Pardon, ale já si nemohla pomoc
Jídlo a vaření
To je ta profesionální deformace ![]()
Hm a teď budu přemýšlet do noci, co je na tom hrnku archeologického.
![]()
to jídlo vypadá parádně, i když vůbec nevím, co to je.
Mi to potom taky došlo (poté, co jsem si pořádně přečetla ten letopočet zakoupení), ale předtím jsem si říkala, jestli ty kočičí zadky vidíš jako lopatky, nebo co ![]()
Počkej, ty nám chceš namluvit, že jsi ho nekoupila kvůli kočičím zadečkům? Na to ti nikdo neskočí.![]()
Držím palce!
bylo to moc fajn, doporucuju sledovat jejich web, maji takove akce celkem casto a vubec celkove se to ted celkem rozjelo. V posledni dobe mela hostujiciho sefkuchare eska, grand cru, bottegy taky neco poradaji... jen houst.
To je ta profesionální deformace ![]()
no proste freud by mel ze me radost
navic, ten goliasek dole na te fotce, to nemohlo dopadnout jinak.
Nechci nějak rýpat do Esky, tu znám jen z Vašich fotek, ale hrozně by mne zajímalo, jak ty rozbité talíře myjou. Nebo aspoň to pod tím tatarákem (je to kámen nebo dřevo?).
to ja fakt nevim, ale urcite maji nekde email, kam lze poslat dotaz
Dík ![]()
![]()
Ale ten polštář, co našla Kokoska je super! Ten si možná pořídím, i když jezevčíka nemám!!
Obávám se, že archeologie pro mě už navždy bude kočičí zadek a jakékoli vysvětlení na tom nic nezmění! ![]()
(taky jsem je tam hned viděla)
tssss, jste strašný!!!
No, já na té fotce s hrnkem přímo čtu v Goliáškových očích "Tys to fakt nepochopila? Ani když s tím ocáskem takhle zamávám? Jako FAKT NE?" A Rufík: "Si děláš legraci, že jo? Že to na nás jen hraješ, že jo?"
To jsem ještě byla slušná a dala jsem sem fotku, kde je tý kočičí pr*ele fakt nejmíň :-D
No podle chování našich koček je nastavená kočičí prdka ke kounutí projevem nejvyšší pocty ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY