"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 20:31

Ginevra 

Jako takový konzervy Cosma pro kočky jsou tak pěkný, že jsem tuhle přemýšlela, jestli by bylo lepší sníst nejdřív kočky nebo ty konzervy, kdyby nastal hladomor 

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 20:40
Reakce na Ginevra:

​A co kdybyste, je to jenom nápad, s přítelem předstírali, že jako sami jíte taky to psí žrádlo a že vám to chutná, nezačal by to Chico taky jíst? Pakárna, já vim 

​to je náhodou dobrej nápad a je to relativně zdravotně nezávadný, MP Marge to by stálo za pokus!

Online Ginevra
911 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 21:01

dynda

Náčelník: „Navrhuju sníst psy.“

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 21:03

Ginevra 

Abysme za chvíli netahaly krysy 

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 21:34

Úplně nejblbější dotaz ever: když má někdo známej, fakt hodně známej, profil na ig soukromej..proč? Není to opruz schvalovat postupně těch 13..15..tisíc lidí? 

49363 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 21:36

Ounz nevím teda koho máš na mysli, ale nemá někdo tak hodně moc známej třeba nějakýho člověka na to?  nebo to ještě není ta kategorie?

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 21:37

viktorka_od splavu to je fuk, že na to maj lidi (to asi určitě) jen mě zajíma proč ten soukromej profil..když to fakt pak sleduje 15000 lidí třeba..musí to teda mít důvod. Já sem jen zvédavá, jinak to naprosto respektuju

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 21:38

viktorka_od splavu třeba Andula? 

49363 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 21:40

Potrefenáhusa hm tak to nevím. a měla to tak vždycky? já si to fakt nepamatuju, začla jsem ji sledovat myslím tady kvůli nějakýmu legračnímu odkazu co mě zaujal a nepamatuju si jestli měla profil soukromej nebo ne. od té doby jsem nic neměnila. vyhodila jsem jen jeden nebo dva účty když mě začly moc zahlcovat, že se ukázalo že jsou reklamní. to mě nebaví.

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 21:42

viktorka_od splavu nevim, už si to taky nepamatuju, ale teď ho soukromej má 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 21:43
Reakce na Pavlena:

​A tady vidim silny pozitivni vliv krabu a Chica, na trauma proste neni cas..!  (pardon teda..) 

​Pravda, mezi litanim okolo pritele, Chica a krabu na nejaky strach ze svicky neni ani pomysleni   

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 21:44
Reakce na Ginevra:

​A co kdybyste, je to jenom nápad, s přítelem předstírali, že jako sami jíte taky to psí žrádlo a že vám to chutná, nezačal by to Chico taky jíst? Pakárna, já vim 

​Ne, to zacnem praktikovat, to naopak zni jako logicke reseni 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 21:45
Reakce na Garfie:

Ale vážně, mám stromeček se skleněnýmí ozdobami, pokaždé velký, živý s větvemi až na zem a přežil kočku, cizího psa i malé děti, vždy bez úhony.

​jak který kočičky, jak který... zpravidla nejpozději na Šěpána mi tečou nervy tak, že stromek odstrojuju. loni už na Štěpána ráno po té, co mi ho v noci složily do postele.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 21:46

MP Marge pomůže, když napíšu, že stromek po Vánocích stříhám a větve postupně cpu papouškům do klecí, kde je okusují?

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 21:46

​to je náhodou dobrej nápad a je to relativně zdravotně nezávadný, MP Marge to by stálo za pokus!

​Ona uz Samantha navrhovala servirovat mu to na nasich talirich (slabsi povahy prominou, ale uz se stalo!), takze k tomuto napadu byl jen krucek 

Vis, co by byla sranda!? Kdybychom mu tu konzervu opravdu sezrali - ono to tak hezky voni 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 21:46
Reakce na moora:

MP Marge pomůže, když napíšu, že stromek po Vánocích stříhám a větve postupně cpu papouškům do klecí, kde je okusují?

​Pomuze - chci papouska!!! 

49363 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 21:48

MP Marge klidně to ochutnej, ale moc dobrý to není.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 21:56

MP Marge Ja som mala minulý rok prvykrát živý stromček, psov zaujímal asi 30 sekúnd než som im vysvetlila že FUJ a za celú dobu sa ho ani nedotkli. Vyhodila som ale imelo, pretože to jedovaté je a keďže začalo opadávať letelo. 

A naviažem na debatu o vianočných stromčekoch...Predaj sa už celkom rozbehol, ale nie je skoro na kúpu? Ľudia ho majú 3 týždne na balkóne alebo už ho majú postavený? 

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 22:02

paktofonika je to jedno, davno su uz navezene v skladoch. na balkone vo vedre s glycerinom alebo vodou. Postaveny nevydrzi do Vianoc. Ale ponahlat sa netreba, bude ich dost aj tyzden pred. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 22:03

paktofonika 

je úplně jedno, jestli ho koupíš teď nebo za 14 dnů, bude to pořád ten samý. minimálně jedle. sice je průběžně doplňují, ale uřezali je všechny stejně.