Zarinya Uvidime ![]()
Neco tam mit musim, kdyz vynecham tu spodni linku - to bych si pripadala strasne "nahate" ![]()
Zarinya Uvidime ![]()
Neco tam mit musim, kdyz vynecham tu spodni linku - to bych si pripadala strasne "nahate" ![]()
MP Marge taky ji nemuzu vynechat,ale stinem a steteckem je to o moc jednoduzsi.:-)
vanilka neni fotka obrovska,a vypada to hezky,prirozene.:-)
MP Marge hnědou. Černou nikdy! Ono já si nedělám úplně linky jak ze šedesátek, jedu od vnějšího koutku jen tak do půl oka, aby se oko trochu "otevřelo".
Hezke
To bych mohla zkusit!
Potrefenáhusa ona studená hnědá je málo k sehnání a teplý odstíny mi dělají takovej uplakanej pohled.
Potrefenáhusa Na mě mi přijdou nejpřirozenější barvy blízké mému oku, takže nejčastěji dávám tmavě olivově zelený práškový stín. Nanáším normálně prstem. Tužku v té barvě bych asi užila, jediná co jsem potkala měla fajn barvu, ale téměř nekreslila.
V létě dávám světlou šedostříbrnou v kombinaci s lehce růžovou, ale ve spíše homeopatických množtvích :-)
Řasenku potřebuju voděodolnou a ta se v hnědých shání ne uplně jednoduše, takže mám asi tři černé.
A když tak vesele stínujete, doporučíte nějakou značku stínů nebo nějakej produkt? Nejlépe něco z běžné drogerie, DM nebo tak;-). Já mám teď jen takový laciný stíny, během dne se z oka doslova vypráší.
Karja ono je jeste neco lacinejsiho nez z bezne drogerie nebo dm?![]()
Zarinya Asi od vietnamců? Nee, myslela jsem tím, že mám nějaké levné z drogerie, asi essence nebo tak;-). Chtělo by to něco lepšejšího, ale třeba Sephoru mám z ruky, takže něco dostupného.
Zarinya Ale mám stíny v tužce essence, takové mastné a to drží.
Karja ja se priznam,ze spis kupuju podle barev nez znacek,klidne i v dm.![]()
Karja zkus spis podkladovou bazi (mam dobrou zkusenost s Artdeco) .
Jinak mozna eshop Sephory nebo Zoeva ma hezke paletky https://www.zoevacosmetics.com/europe2/shop/eyes/eye-palettes/ (neco maji i v sephore a douglas).
Nebo si domu pozvi nejakou avonlady
.
Karja Tak i v DM mají trochu dražší značky, třeba Bourjois.
Garfie No vždyť to jsem myslela v tom prvnim příspěvku, prostě nějaký osvědčení produkt z drogerie:-D. Já se asi blbě vymáčkla.
Karja Jdu po barvě, značka je mi asi fuk. Krásnou dvoupaletku (zlatozelená a světle zlatá) jsem měla od ArtDeco, ale ty prášky byly strašně křehký a brzy se rozbily a vydrolily. Teď mám asi Essence, Bourjois už tu správnou zelenou nedělá, ta byla moc fajn. Nakupuju v DM a Sephoře, radši mám jednokrabičky než paletky. Ale jak říkám, za správnou barvu bych dala i víc, ale zrovna to co chci se moc nevidí.
Karja Alverde jsi zkousela? maji i docela slusnou bazi. Bez baze mne nedrzi nic.
Hej, tá báza Alverde je prekvapivo dobrá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.