999 urcite nejaka aplikace existuje, ale ja jsem to delavala taky v google, ze jsem tam zadala ty 3 cile a prehazovala jsem jejich poradi, ktera verze byla nejrychlejsi
ale potrebuju to tak jednou za rok, takze se to da
999 urcite nejaka aplikace existuje, ale ja jsem to delavala taky v google, ze jsem tam zadala ty 3 cile a prehazovala jsem jejich poradi, ktera verze byla nejrychlejsi
ale potrebuju to tak jednou za rok, takze se to da
Ounz to právě většinou navazuje na ty tvarohy a ještě mlíka u toho mívaj. Ale včera jsem ten jeden prošla celej a nic, šlo se tam teda velmi dobře zahojit na francouzským týdnu, ale měla jsem na něj takovou chuť!!!
Uzený tvaroh? To neznám. Jíš ho jen tak? Já chci v sobotu dělat lívance, šel by na ně?
Potrefenáhusa já doufám, že naskladněj, teď když sem zjistila, jak moc je dobrej!
dzizisketa to je vychytávka z Lidlu. Na lívance pro mě spíš ne, ono to tou uzeností trochu implikuje slanou chuť, já ho nejradši s chlebem a rajčatama, ale i samotnej se dá.
on má takovou zvláštní konzistenci taky, něco mezi drobivej a polotvrdej (dá se krájet, ale je z toho bordel)
Vlaaa_p Nosim k dzinum a cernym slim, 7/8 I plna delka. Pokud jsou pekne nohy, daji se I k sukni, satum, tady to hodne nosi k satum. Ja nohy pekne nemam, dela mi to bez kalhot z nohou sloupy. Ale urcite do nich bez, jsou to fakt sik boty, pochvalilo mi je dokonce I spousta chlapu;-).
baltik To právě já dělám taky, ale každodenně a těch cílů je tam i víc než tři a to už je vopruz :-).
Potrefenáhusa Já na něj nenarazila ještě ani jednou!!!
Dělají se mi ted strašně záděry kolem nehtů. nevíte co s tím?? ![]()
Kolik kusů šatů v šatníku je moc?
Dadoo porid si papouska, bezvadne ti je vsechny odstrani. Nekdy teda i s kusem prstu...
mne se delaj kdyz se mi trepi nehty, takze asi by to chtelo vitaminy...
MaeGandal Zalezi, kolik se strida rocnich obdobi:-D:-D
Mrakoplas Hele a proto jsem si dnes rekla, ze smrsknu lozni pradlo a veci ditete a misto tri polic si dam satni tyc:-D.
Karja jestli je to čím víc ročních období, tím líp, tak naštěstí všechny čtyři.
Mrakoplas no, právě se nějak přestávám vejít na šatní tyč. Ale to je jasně těma ramínkama, jsou zbytečně široký.
A teď vážně, sukní a kalhot mám nějak normálně (si myslím), ale právě přemýšlím, jestli koupě dalších 2 šat, když jsem si nedávno koupila 4, už není moc. No, ale tak jsou na cestě, tak mi třeba nebudou sedět.
Dadoo Mně taky, a to tak, že ani mazání moc nepomáhá.
MaeGandal ja vám tak závidím! Mne máloktoré šaty strihovo pristanú, mám ich tak málo, že to sem ani nemôžem napísať
Takže za mňa kúpiť keď je čo ![]()
Dadoo zkusila bych Framykoin
Jo, záděry, ztvrdlá kůžička... hnus fialovej. Mažu jak vzteklá, na manikuře pomalu dvakrát tejdně, a furt málo, ruce jak stoletá lesní dělnice. To je tou zimou. Jedině nevylejzat bez rukavic bych řekla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.