Tak Betty svedi to?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu Svědí, má to od čtvrtka
Tak Betty To vypada na koprivku. Stejnym zpusobem (jen teda o neco hur) jsem se osypala na podzim. Neco na to uzival?
Lama_z_Lana Zatím nic neužíval, dcera zvažuje, že s ním půjde k mudr. Ale jam moc to spěchá? Příští neděli jedou na hory.
Tak Betty mel nestovice? Mne to na mobilu prijde jako puchyrek, nez jako koprivka. Bylo to najednou nebo pribyvaji postupne?
Tak Betty a jaky mas na to “zvazovani” vliv?
Tak Betty Rozhodně bych k lékaři šla. Já tam taky vidím puchýřek, tak by to mohly být neštovice. Ty jsou silně infekční.
Tak dcera už s ním jela k mudr na pohotovost
Tak Betty jako taky vidim nestovice, ale tak to byste asi vedeli, kdyz by je jeste nemel, ne? Kazdopadne pro priste bych teda doporucovala jit k doktorovi hned a ne konzultovat po 4 dnech na internetu....
711990 No tak dcera nekonzultovala, to jenom já a nebydlíme spolu. Ono na to stejně nic není a ve škole nebyl.
Jo a jsou to neštovice. Má je podruhý.
Tak Betty chudák malej. Pražská děcka je taky mají , jsou osypaní i na obličeji. Tady se proti neštovicím očkuje, tak se nám vyhnuly, zatím. No lituju,svědí to, ven nemůžou, chudáci jsou děti i rodiče.
Mate dobry voko ![]()
Silvie dostal recept na nějaký gel proti svědivosti, to je všechno , no a povalovat se doma.
Tak Betty Muj syn ma ted taky nestovice. Kupodivu to ma celkem rychly prubeh a snasi to dobre, obcas davam ten tekuty pudr.![]()
Luna Taky jsem kdysi děti mazala tekutým pudrem. Mě překvaplo, že to můžou dostat i podruhé, když poprvé jich měl málo.
Tak Betty ja to nemyslela zle:) jen ze mi to prijde trochu nestastny, odkladat doktora. Tak drzim palce v co nejmirnejsi prubeh!
711990 Já vím, ono se to prý tak hodně vysemenilo dnes. Myslela, že je to kopřivka. Jedí pomela ve velkým.
Tak Betty chudák no, bude moct jet na hory?
Silvie No má to od čtvrtka tak to bude 10 dní, dcera říká, že pojedou.
Doktor říkal, že to bude v pořádku
Tak Betty super, byla by škoda kdyby musel zůstat doma.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje