0zero7 já se chystám na arašídovou, ale někde jsem probendila recept a nemůžu ho najít, byl to takovej jednoduchej skoro jako ten můj:-)
Jídlo a vaření
0zero7
Mám hlaaaad když to vidím. Vypadá to skvěle. Zítra budu nějak péct hovězí vcelku, kdyby tě něco napadlo, sem s tím, já su na ty nápady dutá. ![]()
Luna Hovězí na česneku, prospikovat, br.knedlík,špenát.
No je to klasika.
Já taky, ačkoliv jsem ještě nedávno říkala, že SodaStream ani náhodou.
0zero7 Super a hodně z toho můžu :-).
999 ty me vzdycky tak navnadis, ze jdu varit vic zeleniny. Jo a jestli jsi nezkousela pomalu restovany mrkve na masle tak doporucuju, lahoda. to by ti taky mohlo sedet!
Luna maslo a hodne pepre, do uplne horke trouby a neotvirat nejakou dobu. Moc dobry s ryzi a salatem.
Luna Já mám dnes v plánu salát s uzeným lososem..inspirace restaurací, kde jsme v úterý seděli. Tys ho neměla, ale příště doporučuju. Takže saláty, medovohořčicová omáčka, černé olivy, rajčátka, losos a bagety. V tom vedru mi rodina řekla, že jim to všem stačí a já jsem ráda, že nebudu trávit čas vařením.
Učinila sem pokus a vypadá to, že vyšel ![]()
Kompot z loupaných meruněk, šlo to úplně snadno, příští rok se rozšoupnu víc asi (tohle je testovací dávka v provizorních sklenicích, ale tak recyklace je nutná, žejo)
brrr já letos prvně zkusila dát pytlík půlenejch meruněk do mrazáku, na zkoušku. Známá mi to poradila, v zimě to má na koláč.
pak taky knedlíky meruňkový a kynutý koláč
meruňky sou blbý v tom, že pomoc dlouho nevydrží, musej se spotřebovat rychle. Jo a taky jeden rok mamka s tetou dělaly přesnídávky.
brrr Já navařila do mrazáku knedlíky. Meruňkové v bramborovém těstě, ty u nás jdou. Jinak dva táče na velký plech s drobenku a druhý den nebylo k snídani nic. To byl blesk.
brrr Meruňkové chutney http://www.cuketka.cz/?p=2079 Mám s tím úspěch ke grilovaným masům.
Myrtila Ty moje nevypadají reprezentativně už teď, jsou takové různorodé
A mražák mám už taky plný, ale je fajn, vědět, že jdou mrazit, měla jsem zažité, že nejdou.
brrr Zavařit nasucho.
brrr Meruňky jdou mrazit v pohodě.
Včera jsem na Istrii zakoupila litr olivového oleje a istrijský lanýž. Budou fettuccine s lanýžem :-) a taky míchaná vajíčka s lanýžem :-) Já vím, že to není ten pravý, ale chutná mi.
Sweet Potato Jo, jdou mrazit. Mam jich plny mrazak vzdycky cely rok, ani na ne nevzpomenu a je tu nova sezona.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY