Jídlo a vaření

09. prosince 2014 15:35
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 12:48
Reakce na Potrefenáhusa:

U nás je regál práve vedľa obyčajnej múky a cukru. 

Offline Potrefenáhusa
39084 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 13:01
Reakce na paktofonika:

to my máme právě na zemi na paletách, pak jsou trvanlivý mlíka a regál s ovesnýma kašema a vločkama, tam jsem hledala, ale nic, tak možná v tom našem to nemají

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 15:15
Reakce na Potrefenáhusa:

Pekárna je na prd,tu nechtějte,když uz,tak vykonnejsiho robota,co se tu nedávno nekde řešil.

Tak já vám teda řeknu něco pěkně od plic! :) Já totiž doufala, že ta pekárna by to krásně upekla za mě. Já se včera zase pokoušela o pečivo. Řikám si, umím výborné houskové knedlíky, to by v tom byl čert, abych neupekla bulky. A taky že jo, taky že v tom byl!! Zase jsem vyrobila pseudobulčičky o velikosti krabičky od sirek!

Tak já už fakt nevím. Podle popisu vaňka krok za krokem. Nic. Nula. Zmar a šeď. Chuťově dobrý, ale zas ta mrcha nenakynula

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 15:18
Reakce na Potrefenáhusa:

Proč se prostě nezeptáte? Protivný personál?

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 15:19
Reakce na Guinea Pig:

To je teda záhada!

Offline Allysa
909 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 15:44
Reakce na Jehelníček:

Proč se prostě nezeptáte? Protivný personál?

Já teda odpovím za sebe, v našem Lidlu není koho se ptát, z personálu jsou vidět jenom pokladní, které zmizí, jakmile odbudou největší frontu, záhadnými dveřmi někam pryč. Přijdou až zase na vyvolání, když fronta naroste, odbaví největší frontu a zase zmizí dveřma pryč. Nikdy jsem tam neviděla nikoho cokoliv doplňovat. Záhada. 

Offline Potrefenáhusa
39084 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 15:46
Reakce na Jehelníček:

Lidl má personál? Já tam snad v životě nikoho neviděla :-D

Offline Potrefenáhusa
39084 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 15:46
Reakce na Allysa:

do jakýho Lidlu chodíte, haha, jestli to neni ten samej :-D

Offline Allysa
909 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 15:47
Reakce na Potrefenáhusa:

Jeden by myslel, že jsme sousedky 

Offline Allysa
909 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 15:48
Reakce na Potrefenáhusa:

do jakýho Lidlu chodíte, haha, jestli to neni ten samej :-D

Rudná u Prahy, spíš nejsme. Ale zjevně jako by se stalo 

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 15:52
Reakce na Potrefenáhusa:

Potvrzuji přítomnost personálu. Moje příbuzná tam pracuje a musím ostudně přiznat, že z toho čerpám výhody. Loni jsem k Vánocům obdržela kuchařku Ihnačák/paulus a k narozeninám veliký nůž, na obalu zas jeden z těch pánů. Nůž je fakt super, z toho jsem měla vážně radost, obrovská kudla.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 16:11
Reakce na Potrefenáhusa:

Obchod duchů 

To já jsem docela neodbytná, když něco opravdu chci. Zeptala bych se té pokladní a kdyby nevěděla, požádala bych ji, ať někoho zavolá, kdo ví. 

A té mizející v záhadných dveřích nastavit nohu? :-))

Pravda, už jsem v Lidlu dlouho nebyla, ale v tom pod Grébovkou se kolem dveří do skladu vždycky někdo pohyboval. Nebo občas vyndavají pečivo z té pece, tak si počkat, až bude upečeno? 

Offline Potrefenáhusa
39084 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 16:21
Reakce na Jehelníček:

no já to nesháněla nějak cíleně, včera jsem si vzpomněla, koukla u mouky, nic, nikde nikdo, tak jsem si řekla, že v tom našem to asi nemaj, nakoupila a odešla. Tak příště :-D

Offline Potrefenáhusa
39084 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 16:21
Reakce na Allysa:

tak to je jinej :-D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 16:39
Reakce na Potrefenáhusa:

Ja tiež potvrdzujem že Lidl má personál. U nás oň zakopávam, a že teraz predávajú ohňostroje tak pri nich stále niekto stojí

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 17:43
Reakce na Guinea Pig:

Takže za to můžete vy, za všechny ty rozhořčené diskuze, jaktože si Lidl dovolil vyhlásit soutěž o nože a pak jich neměl dost pro všechny Četla jsem na netu tak hrozně rozlícené komentáře, kterak ti nešťastníci chodili nakupovat jen do Lidlu, aby měli dost samolepek a teď nemaj ten nůž, jako co to je za spravedlnost?!!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 18:19

Nevite nekdo proc mi vzdycky!pri vareni vajicka praskne?Vse vytece,pretece voda spinavy sporak a,ze to vajicko uz by se nedalo pouzit na prezentaci nemluve.:-D

Umim pect,obstojne varit,ale vajicka vzdy prasknou.:-/blizi se cas brsalatu tak bych rady uvitala.

Nemuze to byt tim,ze je studene z lednice?

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 18:25
Reakce na žluťásek:

Takže za to můžete vy, za všechny ty rozhořčené diskuze, jaktože si Lidl dovolil vyhlásit soutěž o nože a pak jich neměl dost pro všechny Četla jsem na netu tak hrozně rozlícené komentáře, kterak ti nešťastníci chodili nakupovat jen do Lidlu, aby měli dost samolepek a teď nemaj ten nůž, jako co to je za spravedlnost?!!

A do háje! No už to tak asi bude. Já si ten nůž u ní neobjednala, vážně! To samo!!

Ale co vím od ní, tak aspoň na jejich prodejně je to tak, že je akce, dostanou nějaký objem toho akčního zboží nebo dárků (většinou docela málo oproti očekávanému zájmu) a děvčata si to ještě před otevíračkou různě rozebírají. No a tak se pak do rodiny dostávají ty dary (i nevyžádané, opakuji ).

Offline 999
19932 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 18:26
Reakce na Zarinya:

Nesmi byt z lednice a do vody, ve kterém je vaříš, dej lžíci soli nebo octa. Pokud to chceš mít pojištěné, ještě na širším konci vejce udělej jehlou dirku :-).

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 18:28
Reakce na Zarinya:

Já taky vařím hned z lednice, tak tím to nebude. Ale nevím. Vždycky ponořím uplně, do vlažné vody, přidám sůl. Jinak extra postup nemám teda. Snad poradí někdo jiný. A vařím to na střední stupeň, jen tak ty 2 min max (na tvrdo).