A pak spousta klasického i hodně speciálního "uměleckého" origami. A neuvěřitelný výběr washi papírů, říkala jsem si, že se tam musím stavit, než se budem vracet a přivést si domů!

A pak spousta klasického i hodně speciálního "uměleckého" origami. A neuvěřitelný výběr washi papírů, říkala jsem si, že se tam musím stavit, než se budem vracet a přivést si domů!

Garfie Mně se nejvíc líbí ta zlatá loď ![]()
A možná si někdo vzpomene, že jsem se učila vyrábět tuto panenku, taky ji tam měli! ![]()

A tohle mi přišlo jako hezký nápad, obyčejný paraván ozdobený origami.

Garfie ta loď!
všechno je to krása
DruI Vidíš, ta zrovna byla ke koupi (jako papíry s návodem). :-) Ale my koupili věci, co shodou okolností nemám na fotce
Dcera si vybrala nějaké ptáčky na stromě pro kamarádku do ČR a císařský pár pro babičku (ale ten vyrobí sama).
Garfie Já origami všeobecně skládám ráda, tu loď bych si koupila já :o) A jinak jsem taky párkrát vyráběla jako dárek tisíc jeřábů pro štěstí. Ty, co jsem věnovala manželovi před státnicema ještě pořád máme a používáme je o vánocích jako řetěz na stromeček.
DruI Jo, je to hezká zábava, mně se líbí, jak to tady je i takové "praktické", jako základní vzdělání všech žen, minule jsme něco vařily a kamarádka Japonka jen tak mimochodem poskládala z novin krabičku na slupky...![]()
Garfie Krásný. Já jsem jednou origami dostala od nápadníka. Oslovil mě v klubu s nějakou hláškou "jestli se od někud neznáme" Tak jsem mu řekla, že si snad dělá ze mě srandu ne, že tyhlety ty tisíckrát omletý hlášky ať na mě vůbec nezkouší. On si zjistil, kde bydlim a poslal mi přes mou sousedku dopis a tu origami složenou (myslela jsem, že labuť) ale byl to jeřáb vlastně:D. A to mi došlo až dnes:D:D:D
Garfie origami jsou parádní. Fakt nádhera..
Garfie Aáách! Asi nejvíc se mi líbí ta panenka-gejša, i ta druhá, ta "tvoje". A králíčka v pánském kimonu bych si určitě koupila! :)
Mně už asi došly superlativy, tak jen - úžasné. A nejhezčí byli ti králíčci!
Garfie jee ta lodka
GarfieDěkuju, líbí se mi všechno, ta loďka mě taky zaujala! Já miluju motiv jeřábů, obecně, ale origami zvlášť
Ty obrazy jsou super. Já mám v hlavě plán vyrobit z papírových jeřábů lustr, ale je to na seznamu priorit hrozně nízko, takže v dětským pokoji bude žárovka bez lustru asi ještě dlouho ![]()
Karja To je super náhodou! Jeřáb přináší štěstí a přesně taková přání, jako jsi dostala od nápadníka, se tady prodávají za drahé peníze! ![]()
Len Oni tam prodávali i hromady knih jako návodů....dokonce i v angličtině (asi dvě teda, haha). My máme doma jednu už leta, je teda japonsky, ale dá se dobře použít a jsou v ní vlastně všechny ty známé tvary, dcera ji používá hodně. Ale dnes se asi dají ty návody i snadno najít na youtube a tak, že jo?
A když jsem zmínila ty dva anglické návody v hromadě japonských, vzala jsem včera dceru po očkování do cukrárny a takhle vypadalo anglické menu...
To mě vždycky znovu pobaví, takové věci.

Garfie No na youtube se dá skutečně najít spousta návodů, ale loď, která by se podobala té zlaté jsem tam zatím hledala marně ;o)
DruI Pokud se tam někdy vypravím znovu, tak se obětuju a koupím a nasdílím návod ![]()
Garfie
Nebo až se dá tvůj syn na tu kariéru tiktokera, může vyrobit video z jejího skládání ![]()
DruI Z toho by bylo vtipných dvacet minut, ze kterých by ses nic nedozvěděla, to jsem si jistá! ![]()
Garfie jestli bude navod vypadat jako to menu, muze z toho vzniknout cokoli ![]()
Ale vidim obcas na tvych fotkach na obalech i anglicke nazvy, to jsem snad nikde v samoobsluze nevidela. Bylo dost tezky si koupit treba jogurt, obcas to byl puding nebo neco jako ovocny krem. Nastesti, jeste jsme se mohli trefit treba do rybi pomazanky nebo fazolove pasty!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.