Karja Mě neuráží ani fotky :-).
Jídlo a vaření
Potrefenáhusa prosím ťa, ako robíš vločkovú drobenku?
30 g másla, 30g jemně mletých ovesných vloček, 20g moučkovýho cukru, 15g hladký mouky
máslo rozpustit, přisypat zbytek, míchat, dokud se všechno nespojí do drobenky. Nechat vychladnout
je to množství na menší koláčovou formu
recept vocaď
Potrefenáhusa vďaka, určite vyskúšam.
Pro (nejen) low carb majitele Ottolenghiho Simple - v chlebu s červenou řepou, kmínem a kozím sýrem lze veškerou mouku a ovesné vločky úspěšně nahradit mandlovou moukou.
Budu dělat ostružinový džem. Nenapadá vás něco, s čím ostružiny nakonbinovat? Jistě vanilka, ale co něco zajímavějšího? Lákal by mne i nějaký alkohol.
Budu dělat ostružinový džem. Nenapadá vás něco, s čím ostružiny nakonbinovat? Jistě vanilka, ale co něco zajímavějšího? Lákal by mne i nějaký alkohol.
dělala jsem loni ostružinovo-nektarinkovou marmeládu, byla výborná
Jsem si koupila po zdejsim natlaku fazolky, udelala si je na cesneku jen tak k prirodnimu krutimu platku a vynikajici. Jesteze me tu vzdycky taj zmasirujete.
vcera mi rika deda, ze na byvalem hnojisti vyrostla nejaka zajimava rostlina. No tak to je patizon:-DHned jsem sklidila, co z toho tak delate, obalovat jako rizek to nechci;-). Jako drv jsme to varili, ale vubec si nemuzu vzpomenout jak, asi do nejakych smesi...
Sweet Potato Ostružinové čatní, recept bohužel nemám, dostala jsem (a ještě neotevřela
).
Mini chleba s kozim syrem? Uka chleba! knihu nemam, mrknu jestli je recept online.
Karja nastrohat a placky nebo naplnit. Ale je silena drina oloupat tu kuru
continuity No je to bes, ale tyhle jsou hrozne fresh, takove mekoucke, uplne jine nez z obchodu, asi jak jsou certve utrhnute, tak ta kura neni jeste tak tvrda, ackoliv jsou uz vetsi...Zkusim neco vymyslet, mala je v zime jedla v prikrmech a taky ji chutnaly.
Přidávám patizon do mletého masa, lze upéct v troubě s bylinkami, dělala jsem i patizonove zelí nebo "bramboraky".
Nějaký zajímavý recept bych taky ocenila.
Mini Uz to vidim, vypada to dobre, akoret bych asi nahradila i tu repu
mozna zkusim
Samozrejme ze tak krasny jako na jeho fotce neni :) Cast jsem dala do formy na muffiny, abych mela jednotlive porce. Myslim, ze by se z vysokeho bochniku trochu hure krajel bez te mouky a vlocek. Napada me cuketa, mozna celer.
vcera mi rika deda, ze na byvalem hnojisti vyrostla nejaka zajimava rostlina. No tak to je patizon:-DHned jsem sklidila, co z toho tak delate, obalovat jako rizek to nechci;-). Jako drv jsme to varili, ale vubec si nemuzu vzpomenout jak, asi do nejakych smesi...
to si nech na podzimni dekoraci...![]()
Ostružiny jsem smíchala s divokými třešněmi/ višněmi. Byla to nej marmeláda.
Zarinya Ale vubec, pritel ho ji I syrovej:-D. Ja si urcite udelam jednou plnenej mletym masem, to mam rada;-).
Brandy ![]()
Mne se k ostruzinam fakt hodi!
Zarinya Kde je ten skeptik s dekoracema! Dneska jsem delala ten patizon na platky nejak takhle: https://conovehonakopci.cz/2014/09/patizon-zcela-jinak/
Dala jsem si to teda k mas.Je to fakt dobry, priste to udelam trochu jinak, vic cesneku, misto papriky cervenou cibuli asi a chilli papricku, bez balsamika, takovou vic fresh variantu, takhle je to takove jak do zeli co calamady. Myslim, ze to bude I fajn priloha pro lowcarb nadsence.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY