Jeste se tady maluje? Ja nestiham, ale chtela jsem prispet k tematu....
Rano mi trva makeup cca 5 minut max, nepocitam peci o plet teda. Lehky tekuty makeup, pudr jen nekdy, oboci, tvarenka (dobrej odstin dokaze zazraky) a korektor - v posledni dobe se mi nejvic osvedcil hodne tekuty makeup ve svetlem odstinu misto korektoru, neni to videt). Rasenka jen nekdy. Kremovy stin nekdy, bud misto linky a nebo jen do zahybu na vnejsi stranu oka.
74SLena jakej je ten gel NYX, nemas ten blond nahodou prosim? Ja jedu tuzku, ale vyhovujou mi jen dve velmi specificke.
MP Marge hele ta linka, zkus tmave khaki zelenou a tmave fialovou, obe ti budou podle me sedet. UZ jsi neco koupila? Jinak jsem ti te s dovolenim vystalkovala s Chicem na fotce a zrusila bych tu spodni linku uplne a horni dala jen do vejsiho oka, plus pokud stin tak matny svetly na celou plochu a pak tmavsi do vnejsiho horniho koutku, muzes to klidne mazat prstem, proste takovy trochu cecko z mista kde je zahyb nejhlubsi, od pulky vicka smerem ven a dobre rozeblendit. Mene je vice. Jinak bych to nechala bejt. Rtenky ne rezavy urcite, ale to se mi mozna jen na jedne fotce zda, zkus neco co je trochu do ruzova v podtonu, mohlo by to byt cajk k tonu pleti.