Začínají kvést rané sakury!

Začínají kvést rané sakury!

Strávili jsme víkend v onsenu mimo město a navštívili jsme vilu bývalého premiéra Kishiho, sice už jsem sem kdysi fotky dávala, ale neodolám a přihodím znovu, tentokrát s trochu zimní atmosférou.

Podařil se mi skvělý kousek a po dvou letech snažení se mi podařilo ukořistit lístky na prohlídku sopky Owakudani, prohlídka je jen 4x denně, s omezeným počtem lidí a lístky se musí rezervovat předen, jen v japonštině. No a co myslíte...prohlídka byla zrušená kvůli sněhu! ![]()
Ale aspoň jsem vyfotila velké zasněžené "dai" v Hakone....

Garfie Sakury ![]()
Té prohlídky je škoda, takovejch fotek a informací tu mohlo být. Ne, vážně, dvouleté snažení vniveč, to je mi líto. Dai vypadá jako nepochopená sjezdovka ![]()
oooo, sakury
!!!
moora
Já tady na ni vzpomínám často!!!
A už poněkolikáté, ale poprvé v zimě, muzeum umění v Hakone a dávná záhada vyřešena (i když upřímně ne zas tolik) MP Meri, vlasy jsou fakt umělé. Na druhou stranu, byly TAK očividnem umělé, že se mi nechce věřit, že bych si to minule neuvědomila....pořád připouštím letní a zimní variantu Uplakánka! ![]()

A výhled z věže na foot onsen :-)

Garfie sakury jsou krasne! Ty slavnosti kolem sakur jsou ale az pozdeji,ne? Sochy jsou super, ta lezici ve snehu me rozesmala. A predstavuju si, jak nekolik Japoncu opatrne prinasi a natahuji paruku na zimni verzi Uplakanka a zjara ji zase opatrne srolujiu a uklidi :) Jak je ta hlava vysoka?
KokoskaMyslím že tak něco přes dva metry...jinak postavu mám i z jiného úhlu, ale bylo mi žinantní ji tu dávat
(a ano, hanami bývá až koncem března, tohle jsou rané druhy)

Nádhera, všechno.
Ta vila je boží a muzeum fakt paráda. Ten rozcapenec na sněhu je
. A ta s kabelkou je taky takové překvapení.
Garfie pardon, ale neda mi to..rane prosim, ne ranne
SunEclipse Pravda!! Jak to ťukám rychle v telefonu, tak sekám chyby, kdybys věděla, jak často to po sobě později opravuju! ![]()
Jdu na to!
Garfie Teda já původně myslela, že ta ležící socha vesele dělá sněžné andělíčky, ale když je zadkem nahoru, tak to tak optimistické nebude ;o)
Kolikže těch druhů jahod v Japonsku mají?

A tyhle byly obrovské, škoda že jsem je nevyfotila v nějakém srovnání...

A ještě nějaké ty tokyjské sakury...;-)

Garfie ta jemnost sakur s kontrastem betonu a skla!
Garfie Sakur není nikdy dost ![]()
A teda ty jednotlivě balené jahody jsou takové legrační :o) Mají jednotlivé druhy výrazně odlišnou chuť?
DruI Ráda bych je ochutnala všechny a řekla ti! :-) Tak jsou to všechno jahody, ale na nějaký večírek loni kamarádka donesla asi tři nebo čtyři druhy, testovaly jsme a rozlišit se daly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.