ice inak ktosi tu pisal ze hl ma ze je to vysoko a ked zmykas citrusy tak to prska. Ze je to skor dizajn. Ale ja si ho kupim bo sa mi lubi.![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Prosím, potřebuju tipy co podniknout v Brně. Mám tam jeden volný den a nejezdím tam často, takže jsem trochu mimo. Kam na oběd, na večeři, cokoliv. ![]()
ice taky jsem myslím cetla v jedné knížce o designu, ze je to exemplarni priklad, kdy forma a vzhled vyhrava nad funkcí. Coz teda neni nutne spatne, ale pry je v instrukcich snad i ze na to nema přijít kyselé :))
Josefa v tom pripade by to mali predavat v galerii a nie v domacich potrebach ![]()
continuity vsak taky prodavaj ne? :)) protoze vyloženě nemam co delat a nechce se mi vubec spát sla jsem to najit..
a ten problém s kyselosti ma mozna jen gold plated verze :) ale pry se rika, že sam autor (Starck) rikal:"my juicer is not meant to squeeze lemons. It is meant to start conversations." :))
Josefa v tom pripade je vse v nejlepsim poradku.
jenom nekteri budou ( v pripade, ze stoji o ten fresh) potrebovat jeste jeden odstavnovat.
Jakou kvalitu ma kasmir z woolovers. Nemate nekdo? Kdysi jsem objednavala kasmir a merino a bylo to hrozne pruhledny.
continuity možná kokoska
Nemate nekdo prehled, jak je to se snehem a moznosti bezkovani v okoli prahy? Jezdime na otocku do jizerek, ale rikam si, ze by se ted treba dalo i nekam bliz. Treba do brd nebo tak.nevite prosim nekdo?
continuity ja mám ale kašmír merino svetrík a je taký tenší. Čistý kašmír odtial nemám.
ice Mám ho snad 20 let a miluju ho, ale je to opravdu spíš artefakt, než praktická věc. Jako v pohodě dva džusy k snídani na něm uděláš, funkční je, dobře se udržuje, ale když potřebuju větší množství, tak si beru elektrický. Ale teď jsem v jednom časopise viděla: ![]()

999 já mám normálně odšťavovač, tohle chci spíš na citrony, když si člověk chce vymáčknout do vody, tak jsem zase nalomená...to by asi stačit mohlo..Tak teď nevim ![]()
Kora pokud nějaké poznávání Brna, tak doporučuji Špilberk - pěkný park (teď získal i nějaká ocenění) a procházka po hradbách, Mincmistrovský sklep a Podzemí. Na rychlý oběd doporučuji Tržnici na Zelném drhu - skvělé těstoviny, různé farmářské produkty + nahoře na terase je vyhlídka na Brno. Na kávu a výborné dortíky do Momenta café na Zelném trhu. Na večeři já třeba ráda do ireské hospody Ering´s flag na Šilingrově náměstí na skvělé hamburgery.
continuity dekuju! Super odkaz.
Gatita Není to nejbližší okolí Prahy, ale známí si pochvalovali běžkování na Monínci.
Josefa v tom pripade je vse v nejlepsim poradku.
jenom nekteri budou ( v pripade, ze stoji o ten fresh) potrebovat jeste jeden odstavnovat.
No jo, ale 2 odšťavovače naraz...a ktorý z nich bude sparks joy
?
ice tak ja ho nemám, na me nedej :) důležité je, jestli se ti libi. Kdyz jo, tak na nem vzdycky neco vymacknes :)
Účetní dotaz:
OSVČ poskytuje sluzbu, za kterou vybírá peníze na účet, musí vydávat zákazníkům nějaký potvrzení o platbě (když ho nevyžadují)? Nebo stačí v případě potřeby doložit jen výpisem z účtu? Neplátce DPH, daní procentem z prijmu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje