rozarka
mám ráda i žehlení (ehm v zimě) a zas nenávidím mytí nádobí, každej má něco.
Jídlo a vaření
Aranel já tak marně přemejšlim, co tady z těch vopruzů baví mě, protože žehlení, mytí nádobí ani obírání rybízu to rozhodně není
Vcera som skusila urobit vzor na chleboch. Bola som poziadana o upecenie a tak som sa pohrala. Dva celozrnne spaldove korene .

Janulik03 Krásne! Robíš z ražného kvásku?
Biely kvet ano
Tady samej kolac a chleba!! Krasny to mate, hnedka bych si dala ten jogurtovej od #Tak Betty nebo ten od Potrefenáhusa
Potrefenáhusa prosím ťa, ako robíš vločkovú drobenku?
Janulik03 máš tie špaldové korene výstavne, ja sa už druhý rok odhodlávam piecť kváskový chlieb, zdá sa mi to však zložité a náročné na čas
írsky chlieb mám urobený bleskovo.
A kde mate kvasek tady v tech vedrech? Normalne v kuchyni?
Karja díky za odsouhlasení smetany náhradou za kokosový mlíko v květákovým kari. napravila jsem si reputaci, je výborný:-) (akorát vypadá jak kočičí blití![]()
Zadnej uzasnej plating Ale Dobry to bylo. Brunch pred 2 dnem hudebniho festivalu 
0zero7 Krása ![]()
Je v tom vejce michany s parmezanem, vejce ztracene, slanina, prsut, rozmarynovy jehneci klobas od resnika, loupane grilovane papriky, houby cibule, jalapenos. Spenat. Chleba jsou dva ruzne, zkousela jsem novy, super je.
999 Dikes, posypala jsem to bazalkou. Akorat ta prezentace no... protoze rcyhle a jde se na plaz jeste pred koncertama ze...
Pokus z jinym receptem na chleba s jogurtem a je to moc prijemna textura asi nejbliz chlebu Akorat mi nejak ztmavnul nebo co
A jeste jsem delala rychly peceny kure jen na masle. Napred v panvi a pak se to rupne do trouby. Jen se zkaramelizovanou cibuli. Super.

0zero7 Co máš v tom chlebu? :-)
viktorka_od splavu Hele ted nedavno mi rikala kamaradka, ze to nejak micha. A to plechovku s nejakym kokosovym praskem ze Sapy asi a s vodou. Nekdy nedava anI tu plechovku. Treba nam tu nekdo poradi;-)
999 lneny seminko mlety (to jinak teda omezuju brutalne. Nicmene v tomhle receptu je Tak jsem nijak nemenila) jogurt. Psylium prasek. Vejce. Kmin. Sul. Prasek do peciva. Slunecnici a vlasaky. To je myslim vsechno
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY