Nemate nekdo typ na masove jidlo s cuketou? Ale mimo plnene. Muze tam byt te cukety jen trochu, me vubec nic nenapada. Bramborak chut nemam a nejak nemam typy na dalsi hlavni cuketova jidla.
Jídlo a vaření
0zero7 Díky, to asi můžu :-). Proč omezuješ to semínko?
Ted vam ukazu muj plating:-D:-D Ja to mam vzdycky hnusny, ale tohle jidlo je.moc dobre. Bramborovomangoldove noky s parmazanem! Je to tak dobre, ze se to da jist I bez tech vajicek. Dle kucharky pro dceru.

Cuketa se dá upravit jako zelí k pečenému masu, receptů je plný internet, jestli by tě to lákalo.
Karja V Jerusalem ma Ottolenghi krůtí burgry s cuketou :) v Simple je nějaká úprava cukety jako příloha. Nevím, kterou máš
Karja ja davam cukety oprancenou na kousky do cili, krasne to zvlacni a skoro nepoznas, je to moc dobry
Karja frittatu? https://www.ilove-italy.cz/frittata-di-zucchine-frittata-s-cuketami/
Edit : a jo, přehlédla jsem slovo "masové" . Tak nic
999 recept je tady https://paleosnadno.cz/recept/jogurtove-pecivo/
trosku jsem si to namodifikovala a priste dam i min soli. Lnene seminko omezuju protoze je pry vis estrogenni nez soja, docela jsem k tomu hledala veci, ale dost casto si ruzny vyjadreni a clanky odporuji.
dost_bot I tak se to hodi do sbirky. Uz jsme meli plnenou, bramborak, omacku na spagety, v indii, ruzne salaty, tak dalsi;-)
Janulik03 Ovšééém,to je krásná práce,určitě jsi obdržela pořádnou pochvalu ![]()
Karja Dělávám cuketové lasagne - nahrubo nastrouhanou cuketu dávám místo hovězího a kvůli masožravcům přidám kus anglické na kostičky. Jinak postup stejný.
Karja ty noky teda mnam, bych si dala. To chili jsem proste nahradila fazole cuketou protoze maj moc sachru. Ale jinak uplne stejne z hoveziho, cibule, cesnek, plus koreni a zelenina. Koreni na chili si delam sama teda.
0zero7 O tom lněném semínku jsem to nevěděla. Za tip na chleba díky
.
Karja To tvoje jídlo mě vůbec neuráží, je to super :-).
Karja kdyz segra kojila a nemohla cibuli, davala cuketu do.gulase misto cibule. Rozvari a zahusti se to uplne stejne. My teda delame spis takovy kotlikac. maso na cibuli (hovezi a veprove, nebo jenom veprove), hodne mlete papriky a drceny kmin, po zmeknuti brambory a pak zahustit lecem, utreny cesnek, majoranku. zadny chleba, jenom jako prilohu.
No a misto cibule se tam da dat cuketa.
999 Myslela jsem ty nevyvedene fotky;-)
Špendlíková marmeláda hotová
Už se těším, jak si ji budu prát do jogurtu!
999 Chleba je fakt nejchlebovatejsi co jsem zatim zkousela. Chutna mi, na poprve jsem dala omlylem jen jedno vejce a byl z toho teda mansi, ale chutove vybornej hutnej bochnicek ala takovy ty nemecky tmavy chleby, mrskla jsem na to domaci pastiku a cervenou cibuli a vyborny to bylo.
To lneny seminko, ono se to fakt ruzni, ja jsem to cetla u Maria Emmerich, ale jinde tvrdi zas jiny veci. Pokud je to pravda, tak asi nezaskodi omezit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY