"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 30. ledna 2019 18:10

RoSa Myslím, že ta Správná podprsenka to má pěkně a snad i přehledně.

Obvody jsou 28 = 60, 30 = 65, 32 = 70, 34 = 75, 36 = 80 atd.

U košíčku sobě víceméně odpovídá UK DD a EU E. Problém u košíčků ale je, že v EU se čísluje po 2 cm, ale v UK po 1 palci, což je 2,5 cm. Takže ono se to pak časem rozjede a už neodpovídá přesně jedna velikost košíčků v UK jedné velikosti košíčků v EU.

Kdyžtak další tabulka tady.

Online RoSa
10181 příspěvků moje polička 30. ledna 2019 18:51

Brioso díky moc! no vidim to tak, že ze všeho nejdřív budu muset přehodnotit tu moji EU-velikost, a teprve pak dělat nějaký převody na UK-vel.

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 30. ledna 2019 19:17

Není tu někde lektor/ka francouzštiny pro soukromé hodiny pro dospělého? V kancelářích na Praze 1, příprava pana doktora na delší pobyt v Karibiku, úplně od začátku. Učí se rád a velmi pečlivě.

Offline 0zero7
11905 příspěvků moje polička 30. ledna 2019 20:32

Jeste se tady maluje? Ja nestiham, ale chtela jsem prispet k tematu....

Rano mi trva makeup cca 5 minut max, nepocitam peci o plet teda. Lehky tekuty makeup, pudr jen nekdy, oboci, tvarenka (dobrej odstin dokaze zazraky) a korektor - v posledni dobe se mi nejvic osvedcil hodne tekuty makeup ve svetlem odstinu misto korektoru, neni to videt). Rasenka jen nekdy. Kremovy stin nekdy, bud misto linky a nebo jen do zahybu na vnejsi stranu oka. 

74SLena jakej je ten gel NYX, nemas ten blond nahodou prosim? Ja jedu tuzku, ale vyhovujou mi jen dve velmi specificke. 

MP Marge hele ta linka, zkus tmave khaki zelenou a tmave fialovou, obe ti budou podle me sedet. UZ jsi neco koupila? Jinak jsem ti te s dovolenim vystalkovala s Chicem na fotce a zrusila bych tu spodni linku uplne a horni dala jen do vejsiho oka, plus pokud stin tak matny svetly na celou plochu a pak tmavsi do vnejsiho horniho koutku, muzes to klidne mazat prstem, proste takovy trochu cecko z mista kde je zahyb nejhlubsi, od pulky vicka smerem ven a dobre rozeblendit. Mene je vice. Jinak bych to nechala bejt. Rtenky ne rezavy urcite, ale to se mi mozna jen na jedne fotce zda, zkus neco co je trochu do ruzova v podtonu, mohlo by to byt cajk k tonu pleti. 

Offline 0zero7
11905 příspěvků moje polička 30. ledna 2019 20:33
Reakce na MP Marge:

Zarinya Uvidime 

Neco tam mit musim, kdyz vynecham tu spodni linku - to bych si pripadala strasne "nahate" 

​hele, zkus, dej rasenku a jen malicko tmavsiho matnyho stinu na vnejsi kotek dolu, pro zacatek, ale fakt myslim, ze odstraneni spodni linky bude benefit, docitam, jestli se to teda uz dostalo dal :)

Offline 0zero7
11905 příspěvků moje polička 30. ledna 2019 20:42
Reakce na Karja:

A když tak vesele stínujete, doporučíte nějakou značku stínů nebo nějakej produkt? Nejlépe něco z běžné drogerie, DM nebo tak;-). Já mám teď jen takový laciný stíny, během dne se z oka doslova vypráší.

https://www.clarins.ca/en/ombre-matte/80026981.html

Nejlepsi jsou ty 02, ale pry je budou rusit, daji se pouzit i jako baze a vydrzi ten kelimek fakt desne dlouho. 

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 30. ledna 2019 20:43

0zero7 Taky jsem nestihla malovací téma :-). Jak jsi psala, že řasenku jen někdy, tak nedávno jsem se ráno namalovala, ale ve spěchu zapomněla na řasenku a linku. Celý den jsem se pozorovala v zrcadlech a zjistila zajímavou věc :-). S namalovanýma očima jsem hezčí, bez nich vypadám mladší... Teď nevím, co je lepší .

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 30. ledna 2019 22:07

999 Stejné dilema mám s make-upem :) Bez něj vypadám mladší, s ním mám pleť sjednocenější a hezčí.

Offline Vlaaa_p
59 příspěvků moje polička 30. ledna 2019 22:16

Prosím vás, k čemu všemu nosíte ty sandály, tuším vagabond, co mají vepředu volnou špičku, pak je dost kůže jak u kotníkových kozaček a vzadu jen pásek přes patu?

našla jsem podobné guess u nás ve slevě, a vím, že se mi tu ty zmiňované líbily. Ráda bych ale koukla napřed na nějaké outfity, jestli jsem vůbec schopná je unosit.

Nebo poradíte, jak vygůglit fotky třeba na pinterestu? Pod čím hledat?

diky předem

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 12:02

Nevíte někdo, jestli existuje nějaká aplikace, do které bych třeba zadala tři adresy, které potřebuju navštívit (a na pořadí mi nezáleží) a ona by mi vymyslela ideální cestu? Já mám Prahu autem hodně najetou, ale někdy by mi to ušetřilo čas :-).

Offline Marbuša
1426 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 12:17

Ještě k malování: Přestala jsem nosit tvářenku, protože na ní je hodně vidět, když není nanesená dokonale symetricky. U stínů si to líp ohlídám, ty jsou vepředu:-) Ale když jsem si jí dělala, tak jsem si kupovala roztírací, ťukla na obě tváře stejně a najednou oběma rukama rozetírala, abych měla co největší jistotu, že jsem na jednu stranu nedala víc nebo do jiné výšky. A pak jsem jí přestala nosit úplně. Jak to tak čtu, možná se k ní vrátím.

Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 12:17

999 a neda sa na mapách plánovat cestu a zadat všetky body, ako íst cez.........

Offline Garfie
28579 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 12:23

Janulik03 999 Taky myslím, že to normálně na google mapách i jiných mapách jde. Zadáš tam jen "přidat cíl". 

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 12:26

Janulik03 Garfie To sice jde, ale mě to ty cíle řadí za sebou v pořadí, jak je přidávám. Já bych potřebovala, aby mi to řeklo, jeď nejdřív na Vinohrady a cestou se můžeš zastavit Na Florenci, než se tam vracet z Karlína :-).

Offline Garfie
28579 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 12:30

999 Aha, jasně, to je pravda, tak to teda nevím.

Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 12:30

999 ahha a nedá sa po zadaní cielov vybrat trasa, najrýchlejšia, najkratšia,.......

Je pravda, že to robím po SK ale nie v jednom meste

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 13:56

ten uzenej tvaroh maj jen občas během nějaký akce nebo ho přestali zas dělat nebo mám smůlu na už druhej periferní Lidl?

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 14:12

Potrefenáhusa zkus lidl na poříčí jestli se dostaneš, ale musela sem hledat. Podle mě to tu čte víc lidí než bys myslela a je vyprodanej  ale doudám, že to není akce páč je skvělej!

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 14:14

Ounz no mívali ho vždycky u tvarohů až na konci, prošla jsem dva lidly a ničevo, ale teda oba mimopražský

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 31. ledna 2019 14:15

Potrefenáhusa no já ho právě asi našla jinde než i tvarohů, ale nejsem si jista..spíš koukni u vajec a  majonez?