Postřehy z Japonska

25. února 2021 21:15
Offline Garfie
28249 příspěvků moje polička 08. června 2022 07:20

Začíná to být trochu monotematické, ale přesto, naše skvělá realiťačka nám na dnešní tipy (6 kousků) odpověděla, že vše je “application closed” nebo “fake advirtisment” protože to není v její speciální databázi. 

Už se doopravdy nasral (dámy prominou) i muž a napsal konkurenci. Uvidíme jestli se vůbec ozvou, realitka tvrdí, že ty webovky mají nalákat zákazníky, takže dobré věci se pronajmou, zmizi z interní databáze, ale na stránkách je nechávají viset dál. 

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 08. června 2022 08:02

Garfie jestli se nakonec neukáže, že žába na prameni je ta vaše úžasná realitacka. 

Offline Garfie
28249 příspěvků moje polička 08. června 2022 08:08

continuity To by vlastně nakonec nebylo úplně špatné vyvrcholení. :-) Já ji ani nepodezírám, že by to dělala naschvál, jen mi přijde, že není ochotná udělat ani ťuk navíc nebo nějak vystoupit z komfortní zóny, třeba se nás nějak zastat. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. června 2022 08:10

Garfie zlaty cesky servery bezrealitky nebo jak se to jmenuje to je ale asi velmi nejaponske, ze?

Offline Sofi
příspěvků moje polička 08. června 2022 08:16

Garfie To, ale potvrzuju, že se děje, že dobré věci se nechávají "v nabídce" dál, aby lákaly.

Offline Garfie
28249 příspěvků moje polička 08. června 2022 08:24

razorblade No to ti řeknu! :-) A jo, velmi velmi nejaponské!

Sofi No asi se to děje. :-( Jen se občas objeví i s jinou cenou, případně se objeví úplně nově, to je trochu matoucí. A teda v našem případě to prakticky znamená, že jsou k vidění jen fejkové věci!! 

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 08. června 2022 08:49

Garfie Nojo, fakt, Neználek . Teda, to vaše bydlení, to je drama :(

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 08. června 2022 08:55

Garfie To je peklo. Už se tohle vlákno bojím otvírat, jak mnou za tebe cloumá zlost a bezmoc.

Offline Sofi
příspěvků moje polička 08. června 2022 09:15

Garfie My měli kdysi pronajatý nádherný byt. Cca po roce jsem náhodou koukala na nabídku realitky a tam na mě vyskočil ten náš byt. Tak jsem chytla paniku a vzteka, že třeba hledají nové nájemníky co zaplatí víc a nejhorší, že je tam třeba vodí na prohlídku , když nejsme doma... Tak jsem si pozvala majitele a co to má znamenat a nebylo to vůbec nic - realitka si to prostě dala znovu do nabídky a když se jí zavolalo, tak klasika "Byt už je pronajatý, ale máme pro vás jinou nabídku..."

Offline Garfie
28249 příspěvků moje polička 08. června 2022 09:19

Sofi To je strašná praktika. :-/ A věřím, že se to děje. Jenomže tady to vypadá, jakoby jiné ani nebyly v nabídce!!! 

Offline moora
8662 příspěvků moje polička 08. června 2022 09:39

Garfie mocmoc drzim vsechno, co mam

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 08. června 2022 12:00

Sofi Garfie strasna praktika, to je fakt..! A vubec mi nejde na rozum, jak se to slucuje s tou japonskou korektnosti.

Offline Len
2672 příspěvků moje polička 08. června 2022 13:52

Garfie Držíme všechny palce, co máme. Vyjde to

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 08. června 2022 13:55

continuity ja si to myslim uz delsi dobu, ze to drhne na ty babe. Proto jsem se otala, jestli by ji neslo nejak povzbudit uplatkem.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 08. června 2022 13:57

Pavlena ona ta japonska korektnost ma smerem k cizincum svy meze.

Offline Garfie
28249 příspěvků moje polička 08. června 2022 23:41

Kokoska V pátek máme schůzku v realitce, kde projedeme tu jejich databázi (proč jsme to neudělali už před měsícem se mě neptej). Zřejmě u toho nebude ona, ale její kolega, co s náma jednou jezdil po bytech, ten je fajn. Tak doufám, že se tam ani neukáže. :-) 

Jako to už je čiré zoufalství, já jsem rozšířila vzdálenost od školy, zmenšila požadovanou velikost a hledám i dvoupokojáče. A je to pořád dokola. Vypadá to, že jako cizinci buď musíme brát to, co nechtějí ostatní (viz. bába nebo silnice) nebo něco předraženého (=co nechtějí ostatní). 

Právě jsem napočítala 28 nemovitostí, o které jsme projevili zájem, navštívili z toho 4, včetně báby a silnice. Tchýně mi říká, ať si dělám poznámky a v důchodu mám materiál na román!  A to jí ještě historky ořezávám, aby nebyla moc ve stresu...

Offline Garfie
28249 příspěvků moje polička 08. června 2022 23:53

A jak tak brouzdám nemovitostmi, našla jsem něco pro potěchu oka. :-) Původně to sice vypadalo, že dnes bude první ráno po zhruba osmi měsících, které nezahájím prohlídkou realitek, ale po kávě se ukázalo, že až tak zdeptaná očividně nejsem.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 09. června 2022 00:15

Garfie Tokio asi neni ta spravna vzdalenost od skoly?

Offline Garfie
28249 příspěvků moje polička 09. června 2022 00:20

Kokoska A tak asi bych se v nejhorším obětovala! (teda děti)

Offline Garfie
28249 příspěvků moje polička 09. června 2022 09:48

Tady už je to jako u nás! Muž si postěžoval v hospodě, doneslo se to do práce, dneska šel na kobereček na HR, tam mu předhodili čtyři domy, co jsme viděli, z toho dva použitelný, on na ně (dvě hodiny práce) vytáhl tabulku dvaceti osmi domů, které jsem našla, i co na ně řekla realiťačka. S tím, že poslední je absolutní novinka, údajně obsazená, ale že jeho žena tomu nevěří a jestli by to mohli ověřit. Tak tam někdo z kolegů zavolal, ukázalo se, že dům je k dispozici a teď celé odpoledne všichni obvolávají zbytek nalezených nemovitostí a ověřují jak to s nimi je... Na jedné straně skáču radostí, na druhé bych něco rozkopala, tolik hodin a práce jsem v tom utopila! Jistě mě chápete!