"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Sweet Potato
40424 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 15:29

Na ten příborovej šuflík jsem se do dneška strašně těšila. Vy jste mi to tu teda dost pokazily.

Online Janulik03
20278 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 15:30

Sweet Potato aaale ved si citala ze to tam pada same  to len Potrefenáhusa siri paniku 

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 15:35

Sweet Potato Je to super, když je člověk ten morální typ. Pak sebereš hrst lžic, hrst vidliček, rovnou to házíš do šuplíku, oujé. 

Offline Sweet Potato
40424 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 15:40

Janulik03 No běda jestli ne!

(Ten košíček z původní ale stejně radši schovám.)

Aranel Obávám se, že jsme dost amorální rodina

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 15:48

Sweet Potato 

Třeba mě suplík vyloženě potěšil, ušetří to dole dost místa a já zase nemám ráda nandávat příbory do košíčku, vždycky jsem se u toho zaprasila. Takhle zvládám i ty špinavý držet hezky jenom za to čistý.

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 15:51

dynda Joooo přesně.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 16:11

Sweet Potato Šuflík je na 100% lepší, uvidíš. Budeš stáť pred zapnutou umývačkou a nebudeš sa môcť dočkať až budeš môcť nakladať ďalšiu :D

Online Janulik03
20278 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 16:20

paktofonika ty si zo tak sugestivne popisala, ze jeden aj sa dal zviklat na novu 

Offline Sweet Potato
40424 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 16:25
Reakce na paktofonika:

Sweet Potato Šuflík je na 100% lepší, uvidíš. Budeš stáť pred zapnutou umývačkou a nebudeš sa môcť dočkať až budeš môcť nakladať ďalšiu :D

​To se mi stává poměrně často. O uklízení umytého se tu nikdo nepere.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 16:38

Potrefenáhusa Tak já jsem zrovna minulý týden musela koupit po 19 letech novou myčku. Ten šuplík nahoře mi přišel jako super nápad. Po týdnu už si to nemyslím a moc lituju, že jsem tu starou vyhodila i s košíčkem. 

Offline Potrefenáhusa
38880 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 16:39

Renusatko 

my teda u nový máme i košíček, ale furt se to snažim přemoct, když už tam ten šuplík je a taky se tam vejde o hrnec víc

Offline Sweet Potato
40424 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 16:49

Renusatko A když jsem tu před časem sbírala rady, dokonce i extra vlákno na to někdo založil, proč to tu nikdo nenapsal, bé

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 16:55
Reakce na nolita:

stes jj, a pořádná flaška vody a min. tři průvodci, a knížka a čtečka, když se stojí někde v řadě... jako vlastně nic proti, každý je prostě nějaký, ale tohle bylo prostě vtipné a jak z jiného světa :-)

​Hele, ja se jdu trochu nesmele preptat, ono to neni normalni s sebou nosit knizku? Jako ze pres den neni normalni pit, a ze moje neuroticka potreba s sebou mit lahev s vodou je jen nasledek sledovani reklam, protoze proste NEMUZU mit zizen, to uz jsem se tady poucila, ale co je spatne na knizce, to jeste nevim! Ja treba hrozne nerada nekde sedim/stojim bez toho, abych neco delala, tak jsem odmala zvykla s sebou mit knizku (je to take jeden z duvodu, proc uvazuju o koupi ctecky) a to i na dovolene. 

Zase ale nenosim pruvodce, vubec zadne, tak doufam, ze tim pripadne patologicke rysy sve osobnosti trochu vykompenzuju? 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 16:57

Renusatko Potrefenáhusa No a aké sú vlastne výhody toho košíku, nech viem čoho si doma vážiť. Možno ma prestane tak veľmi hnevať že ho mám :D

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 16:58

MP Marge tím se netrap, bez kontextu tehdejších debat to prostě není ono... :-) knížku si klidně nos dál... 

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:08

MP Marge Nic si z toho nedělej, mám čtečku pořád u sebe a ve frontě na cokoliv si taky čtu. Ale zas s sebou třeba nenosím celou drogerii, jídlo na týden, náhradní spodní prádlo a desinfekci  Tu diskuzi si pamatuju a tehdy se to fakt sešlo, že jsem si představila, jak jdu na odpoledne do města s kufrem na kolečkách 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:10

nolita Aha, tak to se mi ulevilo  Ja si prave tu konkretni debatu vybavuju jen mlhave, coz je divne, protoze ja mam jinak na mistni "flames" pamet jako slon! No nic, ja jen, jestli je se mnou vsechno v poradku, samozrejme krome me patologicke potreby pit mezi jidly a krome povrchniho ksichtu, ve kterem chybi laska a neha  Ale s tim uz jsem se smirila!

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:12
Reakce na Pinot Noir:

MP Marge Nic si z toho nedělej, mám čtečku pořád u sebe a ve frontě na cokoliv si taky čtu. Ale zas s sebou třeba nenosím celou drogerii, jídlo na týden, náhradní spodní prádlo a desinfekci  Tu diskuzi si pamatuju a tehdy se to fakt sešlo, že jsem si představila, jak jdu na odpoledne do města s kufrem na kolečkách 

​Aha, tak to ja toho moc nenosim, tak to je v cajku  Kor jen tak na odpoledne do mesta... S tim ctenim, to mam uz od detstvi, proste nerada nekde sedim a zbuhdarma cumim, treba cekat na autobus je pro me uplne utrpeni, kdyz nemam co delat. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:13
Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:16

Mutziputzi 

hele ale priznej se, ze na jezdicich schodeh chodis!