Jídlo a vaření

09. prosince 2014 15:35
Offline Kokoska
35202 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 21:02
Reakce na Potrefenáhusa:

Jojo, Garfie  byla rychlejší :)

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 21:03
Reakce na Kokoska:

Mají 

Dokonce hrnek i polštář a určitě najdete i něco dalšího! Jojo, když můžu, pomůžu 

Takovy pomocnici jsou casto k nezaplaceni.

Offline Potrefenáhusa
39087 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 21:03
Reakce na Guinea Pig:

anebo :

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 21:04

O vikendu jsem mela na Liptove v hotelu u Tri studnicek skvele rizoto z cerne quinoi. Ja dosud varila jen bilou, vari se to stejne? Da se to bezne koupit, dosud jsem si ji asi nevsimla.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 21:05

...je to v háji, už jsem tam vlezla.

kamarádky na síti - k nezaplacení

Offline Kokoska
35202 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 21:05
Reakce na Candance:

To je trénink silný vůle, už jsem měla v košíku krásný ptáčkový hrnky na čaj, ale přemohla jsem se! zatím...

Offline Kokoska
35202 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 21:11
Reakce na Guinea Pig:

kamarádky na síti - k nezaplacení 

Proto sem chodíme, ne? Ty jezevčíkový hrnky ale musíte mít dva 

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 21:11
Reakce na Potrefenáhusa:

tak to je konec. Jezevčíci v baretech mě dostali. Navíc tam mají asi milion zvířátkových hrnků a dokonce i hrnek se surikatou. Tomu se nedá vzdorovat.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 21:16
Reakce na Kokoska:

Co jsem vám udělala?

Offline Kokoska
35202 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 21:19
Reakce na Guinea Pig:

Jak to neštěstí mnou způsobené můžu odčinit? 

Offline Vilemina
2366 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 21:20
Reakce na Guinea Pig:

Peču z psenicne chlebové, případně kombinuju se špaldovou. Používám simax nádobu , předtím jsem pekla v takovem tom černém hrnci s modrým vnitřkem. Peču skoro na nejvíc , což bude kolem těch 230, třicet minut zakryté a patnáct odkryté. A chleba po vytažení opravdu jemně křupínkuje, jak píše Cuketka. Stupně na troubě jsou jen odhadem, pač se mi kdysi setrela čísla . Peču tak trochu intuitivně 

Offline Potrefenáhusa
39087 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 21:25
Reakce na Kokoska:

to je snad jen jeden hrnek otočenej kolem dokola, ne? (musíme ji trochu šetřit :-D )

Offline Kokoska
35202 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 21:27
Reakce na Potrefenáhusa:

Asi je, ale ten efekt, když to vidíte stereo! však život není peříčko - tady je přímo na místě říct, že život je pes :D

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 21:27
Reakce na Kokoska:

Jak to neštěstí mnou způsobené můžu odčinit? 

děsně vás to mrzí, že jo. Já to uplně vidím

Offline Kokoska
35202 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 21:28
Reakce na Guinea Pig:

Hlavně se teda fakt bavím a děkuju vám za zpříjemnění večera. Pámbu vám to oplať na dětech!

Online Sweet Potato
40668 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 21:29
Reakce na Potrefenáhusa:

Chleba se peče v míse?! Jejda.

Kokoska 

Jdu házet nádobím! Ty hrnečky chci všechny!

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 21:31
Reakce na Vilemina:

Peču z psenicne chlebové, případně kombinuju se špaldovou. Používám simax nádobu , předtím jsem pekla v takovem tom černém hrnci s modrým vnitřkem. Peču skoro na nejvíc , což bude kolem těch 230, třicet minut zakryté a patnáct odkryté. A chleba po vytažení opravdu jemně křupínkuje, jak píše Cuketka. Stupně na troubě jsou jen odhadem, pač se mi kdysi setrela čísla . Peču tak trochu intuitivně 

děkuji za rady. kdysi jsem se pokoušela o chleba, ale tu kůrku jsem měla strašně tvrdou. Jakože fakt když říkám tvrdou, tak myslím tak tvrdou, že jsem to skoro neukousla. Vevnitř to bylo velmi hutné, vzhledu molitanu a chuti kyselkavé. Od té doby jsem pak zkoušela jen Razor houstičky 3x, přičemž se mi 3x nepovedly a byla jsem zbytkem rodiny vyzvána, abych od pekařských pokusů nadále upustila a věnovala se něčemu jinému

Offline Kokoska
35202 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 21:32
Reakce na Sweet Potato:

Hele, to není blbej nápad, možná mi taky nešťastnou náhodou něco upadne. Mám pár kousků, které bych oželela, ale vždycky jako na potvoru rozbiju to, co mám ráda, protože ty druhé stojí v bezpečí v kredenci v zadní lajně.

Offline Potrefenáhusa
39087 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 21:33
Reakce na Sweet Potato:

jenom tenhle, on je nehnětenej, není s ním tolik práce, ale je o něco řidší a potřebuje oporu, aby se nerozjel, proto se dává do rozpálený mísy nebo hrnce, taky díky tomu víku nepotřebuje trouba zapařovat vodou (důležitý pro tvorbu kůrky). Já peču normální a ten normálně na plechu 

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 28. listopadu 2016 21:35
Reakce na Kokoska:

Hlavně se teda fakt bavím a děkuju vám za zpříjemnění večera. Pámbu vám to oplať na dětech!

no popravdě, to bych strašně ráda :) už docela dlouho přemlouvám pánaboha i vlastní tělo, aby mi bylo touto formou oplaceno. Zatím je to tuhý boj, tělo odporuje, nicméně nevzdávám se a láduji tělo injekcemi dle pokynů.