slniecko kup ji, z čeho bude mít nejvetsi radost.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Chci koupit jako vánoční dárek hrnec zvaný kvašák. Jsou většinou na Fleru, ale tam se uvádí doručení 3 týdny, což by do Vánoc nemuselo přijít. Nevíte, kam pro něj jít v Praze? A upřednostňuju ten se závažím nebo tyčkou a gumičkou
.
999 Zrovna dnes som jeden kúpila, ale z Fleru.
999 já mám z fleru od Martina Sršně, ale nějak se mi nedaří vychytat technologii, má tyčku a gumičku, ale několikrát mi v tom něco zplesnivělo, ta tyčka je taková porovatá, tak nevim, jestli to nemůže bejt tim :-(
paktofonika A nemáš kontakt přímo na výrobce? Že bych mu zavolala a zjistila, jestli to stihne dodat do Vánoc.
Potrefenáhusa Co jsem četla na diskuzích tak může, doporučuje se to vyvařit pokaždé ve voděms octem.
999 Predajca je Jiří Břenek a kvašák mal skladom tak skús sa popýtať u neho. Brala som rovný s gumičkoua paličkou, ešte to má vymyslené tak aby tá palička nad záťažou nestála vo vode a aj ten vrchnák je urobený tak aby sa dal dobre chytiť.
999 já mám variantu tady toho a i když vyvařuju a nestojí to přímo ve vodě, tak ta tyčka je taková fakt nějak děsně chytlavá. Musim to zkusit s nějakou vařečkou, dost jsem na to kvašení zanevřela

Potrefenáhusa No tahle tyčka je od pohledu pórovitá :-(.
paktofonika Já tam ale nenašla žádný kontakt :-(. Objeví se mi po registraci?
999 Môžeš mu napísať správu, priamy telefónny kontakt tam nie je. Na zaslanie správy musíš byť zaregistrovaná.
paktofonika Díky :-).
Cvicici vlakno upada a tak se ptam zde. Udela ze me neco dvacet minut jogy denne nebo je to jak kdyz plivne? Nekdy se dokopu I na ctyricet, ale malokdy, malokdy. Jako kaslu na nejakou harmonii a otevrenou mysl, myslim jako vysledky tela!:-D
Karja jo, pokud jde o problemy se zady tak to urcite efekt ma. Dokonce bych rekla, ze lepsi cvicit denne 20 minut, nez dvakrat tydne hodinu.
Karja sno pomoze, len ja tvrdim ze s trenerom je to ovela lepsie, dozrie aby sa cvik vykonaval spravne.
continuity Jo, to uz citim a nechci to zakriknout (a taky doufam, ze cviceni a ne nahoda je duvod), ze tyhle pohybovy veci jsou lepsi. Ale sbyla bych rada I za nejakej estetickej bonus! Jsem sic celkem stihla ale jako rosol!
Janulik03 To je muj pritel.:-D. Neni teda trener, ale chodI cvicit uz roky a zajima se o to, tak ty zakladni veci opravit umi. Kdyz jde okolo koukne a rad mi pomuze.Tak aspon neco.
Karja Každý pohyb sa počíta ale s výsledkami okrem pohyblivosti tela a celkovej vzpruhy by som nepočítala, ale môžem sa mýliť.
Karja pani to je znacka ideal ![]()
paktofonika no tak to sa mýlis
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.