Garfie to je krása, všechno a tak krásně poetický. Moc si vážím toho, že nám venuješ tolik času a sdílíš tolik neuvěřitelných informací z jiného světa ![]()
Jdu hledat to kytičkový vykrajovátko ![]()
Garfie to je krása, všechno a tak krásně poetický. Moc si vážím toho, že nám venuješ tolik času a sdílíš tolik neuvěřitelných informací z jiného světa ![]()
Jdu hledat to kytičkový vykrajovátko ![]()
Garfie Díky! Je to všechno strašně moc zajímavý!
Kan
no přesně! A cibuloviny...
andulka01 Kdybys to vykrajovatko náhodou nesehnala, tak si nech udělat v 3D tiskárně. Synovec jich pár vypustil do světa a mělo to o vánocích úspěch. On teda dělal jiný.
Garfie dik za dalsi povidani! Tu cokoladovou vystavku panenek musite tedy po 3.breznu co nejrychleji snist ![]()
Garfie to je krásné období. Děkuji za ten popis. Mně hrozná baví jak jsou Japonci sžití s přírodou. A taky mě hrozně baví jazyky, kde mají různé názvy pro různé typy sněhu nebo deště. V slovenských jazycích tro trochu je, ale potřebovala bych víc.
A teď mám ještě hlad, naštěstí v lednici rybu na sushi.
Garfie Prosímtě a tyhle speciální slova používají Japonci běžně v řeči nebo je to spíš taková básnická slovní zásoba?
Garfie Musím se přiznat, že i když nemám dceru, tak jsem neodolala a koupila jsem si na bleším trhu krásné panenky jenom za 2000 yenů. Za tu cenu jsem to tam nemohla nechat. Myslela jsem si, že kupuji pouze panenky, ale když je paní začala balit spolu s příslušenstvím do velké krabice a přidala k tomu dvě menší krabice, tak jsem se děsila, jak to odvezu domů.
Kokoska To myslím nebude problém, to spíš teď musím denně kontrolovat, jestli nezmizel císař! ![]()
DruI Myslím, že to použijí, ne třeba úplně denně, ale třeba jako u nás řekneš "zahradnický" takovému tomu zalévacímu jarnímu dešti.
Kitsune To je krásná památka! Ukaž foto! Máš je vystavené? Už ti moc času nezbývá ;-)
A ještě trocha švestkových květů :-)

A taky se musím pochlubit, co jsem dneska objevila v sekáči! :-)

A ještě něco k Hinamatsuri, tohle jsem včera potkala v obchodě (ale nekoupila)

A takto to vypadá na Festivalu panenek v Katsuuře, městě nedaleko Tokya, fotku mi poslala kamarádka, my bohužel nemohli jet, protože děti měly o víkendu spoustu povinností :-( Jsou to skutečné schody k chrámu, žádná miniaturní replika. :-)

Garfie Krásné a ty kvetoucí švestky, to je paráda.
Garfie Si říkám, jestli ty panenky skladují v krabicích s nápisem 1.-50. schod :o)
A švestkových květů není nikdy dost ![]()
Garfie nadhera vsecko!
DruI
No věřím tomu, že ano!
A tyhle jsem vyfotila dnes u nás ve škole. Škoda že jsem je nevzala v kontextu, jsou hrozně velké. :-)

A taky jsem nám na oslavu koupila hishimochi ;-)

Garfie uz jste sezrali panenky? Je tretiho!
mooraŽe se ptáš! Vyhádala jsem si císaře.
A dobře jsem udělala, uvnitř měl sušenku...
A abych to úplně završila, dám sem na chvíli fotku z domácí oslavy, kterou mi poslala kamarádka....
Garfie skvělé fotky. Jsem ráda, že jsem je stihla. Můžu se zeptat, co je nasypáno na tom sýru se salátem? Vypadá to jako popel, mák či kaviár ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.