat trochu rumu a skořici ![]()
Hlásím, že majoránka prošla zcela bez povšimnutí.![]()
Ha haaa, tak to je bomba, zrovna u majoranky bych tomu nikdy neverila ![]()
Bud ji nebylo tak hodne, nebo zafungovala psychologie - vidim strudl, citim jablka, tak i chutnam strudl. Pripomina mi to ty zname studie, kdy barva ovlivnila chut - kdyz vidim cervenou, bude mi to chutnat po jahodach/malinach/..., i kdyz ve skutecnosti to je ochuceno jablkem nebo citronem.
(Válečné deníky už jsou v Levných knihách? Sakra... - redigovala jsem to - )
Tohle bylo jen pár kusů v regálu s defekty, takovou knížku brzo po vydání asi do Levnách knih nedají.
Já jsem jednou do guláše místo kečupu vrazila angreštovou přesnídávku. ![]()
Vsadím boty, že to nikdo nepoznal ![]()
Ani já bych to nepoznala, kdybych to nevěděla. ![]()
Jsem dneska otevřela 40% smetanu Kunín a v podstatě to byl double cream. Málem jsem to do toho hrnce nadala :-) kdybych měla nějaký ovoce, tak jí asi sežeru celou. No a teď mě napadá, že bych si jí měla detailně přečíst, jestli tam nejsou nějaký zahušťovadla... protože normálně bývá tekutá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY