Diky vsem![]()
999 slovo Euro se bojim vyslovit![]()
Diky vsem![]()
999 slovo Euro se bojim vyslovit![]()
Candance Určitě od chovatele, rozdíl v tom je, pro začátek si domu nepřinesete parazity apod.
Candance Nechceš ulovit?
Po desetiletém bydlení v centru odmítám uvěřit, že někdo chce potkany kupovat.
Candance Potkaníky sú síce inteligentné, ale veľmi málo sa dožijú. Keď chcú deti hlodavce, veľmi zlaté a tiež inteligentné sú osmaky degu.
Candance rozhodně je lepší od chovatele, jednak stran nemocí a parazitu,často budou víc socializovani a mě osobně ještě vadí často přeplněné klece ve zverimexech, což nechci podporovat. A navíc pokud se tomu člověk trochu pověnuje, tak se dají u chovatelů sehnat krásně barevná zvířátka
Daridari
deti chteji vsechno, potkany jsem.vybrala jako nejmin narocne....
Garfie ja tomu taky neverila
Osmáci jsou "pohlednější" , ale taky větší mrchy.
Všechno rozkoušou, nedostanou se jen z celodrátěný klece a na tu zase po nocích brnkaj.
Já bych spíš doporučila ty potkany, pokud začínáte s chovem.
Samantha diky za radu
Piz buin je prosím vegan a cruelty free?
Potrefenáhusa no ale ted k tomu nema daleko, ten re-kanken je lepší?
ja mam cerny rekanken a cajk, ale bude zrejme jediny, jinak jsou hnusne spinave a vypadaji strasne. Vytahni LV ![]()
Jako já teď jedu stylizaci "liberální intelektuálka", vuitton musí zůstat ve skříni..na dně!
Že ty nechceš toho Babišova voliče hned zkraje vyděsit svejma nárokama?! Vidim do tebe, skromná fialinko! ![]()
barbucha Mutziputzi Uplně vidim ten Kanken narvanej koblihama!
tv Já zkoušela všechno a neudělalo mi nikdy nic špatnýho. Jen v horšim pleťovym období mi přibyly pupínky, ale mám špatnou pleť. Pokud chceš ale vsadit na jistotu, tak pinzeta, sednout ke světlu a strávit krásnejch deset minut:-D. Vosk až po rande:-D.
Candance Hlasuju za potkany. Osmáci jsou nebezpečně podnikaví a v noci strašně hluční. Potkani jsou víc mazlíci.
barbucha Že bys ty drobečky nepomazlené prichýlila?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.