Potrefenáhusa Ja ho chtela mit ve vaze na okne! Jak jsem stara, tak jsem blba
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
MP Marge jo a vánoční hvězda je taky jedovatá, ale prej ne smrtelně...
TU JSEM CHTELA NA STUL!!! ![]()
MP Marge tak to udělat tak, aby k tomu nemohl, hele to u psa neni zas tak těžký, s těma kočkama je to horší a s těma to znáš!
MP Marge no vidíš to, tak nakonec ten stromeček z toho vychází uplně v pohodě ![]()
Potrefenáhusa Mne ti nekdy prijde, ze on je horsi, nez ty kocky
Je v nem neco lasickovityho...
U nas byl stromecek vzdycky v babiccine obyvaku, kam kocky normalne nesmely, a kdyz jsme je tam v ramci slavnostni prilezitosti vpustili, aby jako byly s nami na svatky, tak tam s nimi vzdycky nekdo byl. Vetsinou (kupodivu) na stromecek kaslaly a usnuly u topeni
MP Marge no vidíš to, tak nakonec ten stromeček z toho vychází uplně v pohodě
Spis se na Vanoce vykaslu, protoze na to nebudu mit nervy ![]()
A za usetrene penize si poridim par dalsich krabu ![]()
MP Marge Jsou ty Vánoce dost nebezpečný svátky koukám, nechtěla jsi třeba i klasický svíčky na strom? ![]()
Tady by stačily jakýkoliv svíčky, já bych to nepokoušela.
dynda Mně teda až teď došlo, jaký má za sebou vlastně MP Marge zážitek s ohněm, takže je to ode mě nemístný žert, omlouvám se.
Ale vážně, mám stromeček se skleněnýmí ozdobami, pokaždé velký, živý s větvemi až na zem a přežil kočku, cizího psa i malé děti, vždy bez úhony. A pokud bys měla strach, vloni jsem (kvůli absenci živých stromků a životě v minibytě) měla takový (je to ozdobený závěs, přilepený na zdi)-

Garfie hele, některý by tady mohli vyprávět o soužití (krátkým) koček a vánočního stromu...![]()

Potrefenáhusa
ale jo, matně jsem si vybavila, že první tři roky nebyly lehké....ale jak mám doma tu stařenu, milosrdně jsem zapomněla....![]()
ten výraz , to jsem netušila, jakou mají kočky dokonalou mimiku
MP Marge Jsou ty Vánoce dost nebezpečný svátky koukám, nechtěla jsi třeba i klasický svíčky na strom?
Chtela!!! My je s tatinkem porad pouzivame ![]()
dynda Mně teda až teď došlo, jaký má za sebou vlastně MP Marge zážitek s ohněm, takže je to ode mě nemístný žert, omlouvám se.
Ale vážně, mám stromeček se skleněnýmí ozdobami, pokaždé velký, živý s větvemi až na zem a přežil kočku, cizího psa i malé děti, vždy bez úhony. A pokud bys měla strach, vloni jsem (kvůli absenci živých stromků a životě v minibytě) měla takový (je to ozdobený závěs, přilepený na zdi)-
Jeee, ten je nahodou hezkej ![]()
A jinak omluv neni treba, protoze mne to vubec nedoslo! Zrejme uz se trauma hoji...
Jo
Ja jsem se vzdelavala na Internetu, kde jsem zjistila, ze moji poustevnicci jsou karibsti, ale ze je spousta dalsich druhu, napriklad poustevnicek jahodovy - ti se mi hrozne libili
A daji se v pohode sehnat!
Samantha kočky, zvlášť některý, delaj strašný ksichty!!!!
Zrejme uz se trauma hoji...
A tady vidim silny pozitivni vliv krabu a Chica, na trauma proste neni cas..!
(pardon teda..) ![]()
P.S. Jo jo, a uz zase pacholek nezere; patrne doufa, ze zase prijdeme domu z pizzou!!!
A co kdybyste, je to jenom nápad, s přítelem předstírali, že jako sami jíte taky to psí žrádlo a že vám to chutná, nezačal by to Chico taky jíst? Pakárna, já vim ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.