RoSa je to pak už moc kyselý. jinak já ten recept mám od muže, dával taky vajíčko, resp jen bílky, česnek, koření... já jako lenoch jsem downgradovala a je to uplně nastejno, když připravím maso, okořením ho a pak prostě naházím/omatlám v krabici s jogurtem, zaklapnu a na druhý, třetí den vytáhnu, obalím ve strouhance a smažím. občas když z jiného vaření zbydou bílky, tak je do toho zužitkuju, jinak vůbec nic jen ten jogurt. maso jakékoliv.
Jídlo a vaření
Garfie všechno nejlepší!![]()
viktorka_od splavu Dekuju!
RoSa je to pak už moc kyselý. jinak já ten recept mám od muže, dával taky vajíčko, resp jen bílky, česnek, koření... já jako lenoch jsem downgradovala a je to uplně nastejno, když připravím maso, okořením ho a pak prostě naházím/omatlám v krabici s jogurtem, zaklapnu a na druhý, třetí den vytáhnu, obalím ve strouhance a smažím. občas když z jiného vaření zbydou bílky, tak je do toho zužitkuju, jinak vůbec nic jen ten jogurt. maso jakékoliv.
I vepřové?
kocoureksuggy no jasně:-)
Také přeju samé štěstí!
Zarinya Já vepřové, ani kapra nerada, takže zbývá kuře, nebo krůta - ta vyhrála :-).
Garfie Přidávám se ke gratulantům, hodně štěstí, zdraví a spokojenosti
.
whiskas ja myslela klasiku trojobal,taky ryby ani veprove rizky nejim.
Dadoo Díky
.
Zarinya Aha. No já na Vánoce taky klasiku :-D, ale nějak jsem pochopila, že po jogurtu následuje strouhanka a že ten jogurt tak nějak nahradí vejce a mouku? No, blbý vjem no
. Já to takto nikdy (v jogurtu) nejedla, tak netuším, jak to chutná.
Lamicka dik. Druhej narostl jak ma. Podeziram sebe, ze prvni jsem omylem udelala z polovicni davky mouky. Bloncka proste.
0zero7 Krásnej
.
Ounz Boze, ten musi bejt ale hnusnej tady:-D:-D
U nás dělaj naprosto výtečnej! Ale nemáme porodnici ![]()
Tak, domácí salát hotov. Jako každoročně se ukázalo, že je ho málo a že bych měla pořídit větší nádobu. Dělá se něco většího než prádelňák?!
Citrónu není nikdy dost. Navíc citrónová šťáva vytáhne ten rybí puch...
barbucha detska vanicka, ve tvem pripade dve, nebo necky?
Necky! Příště to jistěj!
Dadoo Moc dekuju, to vypada uzasne ![]()
Garfie A vsechno nejlepsi!!! ![]()
Dadoo řízky v jogurtu podle tebe už jsem párkrát dělala a jsou výborné
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY