"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 22:56
Reakce na tv:

Teda nevim, je to mozny, ze po druhem diteti mohlo dojit k takove zmene? Proto ty obavy, aby tam najednou nevyrostly tmave. Jinde po tele se holim, takze zkusenost nemam.

​Rozhodně mohlo, hormony jsou svině. No ale jestli jinde po těle takovou (špatnou) zkušenost nemáš, těžko by se (podlě mě) najednou vyskytla jen na jedný ploše - téhož těla  

Offline tv
4225 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 23:06

barbucha No, ja si pamatuju, ono je to teda hodne davno, ze kdyz jsem si zacala holit chlupy na nohach, tak rozhodne tak tmave, jako ted, nebyly. Proto jsem se ptala na to vytrhavani svetlych, jestli to pak neni tmave. Sakra, to jsou hned prvniho starosti, co?

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 23:08

tv 

Kdy jindy? 

Offline tv
4225 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 23:17
Reakce na barbucha:

tv 

Kdy jindy? 

​Tak vlastne to muzu zahrnout do novorocnich predsevzeti, ze?

1.podat zadost o rozvod

2.vyresit knir

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 23:22

tv 

Pořadí si urči dle osobních preferencí  a hlavně, ať obojí dopadne k tvé spokojenosti 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 01. ledna 2019 23:51

tv Řekla bych,že u holení seřízneš tu tenčí část a zbytek pak roste dál,tak je chlup hrubší,zatímco po vytržení roste nový?

Online slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 11:55

tv hormóny sú svine a môžu si spraviť čo chcú, ale so spôsobom epilácie to nič nemá. Mne po druhom pôrode začali rásť tmavšie chĺpky len nad jednou stranou pery, vyslovene na ohraničenej ploche cca cca 1cm štvorcový, a to som predtým neodstraňovala na tých miestach nijako nič,  aj lekárka, u ktorej som si to nechala odstraňovať elektrolýzou (nepomohlo) skonštatovala, že je to hormonálne. Takže na tvojom mieste by som kľudne skúsila.

Offline tv
4225 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 13:03

slniecko Psala jsem si o radu kamaradce, doporucila mi nejake depilacni pasky z DM, tak vyzkousim!

Online Karja
44734 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 13:18

tv Depilacni pasky jsem pouzivala a jsou super, vezmou vsechno na docela dlouho a je to v momente hotovy. Jen to neni vhodne na problemovou nebo prilis citlivou plet.

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 16:10

tv Taky můžu depilační pásky doporučit, ale zrovna s těmi z DM (Balea) dobrou zkušenost nemám, oproti Veet toho vzaly tak desetinu.

Online Potrefenáhusa
38889 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 16:35

mně se po veetu na nohou udělaly brutální krvavý podlitiny, fakt s tímhle způsobem zkrášlování nechci mít už nikdy nic společnýho.

kamarádce rostl knír po nějaký kortikoidový mastičce na ekzém, řešila to myslim odbarvováním

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 16:44

Potrefenáhusa Já mám zkušenosti jen s těmi nad horní ret, z počátku mi občas začervenala kůže, ale to bylo spíš špatným úhlem strhnutí, než člověk dostane grif, teď už roky v pohodě. Ale je jasné, že každý to může mít úplně jinak s citlivostí.

Online Potrefenáhusa
38889 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 16:46

tarra já už se bojim moc. Vona teda ta kůže si časem podle mě zvykne, ale co člověk zakreje na nohách kalhotama, to pod nosem těžko, no

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 16:51

Potrefenáhusa Však to je jasný, asi bych po takovým zážitku taky se stejným výrobkem neexperimentovala. Jen teda že se člověk ze zkušeností ostatních toho moc nedozví, když jsou takhle odlišný. Ale jak jsem psala, já mám několikaletý zkušenosti jen s těma páskama nad ret (a za tu dobu už se taky měnilo několikrát složení), nevím, co by mi to udělalo na větší ploše na nohách (tam zbaběle holím).

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 18:34

Jiná Realita To je na mě nějaký složitý  a zřejmě jsem sto let za opicema. Mám rám postele, nějaké kovové nosníky, na nich rošty a pak matrace ... Spí se mi na nich velmi dobře, byť je to evidentně primitivní řešení. 

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 19:30

tv pouzivam depilacni krem z avonu, je to rychle, bezbolestne a blbuvzdorne :)

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 20:15

baltik já též:-) a toho škubání se docela bojím, páč bývalá kolegyně z toho měla fakt nepěkný pigmentový skvrny (takže knír jak sviň i když tam neměla ani chloupek:-(

Offline notna
9458 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 20:30
Reakce na tarra:

tv Taky můžu depilační pásky doporučit, ale zrovna s těmi z DM (Balea) dobrou zkušenost nemám, oproti Veet toho vzaly tak desetinu.

​Depilacni pásky od Dm taky nedoporučuji. Mně toho moc nestrhly. Přitom Veet pásky mi vezmou vse.

Online Ounz
20536 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 20:43

viktorka_od splavu tak pigmentový skvrny z toho budeš mít leda tak, když si poraníš kůži, buď sedřeš vrchní čast nebo strhneš. Takže spíš z těch vosků a pásek a krémů, než z prostý epilace.

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 02. ledna 2019 20:54

Ounz tak já netušim, ale prostě si dávám pozor. ten krém jen na nezbytně nutnou dobu dle návodu a opatrně sundat a nakrémovat. po trhání se mi udělá spolehlivě opar a z něj mám jizvy:-/ jinak teda na svůj tmavej typ nemám nijak výraznýho kníra, pár světlých chloupků, spíš pro pocit to čas od času zlikviduju