Tak držím palce!
Jídlo a vaření
ach, drzim palce.
když už jsme u těch hrnků, nevíte prosím vás někdo, od koho by mohl být tenhle hrnek? Mám ho hrozně ráda, ale je už bohužel prasklej, koupila jsem ho v r. 2000 na náměstí v Mělníku a má nečitelnou značku, něco jako G (ale může to bejt i jiný písmeno) & F.
(všichni se taky strašně chtěli vyfotit)

A to sou jako kočičí zadky jo ![]()
+ kokoska: děkuju moc. Aktuálně mě dojímá i ten chlapeček z reklamy na mall.cz, co si přeje šátek jako mají želvy Ninja, takže si připadám nadopovaná dostatečně :) uvidíme brzy.
Husa: o hrnku nevím vubec nic, ale ti dva manekýni, ti jsou!
držím palce, myslím, že po Kokosčině blahopřání už je to tutovka!!! Když ne teď, tak příště určitě!
no a to mě nikdy nenapadlo, my tomu hrnku vždycky říkali archeologickej :-D
teď už ho nikdy neuvidím jako dřív!!!!!!!!!!!!!
(Chybí hvězdička!)
Ounz jezis, ja tam ty kocici zadky videla okamzite, nic jineho me vubec nenapadlo ![]()
oukej, prostě mám ten hrnek o 12 let dýl než kočku!!!!!!! ![]()
ale je oblibenej, to bude znameni![]()
jj, osud prostě :-D
Však Goliáš nastrkuje ten svůj ocásek dost výmluvně!
Hm a teď budu přemýšlet do noci, co je na tom hrnku archeologického.
Tímto bych chtěla poděkovat všem, co tu daly odkaz na hrnky na Bonami. Mám jeden a k tomu dvojí dětské prostěradlo. ![]()
no hádej :-D A jelikož jsem v něm ještě neviděla ty kočičí zadky, přišel mi takovej archaickej :-D

Jo, chtěl mi to naznačit, že jsem fakt nedovtipná :-D
Hele, hodobožovej servis z Esky ![]()
o vikendu jsem tam byla a asi poprve bylo vsechno nadobi v kuse ![]()
ale ne vzdycky to byly talire
na obrazku tatarak. 
nebyli jste nekdo na posledni michelinske veceri ve wf (massimiliano celeste)? super zase.
candat, krem z kastanu, houby a pena z malin a kokosu.

klasika nejvetsi - vitello tonnato

pak jeste teleci licka dusena na barolu s kremem z topinambur a mrkve a tusim jeden chod byl risotto. Dezert uz nevim. Wine pairing taky skvely - barbera, nebbiolo a barolo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY