MP Marge stes není zač, však já jsem na ten recept narazila taky tady. Určitě stojí za vyzkoušení, chutná to i těm, co jinak moc na pečené a dušené cukety moc nejsou.
Jídlo a vaření
Ahoj :) podělím se s váma o recept na hruškový nepečený koláč. Objevila jsem ho tady tak se na něj můžete podívat. Našla jsem ho před 2 měsíci a dělám ho pravidelně a milují ho všichni u nás doma. Já tam osobně dávám ty esenciální oleje jako jsou v receptu a chutná to s nima lépe, ale určitě se dají i nahradit něčím jiným. Je to rychlé na přípravu a hlavně i zdravé, takže rozhodně doporučuji vyzkoušet :)
MP Marge stes není zač, však já jsem na ten recept narazila taky tady. Určitě stojí za vyzkoušení, chutná to i těm, co jinak moc na pečené a dušené cukety moc nejsou.
Jako muj pritel ![]()
viktorka_od splavu digestivní na cheesecake, jedině!
Udělala jsem si vlažný salát z quinoi, kapií, okurky a mangoldu opečeného z šalotkou na pánvičce... Zálivka jen oliváč, limeta a trochu chilli. A ten mangold je dobré osolit.
Papriky na lečo
Když v Tescu koupím sáček s paprikama pod tímhle názvem, znamená to automaticky, že v tom budou i pálivé?
Já jsem teda dvoukilové balení koupila v Albertu. Pálivé tam nebyly.
Tak dopečíno.. jup

Renusatko Z tadytěch pálí většina, a to velmi výrazně. A nedá se to odhadnout podle barvy, která ano a která ne.
Fakirka díky :)
Stará Stanová Kůže Měla jsem z toho taky strach, protože tam byly oranžové, zelené, bílé a jakési žluté. Tak naštěstí ani jedna. No pálivé by mě asi naštvaly. To by mi doma nikdo nejedl.
Renusatko tak hlavně že jedí to lečo:-) já mám doma jen to "žravé" dítě a stejně už mi teď u večeře fňukal že zase salát. a zítra šopák:P
viktorka_od splavu Já jsem dnes v krámě koupila lahůdkové tofu, salát, rajčata, ricottu, narvala jsem to vsechno do tortily, zakapla oliváčem a strčila do kontaktního grilu. Žádna vysoká gastronomie to není, ale jíst se to dalo.
viktorka_od splavu Já jsem k šopáku udělala jen narychlo panenku a koupila bagety, hned to bylo atraktivnější a ty dvě minuty s panenkou u sporáku mě nezabily ![]()
Renusatko aa super, to by mohlo být v sobotu k obědu![]()
viktorka_od splavu jj, měli jsme to minulou sobotu
.
Renusatko děkuji![]()
Tak dopečíno.. jup
Mne vase fotky pusobi uplne fyzicke utrpeni!!! Sezenu tady leccos, ale bochnik chleba neee ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY