Chudáčky sirotečky?
No spíš jsem myslela nepanikařit, až mi budou vohryzávat kotník - že se prostě chtěj jenom pomazlit ![]()
Chudáčky sirotečky?
No spíš jsem myslela nepanikařit, až mi budou vohryzávat kotník - že se prostě chtěj jenom pomazlit ![]()
Pusť na ně Poppy. ![]()
Hrozi mi ze budeme mat doma terarium s chameleonmi ![]()
nieco chlapi pecu ![]()
No jo vidiš to, konečně bych využila její potenciál!
Janulik03 Prosím prosím, že se bude jeden jmenovat Zmizík?![]()
Janulik03 Chameleoni jsou dobrý, hadi by byli horší!
Janulik03 O chameleonovi nebo leguánovi občas taky padlo nějaké to slovo, ale zatím jsem to uhrála na andulky a křečka ![]()
Janulik03 chameleon je fajn, bych na nej vydrzela koukat jak na televizi. Jen nevim, jsk s krmenim. Nevyzaduje on zivy hmyz..! ![]()
Pavlena No beztak vyžaduje, tuhle jsem v jednom zverimexu viděla fakt přenádhernýho chameleona, ten byl tak krásně vybarvenej, že byl jak vymyšlenej, ale když jsem viděla ty megakobylky co mu hopsaly po terárku... eeh.
Zdaji se vam v Longchamp v Parizske prodavacky prijemne a ochotne? Dneska jsem tam byla potreti za posledni rok. Chtela jsem koupit neco konkretniho (coz uz nemeli) a jeste jsem se potrebovala na neco vyptat. Mela jsem pocit, ze s kazdou dalsi otazkou strasne obtezuju. Minule jsem ze stejneho duvodu z obchodu odesla. Predtim jsem tam byla koupit darek a stejny pocit. Ja si tu tasku snad radsi koupim nekde v cizine.
Sweet Potato zmizik!!!!
Urcite to je super.
Pavlena vyzaduje. Cvrcky!!! Ale ze to ma nemusi trapit, nikto to odo mna nebude vyzadovat, pchee! Uvidime. Ked sa tie cvrcky nahodou vyslobodia ![]()
Jde vám eshop HaM nebo to mají všichni rozbitý stejně jako já?
Stejně by to dlouho nevydrželo, člověk se prozradí ani neví jak! ![]()
Mutziputzi ja ho nosim jen v extravagus dny, jinak preferuji jine znacky ![]()
Candance Jestli těch 20 v kleci není nadsázka, tak ej to fakt hodně, jinak jim větší společenství nevadí, jsou to hodně sociální zvířata. Ze zverimexu si můžete odnést všenky nebo svrab, obojí lze většinou snadno vyřešit, ale málokomu se chce začínat spolubydlení výletem na veterinu.
Ale samozřejmě můžete narazit na neseriózního chovatele, který chová zvířata v nevhodných podmínkách, a naopak na zdravé a ochočené zvíře ve zverimexu, takže jestli se vám někde nějaké líbí, tak se těch doporučení nemusíte zas tak držet. Jen se v případě samice ujistěte, že nebyla dohromady se samci (dokážou zabřeznout hodně brzy :-).
Candance Jo, a asi jste se to dočetla, ale pro jistotu. Pokud budete brát samici, tak určitě ne samotnou, ty samotu hodně špatně snášejí, na jedináčka to chce kluka.
Zina diky, dnes jsem napsala jedne chovatelce... uvidim... dneska nas 2 oslovili, ale jeden byl rezervovany a my chceme 2. Z duvodu mozne brezosti preferuju samce. Pry jsou i mazlivejsi.
Candance akorát teda smrdí. samice vůbec
Jo, dva jsou lepší, a když kluky, tak radši od začátku. Samci jsou mazlovější, bo rychle zleniví, samice jsou takový činorodý, takže nemají na mazlení tolik času.
Těším se s vámi, jsou to super zvířata
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.