continuity
Neboj, za chvíli vychladnu a čtyři spacáky tady namačkám ![]()
To muzeum doporučuju každýmu, je to super!
continuity
Neboj, za chvíli vychladnu a čtyři spacáky tady namačkám ![]()
To muzeum doporučuju každýmu, je to super!
Já se teda posunuju ve fotkách dál, úplně jsem vám zapomněla nahlásil, že letošní Food fair byl opět trhák, bramboráky jsme vyprodali jako první věc na našem stánku už v jednu, dostala jsem nabídku pořádat domácí kuchařské kurzy a přidat svůj recept do plánované kuchařské knihy....![]()
Jo a naše Eisa vystoupení byl opět velký hit!!
Východní Evropa (dám to sem na chvilku)

Eisa tým, dokonce jsme se líbily i přítomnému zápasníkovi sumo!!!

A nějaké momentky z Tokya, vesměs ze zahrad na střechách obchoďáků...(dělám průzkum
)

Garfie jak obdivuju Catherinne a jeji maratonske vykony, tak me napada, ze driv bych natrenovala na ten maraton nez zvladla tolik spolecenskych udalosti co ty
jako umrela bych z obojiho to v kazdym pripade:-))
Garfie jsi hvezda! A dostala jsem ukrutnou chut na bramborak
GarfieGratuluju! Super!
viktorka_od splavu
Ale tak já to tady servíruju všechno najedou, ale děje se to postupně!
I když fakt je, že tu žiju společensky aktivněji než doma!
A děkuju všem! ![]()
Jsi úžasná![]()
jerry Děkuju, ale to bych zase nepřeháněla, tančím jak nejrychleji dokážu, jako všichni. :-)
Gratuluji.
A pokud budeš mít recepty v kuchařce už nikdy o sobě nepiš, že nejsi dobrá kuchařka. ![]()
Jo a taky nějaké umění jsme potkaly! :-)

continuityNo to je taky důvod proč jsem to odmítla!! ![]()
Ale teď v sobotu jsem mluvila s Francouzkou, co s tou autorkou kuchařek spolupracuje a docela mě navrtala....příští týden si s ní chci domluvit schůzku, tak uvidíme, jestli z toho něco bude.
continuityNo to je taky důvod proč jsem to odmítla!!
Ale teď v sobotu jsem mluvila s Francouzkou, co s tou autorkou kuchařek spolupracuje a docela mě navrtala....příští týden si s ní chci domluvit schůzku, tak uvidíme, jestli z toho něco bude.
pecka jako!
Garfie to je nahoda, zrovna nedavno jsem si vzpomnela, jestli zas budete neco varit! A do kucharky urcite neco pridej, vidis, jaky to ma uspech!
Jako že by bylo spečetěno na papíře, že vařit přeci jen umíš? Jdi do toho, bude to sranda.
continuity No to jo, to by se hlavně stalo předmětem nekonečných vtípků ze strany mojí rodiny! ![]()
Garfiejá si myslím, že vařím dobře, ale většinou jen tehdy, když se mi chce. když se mi nechce, je to na nich nebo je k obědu čočka, v lepším případě kuře. ![]()
Ujišťuji tě, že nikdo o mém vaření nevtipkuje. To by se mi taky nemuselo chtit dloooouho.
continuity Tak z mojí primární rodiny taky ne, to by si mohli zkusit!!! ![]()
Spíš ta širší, bratranci, ségra a tak.
Pár zastávek v Jokohamě, než se vydáme na cesty. :-)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.