Garfie toho by fakt na instalatera byla skoda ![]()
Ja bych mozna uz ted s predstihem kontaktovala toho reditele gymplu, popsala situaci a prilozila vysledky tech testu
Garfie toho by fakt na instalatera byla skoda ![]()
Ja bych mozna uz ted s predstihem kontaktovala toho reditele gymplu, popsala situaci a prilozila vysledky tech testu
Kamarádka letí v sobotu do Tokia, jen na týden.
Co si má prosím určitě zabalit? Jaké čekat počasí? Vedro a deště?
Sweet Potato Nad Okinawou se zrovna tvoří extra silný tajfun, důvod k panice není, nejhorší to bude v pátek, ale asi bych to raději sledovala, tady.
Jinak je překvapivě zima na toto období, takže spíš jen teplo než vedro, teploty kolem 25 a déšť určitě každý den, při troše štěstí jen v noci. Ale deštník i pláštěnku koupí snadno všude. :-)
Zuzuli Haha, přesně tohle mi říkal manžel!
Asi už zkusím nějakou školu zkontaktovat hned.
Garfie Děkuju.
A Garfík je borec. Teda obě Garfíčata. Asi maj po kom. ![]()
Garfie Těch škol zkontaktuj klidně víc a ještě se ti o Garfíka poperou ;o)
DruI A no tak zase bych ho úplně nepřeceňovala...![]()
A hádejte kdo strávil jediný den v Kyotu a od rána do večera lilo jako z konve?

Ale slavná Fushimi Inari měla atmosféru, i když jsme se občas museli brodit bahnem!

I lidi jsme občas potkali! ![]()

continuity No víš co, já už tady v podstatě sama jsem. Dostali jsme rok navíc s podmínkou, že muž bude trávit každé dva měsíce tři týdny v Evropě....a do toho mu většinou vychází i týden v Číně. Mám tady i jednu kamarádku, která to taky tak udělala, zůstala s dcerou, aby odmaturovala (ovšem ta mluví plynně japonsky, to je pochopitelně velká výhoda). Mě právě trochu stresuje ten přechod domů, protože mladej se vrátí po deváté třídě, tedy s ukončenou základkou, ale nepřijatej na žádnou školu. Ale celý je to zatím jen mlhavá myšlenka, spíš možnost....
to jidlo vypada super, definuj LEVNE!!!!
Garfie Bozi fotky, hlavne tak z ulice. Gratulace garficatum!
Garfie tak tyhle fotky se ti opravdu povedly. ![]()
MP Marge Hele ale US vlakno by bylo fajn, ja bych te cetla! ![]()
Garfie Garfíčatům palec nahoru!
Nepokousej, Satane! ![]()
Prosim te, v patek jsem se tady kasala, jak napisu do radostneho vlakna o sve nove praci - a skutek utek. To by to US vlakno vypadalo!
Ja ctu rada to tvoje. A jsem cim dal tim vic nasrana, ze jsem pred temi lety neemigrovala radsi do Kanady. Kdyby u vas nebylo tak silene draho, a kdyby me Kanadani v mem veku jeste chteli, prestehovala bych se hned!
Hele, jsem jedina, komu se nezobrazuji fotky od Garfie!? ![]()
MP Marge draho myslíš asi nájmy a nemovitosti? Jídlo atd se dá v pohodě. Ale nájem je největší položka. I když teď to šlo docela dolů. Fajn one bedroom za 1600-1700 seženeš. A to jsem asi psala že lanaří health care workers sem. Tak skrz to by to šlo asi.
Garfie gratuluju Garfikovi k vysledkum! A segra s tou brigadou je taky husta :)
MP Marge draho myslíš asi nájmy a nemovitosti?
Jo. Ja mam porad takovou vizi, ze na stara kolena konecne koupim neco sveho. Coz je tezke, ne-li nemozne, pokud clovek zije nekde, kde jsou astronomicke ceny, ale nema astronomicky plat. To byl jeden z dovodu, proc jsem se rozhodla odstehovat do Iowy - protoze nemovitosti jsou tady levnejsi nez v severnim Illinois. No, a ted se nemuzu dockat, az odtud vypadnu! ![]()
Je fakt, ze mi to zacina byt jedno. Svet se nezbori, kdyz nebudu vlastnit dum.
Garfie Konecne se mi zobrazuji fotky - krasne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.