Kitsune To je hustý. A chutná mu? A není to třeba spíš tím, že se odstěhoval z domu? (pokud třeba nebyl před tím na kolejích) Já teda taky znám studenta z Čech, co tu hodně zhubnul, ale on japonskou kuchyni celkově tak nějak nesnáší a jedl fakt hrozně málo (i když většinou si smažil na ubytovně řízky
) Mně by stačilo pět, ale očividně to nehrozí.
Postřehy z Japonska
Jinak děkuji všem, byla to nakonec fakt zábava! Mně trochu chyběl poslední týden, kdy byl trénink 3x a 2x z toho na podiu a já musela vynechat. Kokoska Ano, je to hadí kůže a když to naše uvaděčka vysvětlovala, děti pískaly. :-) Buben váží tak 3-4 kila, není to moc, ale po hodině už máš dost. A nezdá se to, ale i dost bolí ruka, ono se na to bubnuje takovým speciálním pohybem, kdy ruku obtočíš celou kolem hlavy, vlastně když je nahoře, tak máš hlavu jakoby ve čtverci, palička je rovnoběžně s hlavou, je to dost náročný pohyb.
Garfie Eisa tým vypadá od pohledu jako sympatická skupina. Určitě to bylo dobré vystoupení :o)
Garfie parada!
Garfie no, zni to cely dost narocne, jsi dobra!
Garfie No tvl, poletím takovou dálku studovat exotiku, abych si smažila šnycle. Zhubnutí chápu, je to jiný stravovací režim.
Garfie to je krásna fotka. Takže úspech ![]()
Kan Jo, on byl divnej. Byl na stáži v japonské firmě, ale jako student. Japonsko nesnášel. Pozvali jsme ho tehdy na víkend, aby nebyl tak sám (je to už tak 15 let, tehdy tu ještě ani nebylo tolik cizinců), osobně jsme ho neznali a bylo to čiré utrpení, tak negativistického člověka jsem snad nikdy neviděla.
Vypadáte všechny dohromady jako profesionální skupina, moc vám to sluší.
Garfie na fotce vypadáte všichni skvěle a musela to být i skvělá zábava, ty se tam dostaneš k tak zajímavým zážitkům!
Garfie V Japonsku mu moc chutnalo, ale kombinace jiného stravování s větším pohybem mu prospěla. Říkala jsem si, že bych měla jet do Japonska ještě několikrát, abych zhubla na optimální váhu
Teď jsme v Istanbulu, tak tady se nám zhubnout nepodaří, tureckým sladkostem se nedá odolat ![]()
Kitsune Nestěžuj si, Istanbul je srdcovka! ![]()
Já myslím, že pokud přijedeš častěji, tak si taky tak nějak zvykneš....i když pravda je, že když tu mám návštěvu, taky něco zhubnu, jak pořád někde běháme. :-) Jestli to nebude spíš tím!
Garfie Istanbul máme moc rádi, Syn tady byl na Erasmu před třemi lety, tak musíme navštívit všechna místa, která se mu líbila, a dát si oblíbená jídla. Bohužel teď hodně zdražilo vstupné do památek, tak jsem ráda, že jsme to stihli při minulých návštěvách. Proti Japonsku je to velký rozdíl. Všude jsou odpadkové koše, ale na ulicích je dost binec, chodí se na červenou, o záchodech raději ani nemluvit. Všude je policie, probíhají demonstrace, ráda bych věřila, že to povede ke zlepšení situace, ale obávám se, že ne ![]()
Já dnes měla tak nečekaně krásný den! Vyrazili jsme na výlet, objevili jsme skvělé místo, jen půl hodiny od nás, přitom totální vesnice, rýžová pole a lesy...zbytek vyrazil na kola a já se toulala asi tři hodiny sama po okolí, viděla divoce rostoucí magnolie a kamélie, hrobku ze 7. století, pobavila se s pánem, co seděl jak stařeček z pohádky u starého mlýna a hrál na flétnu z bambusu, potkala celkem asi čtyři lidi, no zkrátka totální relax!!!

Garfie pohádkový výlet.
Garfie ty fotky jsou skvělé. Tusis, co znamená ta nástěnka u pole. Kromě toho, že to slouží jako ztráty a nálezy ![]()
Garfie Ju!
To je celé jak pohádka, nádhera (a bez lidí).
Garfie to vypadá jako moc hezká procházka.
Garfie krasne toulani!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje