Ty jo, zensky, tak ted jste me spolehlive vydesily! Co mam teda pouzit, sakrys?
Presne jak pise husa, s nohama bych mohla zaexperimentovat, ale pod nosem to neschovam.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu já od ý doby co epiluju. Sem v pohpdě, nebolit nijak zvlášť a nic nezůstane, jen ro musim opakovat.
tv no řeklas to sama. zaexperimentuj s nohama a uvidíš - navíc nebudeš stresovat děti![]()
tv já osobě používám epilátor. Každej až su najde co mu vyhovuje. Do nečeho co nevezme i kořínej nejdu..
tv já osobě používám epilátor. Každej až su najde co mu vyhovuje. Do nečeho co nevezme i kořínej nejdu..
Jaky? Prosim odkaz.
Diky!
tv no řeklas to sama. zaexperimentuj s nohama a uvidíš - navíc nebudeš stresovat děti
No deti...ja budu mit mozna rande, ale pssst!
Takze tam nechci dorazit a vypadat jako zrudicka. To bych tam vlastne vubec nesla.
tv nooo... tak jestli to neni naslepo a už tě viděl, tak bych s ničím na obličeji teď neexperimentovala. soustředila bych se na ty nohy a tak.. pro jistotu![]()
a držim palce!
viktorka_od splavu Uz me videl.
Udelam to, jak rikas, nejdriv zkusim jinde po tele a uvidim.
tv na rande bez určitě s knirem!!!! Fakt, mnohem lepší než jelito pod nosem případně opar, kdyby to neklaplo!!!!
tv Mojí mamce stačilo jednou použít tu Lumeu, už jí nic znovu nevyrostlo. To je tak 3 roky. Tak zajít někde do obchodu, osvítit a jít domů
.
tv na rande bez určitě s knirem!!!! Fakt, mnohem lepší než jelito pod nosem případně opar, kdyby to neklaplo!!!!
![]()
Jako ono to neni tak hrozny, jsou to svetle chloupky. Ale trochu mi to vadi, no.
Renusatko Nad Lumeou jsem premyslela, ale ta cena..jako chtelo by to v obchode s elektrem nejake zkusebni kabinky, mas pravdu.![]()
tv no..já konkrétně teď mám braun. Před tím philips.
Ten Kanken batoh je proč hned ta zasranej? Mam ho hodit do pračky? Jako já teď jedu stylizaci "liberální intelektuálka", vuitton musí zůstat ve skříni..na dně!
Mutziputzi do pračky ne, polamou se na něm sklady a bude odřenej a vošuntělej na vyhození
Potrefenáhusa no ale ted k tomu nema daleko, ten re-kanken je lepší?
Mutziputzi na tohle jo, zas je měkčí a hadrovitější a chytaj se na něj chlupy
(je super)
jak se ty světly spinej je fakt na h****, já mám malinovej a po mesici nošení je úplně strasne spinavej a asi i trochu obarvenej dole na zádech od dzínů (vyvalel se taky v půlce Říma)
fakt vyprat v ruce mejdlem a moc ho nedrit, já hodila starej hnedej do pračky a nebylo to dobry, voni to na něm teda i píšou, ze v pracce ne
Mutziputzi Jen tu lujzinu zase pěkně vytáhni, ať ten ekonom ví, zač je toho euro...
.
tv ne ze bych te chtela jeste vic desit, ale me jednou strhla tim paskem kosmeticka i kuzi na rtu, takze do toho bych fakt sama nesla
Mutziputzi zkus to vlhcenejma ubrouskama. Rozhodne nedri kartackem a neper.
je lepsi koupit detem potkany od chovatele nebo staci ze zverimexu? je v tom rozdil?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.