barbucha ok:-). Přišlo mi teda vtipný, jak se dnes automaticky předpokládá, že mladý muž = vousy
.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 zajímavou kravatu
Catherinne To už mi přijde celkem oříšek, trefit se do vkusu :-).
barbucha ok:-). Přišlo mi teda vtipný, jak se dnes automaticky předpokládá, že mladý muž = vousy
.
Ale ne... já myslela že tam i normálně stříhaj vlasy
Šlo jen vo to, že jsou ty barber shopy celkem "in" dneska - a v případě mladýho muže... ![]()
999 Rumovou degustaci? Baristický kurz?
Mi ten barber shop a olej na vous :-) přijde jako opravdu osobní dárek, dávala jsem partnerovi, ale u jen známého mi to nějak vadí. Ale to je jen osobní pocit.
Jo a kurzy vaření mladí muži v posední době dost oceňují.
andulka01 Vidíš to, jak se můžou věci vnímat odlišně. Mně olej přišel v pohodě a třeba kravata už osobní :-). Kouknu ještě na ty kurzy, ale strašně mě tlačí čas...
711990 Díky
. Zarostlýho rošťáka ale koupit nemůžu, to už by bylo za fakt přes...
.
999
ten olej ze sady se prodava teda i zvlast :))
711990 Už na to koukám :-).
ztratila se vám tady někdy soukromá zpráva? včera mi přišla, a dneska po ní není stopa ![]()
Edit: vyřešeno, on to byl chat a ne SZ
Muzu vzit soucasne antibiotika (po 12 hod, mela jsem zatim jeden) a modafen?
JankaM koukala sem na to je to ibuprofen s pseudoefedrinem, na noc bych to nebrala, ten pseudoef může citlivějším lidem pak bránit ve spánku. Jinak se to s atb určitě může.
Ounz dekuju. Uvidim jak bude rano, musim dopoledne fungovat kvuli detem. Pak ulehnu.
JankaM to bych si spíš dala teď na noc samotný ibuprofen (ibalgin) abych si odpočala a vyspala se. a ráno ev. ten modafen, jestli máš rýmu nebo tak něco (kvuli čemu chceš ten pseudoef.)
JankaM tak ráno to pomůže, aspoň teda na příznaky nachlazení. Na chřipku jako takovou ne. To chce fakt odležet a doktora
viktorka_od splavu Ounz Se spanim problem mit asi nebudu. Myslela jsem na takovou celkovou slabost. U doktorky jsem byla. Dekuju
Dám to aj sem, lebo asi nie každý sleduje administratívne vlákno:
Zdá sa, že viacero z Vás má problém so strácaním sa súkromných správ. Ak by sa Vám to stalo, prosím, pomohlo by, keby ste napísali dátum a hodinu odoslania, aby to vedel programátor dohľadať a zistiť, čo sa deje. Ďakujem.
je tu nějaký anglický znalec, který by mi vyložil, co asi tak může znamenat věta "(i found him kneeling) praying his little jerry head off"? jestli se to jerry píše takhle, to nevím, protože film nemá titulky. mluví o nalezeném německém vojákovi.
jako je to blbost, jen prostě většině toho, co říkají, rozumím, a tomuhle ne. je "jerry head" nějaké úsloví? nebo tak?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje