Malvin Ono i to červené na čem je to nasypano vypadá zajímavě. Vypadá to jak umělecký oloupané rajce:D
Postřehy z Japonska
Garfieděkuji. Rajče jsem i pod uměleckou slupkou identifikovala, ale sezam mě nenapadl. Přitom doma mám směs oříšků a koření do salátů a rýže, kde sezam je.
Malvin Je to teda prý nějaký sezamový dressing, tady se používá hodně, proto mě hned napadl.
Nádherné fotky švestek i panenek, díky za zpříjemnění dne!
andulka01 Tak poslušně hlásím, že maso odpoledne už nebylo, celkově se mi zdál sortiment dost vybraný.
Kan Já neuspěla už v 11. Ale byla jsem v neznámém Lidlu, kde jsem měla problém najít i chlaďáky, tak kdo ví. Koupila jsem si aspoň mražené mochi a edamame.
Sweet Potato Tak to mražené mochi tam taky neměli, koupila jsem jen sojovku, teriyaki, pocky a běžný nákup.
Kan Sweet Potato tak já bohužel poslušně hlásím, že jsem nemocná tak, že jsem se do Lidlu prostě nedoškrábala, je mi fakt blbě. No, takže ty mý plány jsou zase úplně o ničem.
Zajímalo by mě, zda to maso vůbec někde měli, nebo to byl jen tahák...
Garfie ty oltariky se mi moc libi, to bych si doma umela predstavit. A panenky na tech schodech - to donesou lidi nebo to je majetek chramu? To musi mit zavratnou cenu, jestli to jsou ty cele veky schranovane kousky. To se neboji deste?
andulka01 Achich ouvej
Garfiekrása ![]()
Ty panenky jsou úžasné, rozumím ty tvý kamarádce, že si je koupila i bez dcery.
andulka01moc neteskni to v Lidlu není práve japonské wagyu, je většinou z Evropy, pak kusů kdysi z Japonska uniklo, na nich se to chová, krizi se to s běžnými zde chovanými liniemi a jako by toho nebylo dost, je tam i jiný chov. Prostě ten rozdíl v ceně má nějaký důvod.
Kdybych na něj omylem narazila, asi si ho koupím, ale žebych kvůli tomu běhala speciálně první březnové pondělí po druhém úplňku v roce kamsi do Lidlu to zas ne.
continuity ono jim to tak úplně neuniklo, ty mimojaponské chovy jsou licencované, nově je i začínající stádečko v ČR. Živé zvíře se z JAP vyvézt nemůže, vše se řeší embryy.
Na letáku psali japonské A5 - ty mimojaponské označení kvality A5 ani mít nemůžou, nejvýš (tuším) A3. Ale to, že kecaj, je jasný ať tak nebo tak.
Garfie Konečně jsem si vystavila panenky. Sice chybí nějaké drobnosti a paraván, ten si někdy vyrobím. Doufám, že je nemusím hned uklízet, když nemám dceru ![]()

Kitsune jo to jsi byla ty! vypadá to náramně.
Já jsem hračička právě jsme sestavili lego Burtona, muž ho má na pracovním stole. Mě by to bavilo.
Kitsune Ty jsou krásné ![]()
Kitsune to je krasa! Jak jsou velke?
Kokoska Jsou docela velké, široké 24 cm a vysoké 17 a 20 cm.
Kitsune opravdu nadherne, vypadaji jako nove a za tu cenu skoro zazrak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje