U nás je regál práve vedľa obyčajnej múky a cukru. ![]()
Jídlo a vaření
to my máme právě na zemi na paletách, pak jsou trvanlivý mlíka a regál s ovesnýma kašema a vločkama, tam jsem hledala, ale nic, tak možná v tom našem to nemají
Pekárna je na prd,tu nechtějte,když uz,tak vykonnejsiho robota,co se tu nedávno nekde řešil.
Tak já vám teda řeknu něco pěkně od plic! :) Já totiž doufala, že ta pekárna by to krásně upekla za mě. Já se včera zase pokoušela o pečivo. Řikám si, umím výborné houskové knedlíky, to by v tom byl čert, abych neupekla bulky. A taky že jo, taky že v tom byl!! Zase jsem vyrobila pseudobulčičky o velikosti krabičky od sirek! ![]()
Tak já už fakt nevím. Podle popisu vaňka krok za krokem. Nic. Nula. Zmar a šeď. Chuťově dobrý, ale zas ta mrcha nenakynula ![]()
Proč se prostě nezeptáte? Protivný personál?
To je teda záhada!
Proč se prostě nezeptáte? Protivný personál?
Já teda odpovím za sebe, v našem Lidlu není koho se ptát, z personálu jsou vidět jenom pokladní, které zmizí, jakmile odbudou největší frontu, záhadnými dveřmi někam pryč. Přijdou až zase na vyvolání, když fronta naroste, odbaví největší frontu a zase zmizí dveřma pryč. Nikdy jsem tam neviděla nikoho cokoliv doplňovat. Záhada.
Lidl má personál? Já tam snad v životě nikoho neviděla :-D
do jakýho Lidlu chodíte, haha, jestli to neni ten samej :-D
Jeden by myslel, že jsme sousedky
do jakýho Lidlu chodíte, haha, jestli to neni ten samej :-D
Rudná u Prahy, spíš nejsme. Ale zjevně jako by se stalo ![]()
Potvrzuji přítomnost personálu. Moje příbuzná tam pracuje a musím ostudně přiznat, že z toho čerpám výhody. Loni jsem k Vánocům obdržela kuchařku Ihnačák/paulus a k narozeninám veliký nůž, na obalu zas jeden z těch pánů. Nůž je fakt super, z toho jsem měla vážně radost, obrovská kudla.
Obchod duchů ![]()
To já jsem docela neodbytná, když něco opravdu chci. Zeptala bych se té pokladní a kdyby nevěděla, požádala bych ji, ať někoho zavolá, kdo ví.
A té mizející v záhadných dveřích nastavit nohu? :-))
Pravda, už jsem v Lidlu dlouho nebyla, ale v tom pod Grébovkou se kolem dveří do skladu vždycky někdo pohyboval. Nebo občas vyndavají pečivo z té pece, tak si počkat, až bude upečeno? ![]()
no já to nesháněla nějak cíleně, včera jsem si vzpomněla, koukla u mouky, nic, nikde nikdo, tak jsem si řekla, že v tom našem to asi nemaj, nakoupila a odešla. Tak příště :-D
tak to je jinej :-D
Ja tiež potvrdzujem že Lidl má personál. U nás oň zakopávam, a že teraz predávajú ohňostroje tak pri nich stále niekto stojí
Takže za to můžete vy, za všechny ty rozhořčené diskuze, jaktože si Lidl dovolil vyhlásit soutěž o nože a pak jich neměl dost pro všechny
Četla jsem na netu tak hrozně rozlícené komentáře, kterak ti nešťastníci chodili nakupovat jen do Lidlu, aby měli dost samolepek a teď nemaj ten nůž, jako co to je za spravedlnost?!!
Nevite nekdo proc mi vzdycky!pri vareni vajicka praskne?Vse vytece,pretece voda spinavy sporak a,ze to vajicko uz by se nedalo pouzit na prezentaci nemluve.:-D
Umim pect,obstojne varit,ale vajicka vzdy prasknou.:-/blizi se cas brsalatu tak bych rady uvitala.
Nemuze to byt tim,ze je studene z lednice?
Takže za to můžete vy, za všechny ty rozhořčené diskuze, jaktože si Lidl dovolil vyhlásit soutěž o nože a pak jich neměl dost pro všechny
Četla jsem na netu tak hrozně rozlícené komentáře, kterak ti nešťastníci chodili nakupovat jen do Lidlu, aby měli dost samolepek a teď nemaj ten nůž, jako co to je za spravedlnost?!!
A do háje!
No už to tak asi bude. Já si ten nůž u ní neobjednala, vážně! To samo!!
Ale co vím od ní, tak aspoň na jejich prodejně je to tak, že je akce, dostanou nějaký objem toho akčního zboží nebo dárků (většinou docela málo oproti očekávanému zájmu) a děvčata si to ještě před otevíračkou různě rozebírají. No a tak se pak do rodiny dostávají ty dary (i nevyžádané, opakuji
).
Nesmi byt z lednice a do vody, ve kterém je vaříš, dej lžíci soli nebo octa. Pokud to chceš mít pojištěné, ještě na širším konci vejce udělej jehlou dirku :-).
Já taky vařím hned z lednice, tak tím to nebude. Ale nevím. Vždycky ponořím uplně, do vlažné vody, přidám sůl. Jinak extra postup nemám teda. Snad poradí někdo jiný. A vařím to na střední stupeň, jen tak ty 2 min max (na tvrdo).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY