"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:17
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:18

viktorka_od splavu No jasne! A jak si za to pokazdy nadavam, kdyz vsude prichazim a funim jak sentinel!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:20

paktofonika Výhody košíku jsou u mě teda jen pohodlnost. Nemusela jsem ani pořádně otevřít myčku a naházela jsem příbory do košíku. Vcelku pohodlně to zvládali i kluci. Teď to teda nahoru do šuplíku nahází a zapnou, aby to tam takhle skládali, jak to vidím na ilustračním obrázku, to vůbec nehrozí. Potom to otevřu a pravidelně polovina lžic je plná vody. 

Sweet Potato Tak já ji mám fakt týden. Sama bych si asi zvykla, i když výhodu vidím jen v tom, že je dole víc místa. Ovšem chlapci to totálně ignorují. 

Offline Potrefenáhusa
38880 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:20

MP Marge no šlo o turistickej vejlet do zahraničí, tak to se přiznám, ze na courani po památkách, když teda taky tahnu ty dva průvodce, mi čtečka/kniha přijde taky na houby, kor když nejedu sama, naopak malou dezinfekci Jsem teď docela užila, jak jsem smatlala na všechny kočky, co jsem potkala. 

Offline Potrefenáhusa
38880 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:24

paktofonika no nemám trpělivost to po jednom strkat do těch drzacku a do naši to bohuzel fakt samo nenaskace

do košíku jsem to nahazela, ani se myčka nemusela otevřít úplně a hlavně jsem pak celej Kosík s umytejma priborama vyndala a odešla s nim k zásuvce s priborama a uklidila (ještě když to člověk hází stejný do jednoho chlivku, je to hned)

proste pro mě rychlejší, pohodlnější a min práce 

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:26

Potrefenáhusa jo, jo, zlatej košík bez přihrádek

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:31

Potrefenáhusa přesně tak. 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:35
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge no šlo o turistickej vejlet do zahraničí, tak to se přiznám, ze na courani po památkách, když teda taky tahnu ty dva průvodce, mi čtečka/kniha přijde taky na houby, kor když nejedu sama, naopak malou dezinfekci Jsem teď docela užila, jak jsem smatlala na všechny kočky, co jsem potkala. 

​No, ale co kdyz je prave nekde na neco fronta!? Anebo si treba chci dat odpoledne pauzu a posedet nekde u caje a odpocinout si, to by se knizka taky hodila...

Offline Garfie
28571 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:41

Sweet Potato Hele vůbec se neboj, šuflík je super i pro lidi mez morálu (=já). Prostě to tam normálně naházím jako bys to házela na plech, umyje se to krásně a rozhodně je to příjemnější (a šetří víc místo) než košíček! 

Offline Garfie
28571 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:44

MP Marge čti si v průvodci, však máš s sebou tři!  (viz.teda ta původní debata). 

Hele, vůbec to neřeš, tohle je mimo kontext, není nic divnýho na tom, tahat s sebou knížku kamkoli. Je divný tahat s sebou VŠECHNO. 

Offline Sweet Potato
40424 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:45

Garfie Dík, jsi hodná. Ale teď pochybuju moc moc - jednak vidím ty lžíce plné vody, jednak to pobíhání po kuchyni při vyklízení. Zítra poreferuju.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:53

Sweet Potato To chapu i ja  

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 18:00

Potrefenáhusa Mám teraz košík s priehradkami, zavadzia pretože mám iba 45, dvere teda otvoriť musím a nachádzať to tam nejde len tak od oka pretože je malý. No úplne na ... 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 18:20

paktofonika myčka 45 je na mrtvici. Máme ji v rekreačním bydlení a jak jsem z domova zvyklá na 60, leze mi ten malý prostor na nervy. Navíc neumí držet pootevřená, buď jen zavřená nebo dokořán.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 18:22

Sweet Potato dodneška se chválím, jak jsem si šikovně navrhla kuchyni. Skoro všechno nádobí je v dosahu myčky, dva kroky musím udělat jen kvůli hrncům a pokličkám. A těch zas nebývá tolik na jedno mytí.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 18:34

Sweet Potato ja jsem suplik nechtela a ted bych nemenila. Dava se to tam fakt snadno a vyndavani je super. Na druhou stranu, mycka je hned vedle supliku s priborama, takze jen prendavam zleva doprava ve stejne vysce.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 19:36

ja chodim s kreditkou, rtenkou a telefonem a kdyz si nekam sednu, dam si vino a pozoruju cvrkot  

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 19:42

Sweet Potato asi s křížkem po funuse, ale ze staré myčky jsem si košíček schovala taky a nepoužila ani jednou. Šuplík je mnohem lepší 

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 19:44
Reakce na Garfie:

Hele, vůbec to neřeš, tohle je mimo kontext, není nic divnýho na tom, tahat s sebou knížku kamkoli. Je divný tahat s sebou VŠECHNO. 

​vono je hlavně divný, tahat s sebou všechno, a pak si stěžovat, že to je ale těžkýýýýý páč ta debata vznikla původně tehdy nějak ve smyslu "no joo, já ale musím tahat všude obří hnusnej turistickej bágl, protože nemůžu přece chodit po městě jen tak nalehko, potřebuju nutně s sebou xxxxxxxxxxxx!!!"

Offline Catherinne
10853 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 19:45

Sweet Potato taky mám šuplík a ok. Pravda, nikdy jsem neměla košíček...