Jiná Realita Fakt? Já to tam mrskám, i do drážek to cpu jak mi to zrovna jde a přijde pod ruku, protože ten morál chybí...a pak přijde muž s morálem a s kecama to srovná![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Janulik03 Děkuju, s tím jsem se ještě nesetkala, a asi teda ani nechci, u nás by na to morál určitě nebyl.
Zina a tak zas asi čo začnešš používať, tak na to si zvykneš ........
Janulik03 A ja som to mala akési plytšie, preto píšem Potrefenáhusa , že to tam padalo samo. Tak neviem či novší typ alebo čo.
paktofonika co znamená plytšie? My to máme mělký a rovný, každej jednotlivej kus se musí otočit do správný polohy a dát do tý drážky
paktofonika ved vravím, kto je na čo zvyknutý. Začína to želaním mať umývačku, potom, kto by to tam tak ukladal, a vyvrcholí to tým, že ešte keby si to samo pridavalo tu sol a leštič,.............Nakoniec, kto to vyberie........
Potrefenáhusa No že na fotke od janulik sa mi ten šuflík zdá byť hlbší, správne otočiť to musím ale proste to tam padá samo
Koľkokrát som tam len príbory položila prehrnula rukou a do drážok popadali samo
Janulik03 Tak viem ze Miele práčky majú zásobník na prášok a avivaz a dávkuje si to sama, možno už prišli na trh aj s umývačkou čo to zvládne sama. Pre mňa je to ale aj tak veľké uľahčenie, síce veľa nevarím a nepečiem ale umývanie riadov ručne neznášam a neprospieva to mojim rukám. Nahádzať riady do umývačky je to najmenej.
Potrefenáhusa do toho našeho šuplíku jdou příbory i naházet, ale vleze jich tam určitě aspoň o polovinu méně pak.
paktofonika neumim si to představit, ale věřím ti :-)
Umývačka je jeden z najlepších vynálezov, hned po pračke.
A podle mne je stejně úžasná i sušička, ale zatím nemám možnost si to ověřit ![]()
dzizisketa ta taky je!!!
Janulik03 mně to z toho vyndavat ani nandavat nevadí, přesně, jak píše paktofonika, v ruce to umýt mi přijde tak maximálně votravný, že obsluha myčky je proti tomu velká zábava
Priznám sa, že nemám ani umývačku riadu, ani sušičku, a nechýba mi to. Zaobídem sa aj bez toho.
myslíte, že má smysl založit vlákno "rekonstruujeme, stavíme, budujeme"?
na dotazy typu jaké máte vychytávky při koupi kuchyně, co dát do sprchy, jaká se vám zdají ideální světla a tak.
abych tam nebyla sama
a do designu to není, tam až výběr gauče nebo lampičky.
Potrefenáhusa nás je doma 7 ked dojeme, tak je to služná nálož riadu. A čirou náhodou maju všetci plné ruky (pusy) práce a do umývačky to rvem ja. Ked to tam dám, väčšinou sa ozve "čo si nepočkala, ved by som to tam dal (a)"
Naštastie sa v plnom počte stretneme iba cez víkendy .
dorota akoby som počula seba pred pár rokmi. ![]()
Jiná Realita založ
Jiná Realita dej to do designu a bydlení, tam to podle mě patří taky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.