Postřehy z Japonska

25. února 2021 21:15
Offline Mrs.Robinson
584 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 07:10
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 08:11

Garfie tak s tym psim jedlom to uplne vidim ako si ho kvoli jazykovej bariere omylom kupim pre seba  

Offline Garfie
28233 příspěvků moje polička 29. srpna 2022 08:29

Mrakoplas  neboj, to bylo v pet shopu! 

Offline Garfie
28233 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 00:03

Slíbila jsem japonskou úchylárnu, tak tady něco málo, o víkendu jsme byli v takovém plaveckém resortu, je tam tobogán, asi 9 různých bazénů a tak...a zjistila jsem, že Japonci jsou totálně ujetí na nejrůznější crazy nafukovací kruhy a lehátka! Ale jako i dospělí! Kreace, co tam byly k vidění si ani nedovedete představit. Normálně jsme si s dcerou sedly na okraj a koukaly na to, jak na nějakou love parade nebo prvomájový průvod.  Nesmí se tam teda fotit cizí lidi, takže jen malá ochutnávka, co neodolala a vyfotila dcera. 

Offline Garfie
28233 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 06:59

A abych nezapomněla, ještě jednu crazy věcičku tady mám, myslím, že se hodně pobaví 711990, pamatujete, jak jsem vzala děti na výlet do sexshopu? Tak v našem obchoďáku se s tím vůbec ne....ou a "honítka" mají normálně mezi ostatním zbožím, mimochodem hned vedle žrádla pro kočky, což mi přišlo docela vtipný....(jakože super místo na seznámení osamělých duší, haha) 

Offline moora
8658 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 07:07

Garfie fascinuje me ten kontrast, vzdycky jsem mela pocit a i z toho co tu pises a davas, jak japonci jsou hrozne na esteticno, prchava krasa okamziku a tak a vedle toho tyhle desny uchylarny  viz aquapark, zradlo pro zvirata, zaliba v anime...

Offline continuity
42314 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 07:13

Garfie a mají tam testery? Vždyť vůbec není vidět jak to vypadá.

Offline Garfie
28233 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 07:15

moora Jo, to je přesný. Oni jsou prostě extrémní, přijde mi. Ticho a klid v chrámech i při běžném soužití (na hluk od sousedů jsou tady extrémně citliví), ale přitom milují hluk v hernách, nebo obchodech, kde jedou nonstop nějaké šíleně uřvané reklamy....i oblečení, nudné šedé kostýmky do práce a pak se o víkendu navlečou do cosplay kostýmů a jdou se fotit do Akihabary, uniformy do škol a vedle toho neuvěřitelně barevné a crazy oblečení pro děti, na jednu stranu prudérní společnost, na druhou sex shopy na každém rohu, muzea sexu a chrámy zasvěcené penisům.... 

Offline continuity
42314 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 07:15

moora anime svoji estetiku má, zvira jsou strašný.

U nás doma by lehátko bylo považováno za recesi. A dost se mi líbí ten tunel se slunečníky. 

Offline Garfie
28233 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 07:16

continuity neříkej mi, že sis to tady minule negooglila, tos byla určitě jediná!

Offline Garfie
28233 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 07:22

continuity Jo, ten slunečníkový tunel byl super, taky to bylo nejdražší místo. Na recesi těch lehátek bylo strašně moc, myslím, že oni to berou tak na pomezí. Je to sranda, ale zároveň si to užívají. 

Offline continuity
42314 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 07:34

Garfie něco si pamatuji, ale bylo to zhruba v době, když jsem děti nechala samotné v IQlandii a pak zjistila, že v sekci sexmise mají celou výstavku. Tam jsem se poučila i já.

Offline continuity
42314 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 07:35

Garfie prosím tě a je tam nějaký bazén, ve kterém se dá opravdu plavat?

Offline Garfie
28233 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 07:44

continuity Jo, tady byl. Tahle fotka je z takového toho "proudu", ale bylo to obrovské, má to cca 500 metrů a při troše dobré vůle se tam dalo plavat a pak tam byly klasické bazény, cca 25 metrů. Plus další atrakce, jako bazén na skákání, vlny a podobně. 

Pak ty klasické městské bazény vypadají podobně jako u nás, jenomže tam já se moc nedostanu, protože kvůli covidu regulují vstup a musíš si ho rezervovat předem a všichni mají stránky jen v japonštině, často to ani nejde online, ale musíš zavolat nebo zamluvit osobně.

Offline Kokoska
34400 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 07:45

Garfie koukam, ze v tom bazenu jsou lidi i v trickach, na druhe fotce dokonce snad nekdo v mikine s kapuci? 

Offline Garfie
28233 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 07:55

Kokoska Správná poznámka! Spíš koukám na fotku, že je na ní neobvykle vysoká koncentrace odhalených plavců. :-) Většina se koupe v tričku, nebo v takové tenké sportovní mikině. Ženské mívají i rukávy nebo nohavice, kapuci nebo klobouk na hlavě. Když byl minulý týden syn na oslavě narozenin u bazénu, byl jediný, kdo neměl triko! A to nesvítilo slunce. No, co k tomu dodat, já-pokud jsem nebyla ve vodě-jsem měla na sobě dlouhou košili, spotřebovali jsme celý opalovací krém, 50 a jsme všichni spálení, strávili jsme tam cca 7 hodin, pod slunečníkem, žádné opalování. Je konec srpna. 

Offline Kokoska
34400 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 07:57

Garfie tak to  ma teda slunicko jeste poradny grady!

Offline Garfie
28233 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 07:59

Kokoska To ti řeknu! Tohle je asi poslední léto, co jsem v Japonsku strávila!  Ve škole se mi všichni smáli, prý má za sebou tuhle zkušenost každý, bylo to jak v Havranovi, never more!!! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2022 08:29

Garfie UV plavky (jak kupujeme dětem) tam nemají? Překvapujeme mně to koupání v tričkách, mokré to moc nechrání, ne? 

Offline Garfie
28233 příspěvků moje polička 30. srpna 2022 08:33

Evaeva Jo, promiň, to jsou všechno UV plavky nebo trika, to jsem mohla dodat. Tady se to oblečení s UV ochranou prodává hodně a na každém rohu.