Já už bych to dál snad radši ani nerozebírala, nebo dostanem do sekce jídlo a vaření doživotní ban ![]()
Jídlo a vaření
Že jo? I když zrovna téhle pocty bychom se všichni rádi vzdali.
Oops, my jsme v jídle? Šišbardón!
Tak vám všem děkuji za odkaz na Bonami. Našla jsem tam hrnek pro sestru a on je vyprodaný! ![]()
Dejte si tam sledování, ty věci se tam občas vrací.
a neměli by ho třeba jinde? tady je odkaz na "sběrný" web - hrnky z různých eshopů:
dočítám za celej den zpětně a chechtám se nad kočičíma zadkama, ale! musim ti říct, že ten chleba v hrnci je fakt suprovej a dokonce ho zvládnu upéct i já:-)
když už jsme u těch hrnků, nevíte prosím vás někdo, od koho by mohl být tenhle hrnek? Mám ho hrozně ráda, ale je už bohužel prasklej, koupila jsem ho v r. 2000 na náměstí v Mělníku a má nečitelnou značku, něco jako G (ale může to bejt i jiný písmeno) & F.
(všichni se taky strašně chtěli vyfotit)

Já sem ty kočičí zadky dám ještě jednou. Pro mě byly taky jasný hned na první pohled.
Já už bych to dál snad radši ani nerozebírala, nebo dostanem do sekce jídlo a vaření doživotní ban ![]()
ale ved v pohode. tu su macacie zadky. jedlo je teraz v staznostiach. hygienicke predpisy su myslim dodrzane.
Zatím jsem ho jinde nenašla, ale zkusím to, děkuji. Třeba najdu hezčí. ![]()
ale ved v pohode. tu su macacie zadky. jedlo je teraz v staznostiach. hygienicke predpisy su myslim dodrzane.
Jo a ve zvířecím vlákně se včera kupovaly tácky na párek s hořticí. ![]()
tam moc nechodim, mame pouze rybicky.
Ty tácky jsem kdysi viděla v obchodě Levné knihy - kdyby je ještě někdo sháněl...
Jo a ve zvířecím vlákně se včera kupovaly tácky na párek s hořticí. ![]()
Párek s čím?! ![]()
Hortice rika horcici 0zero7. Ja myslela, ze se preklikla, ale ono se to tak pry nekde rika. Ja jsem to predtim nikdy neslysela.
Všechny je nahlásím do jazykovýho koutku! ![]()
Sím, já sim vím, že hořčice, sím. Ale párek s hořticí mi přijde jako takový terminus technikus. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY