Jojo, Garfie byla rychlejší :)
Jídlo a vaření
O vikendu jsem mela na Liptove v hotelu u Tri studnicek skvele rizoto z cerne quinoi. Ja dosud varila jen bilou, vari se to stejne? Da se to bezne koupit, dosud jsem si ji asi nevsimla.
...je to v háji, už jsem tam vlezla.
kamarádky na síti - k nezaplacení ![]()
To je trénink silný vůle, už jsem měla v košíku krásný ptáčkový hrnky na čaj, ale přemohla jsem se! zatím...
kamarádky na síti - k nezaplacení
Proto sem chodíme, ne? Ty jezevčíkový hrnky ale musíte mít dva ![]()

tak to je konec. Jezevčíci v baretech mě dostali. Navíc tam mají asi milion zvířátkových hrnků a dokonce i hrnek se surikatou. Tomu se nedá vzdorovat.
Co jsem vám udělala? ![]()
Jak to neštěstí mnou způsobené můžu odčinit? ![]()
Peču z psenicne chlebové, případně kombinuju se špaldovou. Používám simax nádobu , předtím jsem pekla v takovem tom černém hrnci s modrým vnitřkem. Peču skoro na nejvíc , což bude kolem těch 230, třicet minut zakryté a patnáct odkryté. A chleba po vytažení opravdu jemně křupínkuje, jak píše Cuketka. Stupně na troubě jsou jen odhadem, pač se mi kdysi setrela čísla . Peču tak trochu intuitivně ![]()
to je snad jen jeden hrnek otočenej kolem dokola, ne? (musíme ji trochu šetřit :-D )
Asi je, ale ten efekt, když to vidíte stereo! však život není peříčko - tady je přímo na místě říct, že život je pes :D
Jak to neštěstí mnou způsobené můžu odčinit? ![]()
děsně vás to mrzí, že jo. Já to uplně vidím ![]()
Hlavně se teda fakt bavím a děkuju vám za zpříjemnění večera. Pámbu vám to oplať na dětech!
Peču z psenicne chlebové, případně kombinuju se špaldovou. Používám simax nádobu , předtím jsem pekla v takovem tom černém hrnci s modrým vnitřkem. Peču skoro na nejvíc , což bude kolem těch 230, třicet minut zakryté a patnáct odkryté. A chleba po vytažení opravdu jemně křupínkuje, jak píše Cuketka. Stupně na troubě jsou jen odhadem, pač se mi kdysi setrela čísla . Peču tak trochu intuitivně ![]()
děkuji za rady. kdysi jsem se pokoušela o chleba, ale tu kůrku jsem měla strašně tvrdou. Jakože fakt když říkám tvrdou, tak myslím tak tvrdou, že jsem to skoro neukousla. Vevnitř to bylo velmi hutné, vzhledu molitanu a chuti kyselkavé. Od té doby jsem pak zkoušela jen Razor houstičky 3x, přičemž se mi 3x nepovedly a byla jsem zbytkem rodiny vyzvána, abych od pekařských pokusů nadále upustila a věnovala se něčemu jinému ![]()
Hele, to není blbej nápad, možná mi taky nešťastnou náhodou něco upadne. Mám pár kousků, které bych oželela, ale vždycky jako na potvoru rozbiju to, co mám ráda, protože ty druhé stojí v bezpečí v kredenci v zadní lajně.
jenom tenhle, on je nehnětenej, není s ním tolik práce, ale je o něco řidší a potřebuje oporu, aby se nerozjel, proto se dává do rozpálený mísy nebo hrnce, taky díky tomu víku nepotřebuje trouba zapařovat vodou (důležitý pro tvorbu kůrky). Já peču normální a ten normálně na plechu
Hlavně se teda fakt bavím a děkuju vám za zpříjemnění večera. Pámbu vám to oplať na dětech!
no popravdě, to bych strašně ráda :) už docela dlouho přemlouvám pánaboha i vlastní tělo, aby mi bylo touto formou oplaceno. Zatím je to tuhý boj, tělo odporuje, nicméně nevzdávám se a láduji tělo injekcemi dle pokynů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY