Sweet Potato ok, takže pasírovat. Děkuji všem!
Jídlo a vaření
vanilka Nebo sehnat nějaký takový ten bazmek na to. (Staré masomlýnky na to mívaly nástavec)
Aranel jo, na to je flotte lotte - a určitě jsem to nedavno někde viděla, ale kde... ?
Jsem rebel
, zásadně ovoce do marmelád nezbavuju zrníček, ani rybíz ani maliny, na cukroví to nikomu z mého okolí nevadí. Ale rozšířenější je asi opak, jak to tu tak čtu - asi bych se tedy řídila spíš tím.
Aranel Myslíš tutti frutti mlýnek? ![]()

dynda kamarádky mama ten odpad po pasirovani rybizu suší a dela se z toho pak v zimě caj, mne to dost chutnalo
Solathis tak to ti ale nemuselo bejt těžko z cukety, ale i z normálního bramboraku, ne? To jídlo je celkem brutus.
To je dobrý nápad, já bych to teda asi zčajovala hned, abych to nemusela sušit a ukládat. Zkusím to udržet do příštího roku.
eless Bronzová čokoláda? O takej som ešte nepočula. Inak, vyzerá to ako nejaký papier, ale je veľmi pekná!
brrr No. Tuším se to tam hází vpodstatě i s větvema. Minulost ![]()
(Mě hrozně baví obírat rybíz z hrozínků. Ale to je jen do koláče, v marmeládě by se mi asi taky ty zrníčka nelíbily)
Biely kvet je to len roztopena horka cokolada napatlana na alobal aby vytvorila tu strukturu a nastriekana jedlou bronzovou farbou. aj ked som zabezpecila okolie tak ta farba v spreji sa dostala uplne vsade a upratovala som to dlho ![]()
Aranel Jo, házíš tam celé třásně, bokem lezou "hovínka", šťáva teče úplně všude ![]()
brrr Něco podobnýho má máma, tedy po letošku a mém pracovním úsilí už bohužel se zlomenou klikou![]()
Potrefenáhusa taky by se z toho rybízu vč.zrníček rovnou dal udělat pečený čaj - přidat teda ještě další ovoce (broskve třeba)... to dělá mamka a je to moc dobrý v zimě
Potrefenáhusa Z klasickyho ani v troube pecenyho bramboraku mi nikdy nic nebylo, z cuketaku teda jo... A to mi fakt dopredu nic nerekli, takze psychosomatika to taky spis nebude...
Solathis tak ale jestlis to sama netušila, že ti po cukete bude těžko, tak to tchyni dávat za vinu nemuzes
Aranel Jéžiš
,já jen asi kilo a půl obírala do mrazáku na koláč a celou tu dobu jsem zvažovala,jestli to fakt chci tak moc. Pokušení někomu to věnovat bylo s každou větvičkou silnější. A to mám na to dost vhodnou vidličku ![]()
moora To nedavam, stezuju si, ze tvrdila bramboraky a byly cuketaky. Bramboru miluju, cuketu nerada. Byly to dne ruzny stiznosti.
Je sezóna cuket, člověk to muže cekat v kazd babovce. U nás doznívaj merunky, delam ten kynutej, co se nenechá kynout. Drobenku z vloček mám moc dobrou v jedny švédsky kucharce na koláč z jablek, ale když jsem to delala doma, tak mi to cely zůstalo, ze je to moc tvrdy

Potrefenáhusa no tusim sapremozem a este posledne marhule teda dam nakolac
mas to krasne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY