vanilka detske veci jsou jina liga. Ty se casto toci z druhe ruky i mezi lidma, co to nemaj zas az tak uplne zapotrebi. Sama to delam a bez problemu. Ale komu nad 21 stoji za to si dopisovat kvuli tricku? Tam to casto zavani.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 tohle pise? tak to bych se pousmala a nechala to navzdy byt. Tydle okazale hysterky... skoda kazde minuty casu.
máte někdo návod/odkaz, jak se převádějí angl. velikosti podprsenek? ![]()
A abych přispěla do kosmetického okénka, já se líčím také velmi rychle a jednoduše, stíny max. dva, světlejší pod obočí, taky v nude tonech. A od tchýně jsem k Vánocům dostala tuhle sadu na obočí a je opravdu super, fakt doporučuju. Velmi přirozeně zdůrazní obočí a dobře se s tím pracuje.
Prosím pěkně, kde ji tchýně koupila, Je někde v kamence, Koukala jsem, že v e-shopu je pěkně drahé poštovné. Ale asi se nedá nic dělat
černá káva Pokud vím, tak ji nikde jince neprodávají, tchýně je dokonce ze Slovenska a objednávala jsem ji já tady v Čechách, protože nikde jinde ji nesehnala. Ale kupovala jsem tři, tak možná poštovné bylo lepší, už si nepamatuju. Ale přišlo to krásně zabalené a dokonce i s nějakým dárkem.
Garfie Děkuji, asi za to stojí.![]()
černá káva Alenko, nechceš si ji objednat jinde? Tady ji mají také a zasílají do zásilkovny za 59,- Kč. Mají všechny tři barevnnosti.
https://www.krasanamiru.cz/produkty/fab-brows-duo-sada-na-oboci-lightmedium-brown/
Poéma Naďo, díky. Ty jsi zlatíčko stříbrný![]()
Poéma Naďo, díky. Ty jsi zlatíčko stříbrný![]()
černá káva Rádo se stalo.![]()
našla jsem na správná podprsenka a Next , ale liší se. ![]()
Bledule šmarjá! já asi nosim blbou velikost i v EU! ![]()
RoSa ja som si naposledy kupila podprsenku v astratexe a tam som zadala miery. Na prvý krát mi nesadol strih, skusila som ešte raz a už sadlo perfektne. Hned som doobjednala 4 ks podobných strihovo, ale na rozne príleťitosti a všetky su super.
Hele víš jak jsem kdysi koupila tu v M+S! Velikost, kterou jsem původně vůbec nepředpokládala...a po vyzkoušení sedla jak ulitá. Už jiný nekupuju...
Prosím, nemáte někdo zkušenost s robotickým čističem oken? Hobot se to jmenuje. Už teda nutně potřebuji umýt střešní okna a tohle mi připadá jako dobrý nápad. Pustit na ně Hobota.... Jen nemám v okolí nikoho kdo jej má.
Já si ho půjčuji párkrát do roka od tchýně. Umyje to celkem slušně, ale stejně to vždycky po něm ještě dočisťuju, hlavně rohy a taky mám pocit, že je poznat v kterém místě se zastaví. Ale je to skoro bez práce, takže za mě jo.
Děkuji :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.