barbucha Já toho venku moc nenacourám a navíc jsem ted už dva týdny doma. Ale mě to zlobí už od podzimu ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
barbucha Dadoo Taky moc venku nejsem a když, tak s rukama v kapsách. A na palci si to furt rejpu, děs, to jsem nikdy nedělala! A praskla mi na pravém palci kůže od nehtu jako kolmo k němu, to bolí jak ďas. Snad to jaro to všechno zachrání, už aby to bylo!
No přesně, měla jsem tohle to na obou palcích. řekla bych, že je to zimou. Ale pomohl mi na to Infadolan, poctivě máznout po každém namočení rukou, už to aspoň není do živa, teď musej ty zrohovatělý jizvičky odrůst.
MaeGandal Ale jestli ti slusi a vsechno pekne stridas, tak to neres. Nejhorsi jsou takove ty ,,lezici kusy,,. A dej typ kde sis objednala saty aa jake;-)
Nemáte někdo tip na dobrou učebnici francouzštiny pro samouky?
Kolik kusů šatů v šatníku je moc?
Mám jich odhadem 20+, ale nenosim je vůbec, loni jsem měla na sobě šaty myslim jednou, tak co je horší![]()
Karja teď jsem koukala na Boden, protože tady někdo dával v nakupovacím vlákně
takže 

Mutziputzi tak to jsem se okamžitě uklidnila, mám jich tak nějak stejně a nosím je, díky
Karja díky, zapřemýšlím a zítra se uvidí. Třeba už ani nebudou.
dzizisketa konkrétne s francúzštinou nie, ale táto rada od Leda je dobrá, mám ich vyskúšaných niekoľko a aj v okolí si ich pochvaľujú...
Prosím, napadá Vás vůně podobná
Clair de Musc Serge Lutens.?
Prostě nasládlé až sladké pudropižmo...?
(Chanel není takový žádný)
Dadoo olej na kuzicky a pak zamazat Weleda Skin Food tak aby jsi mela bilo okolo luzka. Pres noc. Jeste pomaha burts and been balm, takovej citronovej v male krabicce.
dzizisketa konkrétne s francúzštinou nie, ale táto rada od Leda je dobrá, mám ich vyskúšaných niekoľko a aj v okolí si ich pochvaľujú...
přesně tuhle mám doma a je fakt dobrá.. pořídila jsem si ji tehdá na doporučení profíka. akorát se svou morálkou jsem došla jen do páté lekce![]()
používám odstín Brunette a musím říct, že ten od Milani mi vyhovuje víc. vysychá pomaleji a pigmentace zhruba stejná, dodávají k tomu i štěteček se kterým se dobře pracuje, protože ty co jsem si koupila od Essence a Douglasu jsou moc tvrdý a mě se s nima blbě pracuje
dzizisketa já tu ledu znám akorát ruštinu pro samouky, a ta je fakt super, učí podle ni i jazykovka JIP i kurzy ruštiny na FF UK
dzizisketa Přidávám se do týmu Leda a její učebnice pro samouky. Na gymplu jsme se z té francouzštiny dokonce učili (pravděpodobně nebylo vinou učebnice, že jsme za 4 roky zvládli jenom 16 lekcí). "Madame Picard n´est pas contente, parce que Jean est malade" si budu pamatovat asi až do smrti.
brrr Tahle madame Picard, ta je nespokojená už nejmíň 30 let. Hrozná povaha.

Vnukovi se udělaly takovéto pupínky po celém těle. Nevím jestli tu je zdravotní téma. Je mu 13 let, horečku neměl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.