jinx Ja nepocitam, jen to proste nejim, je to rychlejsi a jednodussi, ale uz to mam teda v oku.
No jo, tady je to sakra mezinarodni... australani, skandinavci, k tomu rpidej ty taliany, no nebezpecna puda toto ![]()
jinx Ja nepocitam, jen to proste nejim, je to rychlejsi a jednodussi, ale uz to mam teda v oku.
No jo, tady je to sakra mezinarodni... australani, skandinavci, k tomu rpidej ty taliany, no nebezpecna puda toto ![]()
0zero7 Cuketový nudle si dělám do práce dost často. Většinou teda spíš jako přílohu k masu. Kdysi to bylo na FB v takových těch videoreceptech.
0zero7 skandinavska kuchyne me zajima, ale zrovna treba australska, to vubec. Jednoznacne pro me nejlepsi italska... hodinka nebo hodinka a pul letu, bezkonkurencni ![]()
jinx Ja spis hovorila o tech chlapech hehe. Australskej akcent muze ( a nemusi) byt super. Jidlo uz mene, oni umi ryby treba fajn, ale nic zasadniho. Italie je top, to je jasny.
Potrefenáhusa takže deko, podle receptu, matka teda místo udávanejch 1,5 litru dává 2 litry, 2 bobkový listy a 35 cukerinů. Do každé sklenice dá jeden hřebíček, bobkáč z nálevu roztrhá a taky rozdělí. Kopr, mrkev na kolečka a cibule, kolečko křenu (nebo podle chuti) okurky a zalít tím nálevem a rozdělit ty kulicky. Sterilovat na 80 stupňů 20 minut
hele koukám teďka na to deko a tam se ty okurky nezavařujou, jen se uvaří ten nálev, zalije, uzavře a nazdar, to se mi moc nezdá
Potrefenáhusa u nás se léta okurky zavarovaly tak, ze se povarily v tom nálevu ( ale opravdu chvilicku a cele to šlo do sklenic, zavickovat a hotovo). Nikdy se nic nezkazilo, je tam dost octa a kys. Benzoová tuším.
Potrefenáhusa no máma vždycky sterilovala na těch 80 a dvacet minut. Nikdy jinak.
Kreolske curry, které tu minulý týden dávala Luna, je boží!

Recept na mandlovej chleba, zjednodusenej a zdokonalenej, me tak nenaskoci, ale dobrej je, davam jeste knim a pekany, opeceny platky super! (S avokadem a kozim syrem, mnam)
https://www.facebook.com/sugarfreelowcarbrecipes/videos/1886261801394177/
Co s patizonem?
Kromě smaženého teda, ten znám.
brrr Já bych se k němu chovala jako k cuketě. Vydlabat, naplnit, zapéct. Dělala jsem z něho i bešamelovou omáčku a nebyla špatná.
Bledule Dík, za tipy,nějak se s nadúrodou vyrovnáme. ![]()
Domácí jablkovej nanuk z žitavek
sem na sebe hrdá, pro mě výborná dřeň. A jěště sem zkusila do části přimíchat jogurt, ten čeká v mrazáku..
Ounz Taky letos začínám s nanuky, jablkodřeňové nám taky zachutnaly, s jogurtem ještě zkusím. Zaujal mě ten váš mangový nanuk na předchozí fotce, můžu se zeptat, odkud máte formy? Vypadají poněkud větší, něž kterými disponuju, hodily by se.
Plánuju zkusit nějakým způsobem mátový nanuk, žádný recept jsem nenašla - nějaké ano, ale buď s náhražkami (byť třeba jen špenát+mátová esence...nevím proč), nebo třeba nějaké prapodivné...chci zkusit normálně nějaký smetanový z máty, s čokoládou.
tarra po těchhle sem pásla dlouho, měli jen na amazon.com, samozřejmě s náležitým clem, ale teď se dostaly do nabídky na amazon.de, a dokonce sem měla doručení zdarma (já teda ještě měla v košíku tu pánev a dřevěný tyčky do nanuků..) stačí tam zadat popsicle molds a vyjede několik druhů a mezi nimi tyhle..sou docela fajn. Jen pozor, nepěchovat obsah nebo bude ten nanuk vyboulenej..
Ounz Děkuju, kouknu na ně. Docela se divím, že jsem v místních obchodech narazila jen na takovýty dětský míry (velikost velkýho panáka, krátká tyčka...) Jo a o tom pěchování a vyboulení mi to už došlo za těch pár dětských várek, že jsem u nanuků na fyziku trochu zapomněla![]()
tarra sou fajn, silikon.
Domácí jablkovej nanuk z žitavek
sem na sebe hrdá, pro mě výborná dřeň. A jěště sem zkusila do části přimíchat jogurt, ten čeká v mrazáku..
Jak se dělá jablečná dřeň, jen nastrouhat?
Ronna no já to nastrouhala, cukr a povařit, já si to pak mixuju a tentoktát sem do toho zkusila dát vanilkovej puding rozmíchanej ve vodě a povařila sem to. Dala sem část do formiček a část ještě smíchala s jogurtem. Je to prostě zkušební várka. Když sem tuhle měla někde ten mangovej nanuk, tak sem měla dojem, źe je tam trochu škrobu nebo tak něčeho aby to nebylo tak ledovatý, tak sem to chtěla zkusit.
Ounz A už jsi várku ochutnala?
Pamatuji jablečnou dřeň z jablek a připadalo mi to jak zmražený mošt.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.