"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 11. února 2019 12:03

Hela, já si chtěla jít o víkendu zaplavat. Tak asi nic...  když to tady tak čtu

Online Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 11. února 2019 12:07

Mutziputzi no zrovna ty plesnivy nehty a haksny má kde kdo 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. února 2019 12:10

Potrefenáhusa no právě a můžou se předem vydrbat nahatý Solvinou a prd

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 11. února 2019 12:18
Reakce na Mutziputzi:

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. února 2019 12:43
Reakce na Mutziputzi:

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 11. února 2019 13:25

Stejně jsem už nikdy nechtěla jít plavat...

Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 11. února 2019 13:28

barbucha no ja teda nechodím nikam do bazenu, ale po tom popise continuity vidím pred očami všeličo a teda budem mat zlé sny. 

Online continuity
43177 příspěvků moje polička 11. února 2019 13:33

Janulik03 no a vo vysledku vadi hlavne ten chlor. to zabije vsetko, vcetne lepry. akorat v nasom bazene sa uz neda vojst do vyrivky, pretoze jak ta voda bubla, ten chlor sa rychlejsie uvolnuje, a fakt sa tam neda dychat. 

Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 11. února 2019 13:34

continuity no a chodíte tam stále?

Online Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 11. února 2019 13:39

continuity v těch novych bazénech ale už používají i nejakej jinej system očisty, ne? Mne prave chlor dost vadi na kůži, proto bazény moc nevyhledavam, ale na sutce tu vodu myslím nějak ozarujou, takže tak chlorovana není, v Hloubětíně je slaná a na zeleným pruhu ji mivali zas hodne studenou, aby nemuseli tolik chlorovat

Online continuity
43177 příspěvků moje polička 11. února 2019 13:43

Janulik03 mame tam trenerku pre deti a ta je presne tam, musela by som hladat inu na inom bazene. ked idem s detmi sama, uz chodim na tu Sutku, co pise vyssie Husa. 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 11. února 2019 13:55
Reakce na Janulik03:

slniecko  bola som toho milosrdne uštrená.  Mne teda bolo aj výrazne proti srsti tennavrhovaný zákon o interupciách. A presne že samí chlapi sa o tom bavili. 

​No, to je jedna vec. ale spolčiť sa kvôli tomu ešte s náckami a verejne im ďakovať !!!

Apropó, ako je to dlho - dva, tri týždne - keď KBS žiadala, aby boli zo zákona účastníkmi pripomienkového konania k zákonom ?

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 11. února 2019 13:57

VeronikK ja viem a preto sa dôkladne vydrhnem predtým. Takže áno, môžem pôsobiť ako niekto, kto na to nedbá, ale možno som dôkladnejšie vypucovaná, ako niekto, kto to dá tam. A doma sa zase dôkladne poumývam kvôli tomu chlóru a predstave, čo všetko tam v tej vode mohlo byť.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 11. února 2019 15:33
Reakce na Friga:

​Muzu se zeptat, co za jevy to je? Ja jsem byla vychovana, co se pristupu k nahote a sexualite tyce, velmi otevrene a prudernost vazne nechapu a vlastne ani neznam, tak me to zajima :)

​Tak celkove pristup k sexu treba. Na spouste skol je treba zakazano pri sexualni vychove ucit o antikoncepci a studenti se uci, ze jedina pripustna forma antikoncepce je abstinence az do manzelstvi. (Samozrejme muzes hadat trikrat, ktere staty maji nejvic nezletilych svobodnych matek a nejvic HIV pozitivnich ) Nebo to jejich slavne "statutory rape" - v praxi to znamena, ze je ti dejme tomu sestnact a chodis s klukem, kteremu je sedmnact. Dle zakona tveho statu je OK, ze spolu mate sex, ale tvym rodicum se to nelibi. Takze si pockaji, az tvuj kluk oslavi osmnactiny a zavolaji na policii a udaji ho za sex s nezletilou. Jsou staty, kde muze dostat az deset let, a dozivotni povinnost se registrovat jako "sex offender". 

Nebo me fascinuje, jak bezne je, ze dva dospeli lide spolu normalne ziji, vsichni to vedi, ale kdyz jedou na Vanoce k rodicum, tak musi spat v oddelenych loznicich, protoze nejsou vzati   To se pritom bezne dela v v celkem liberalnich statech, nejen na konzervativnim Jihu. 

Anebo co bys rikala na vylouceni sestileteho chlapecka ze skolky, protoze udajne "sexualne obtezoval" spoluzacky? (Stalo se v New Jersey, tedy take na liberalnim severo-vychode). A byla to nejaka uplna blbost, neco jako se rekl holcicce, aby mu dala pusu.

No, mohla bych pokracovat, ale psisko uz chce ven 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 11. února 2019 15:35
Reakce na VeronikK:

slniecko já myslím, že Češi nejsou až tak rasisti, jako nekorektní. Američani jsou hyperkorektní, ale hromada rasistů je v tom skrytá...

​To je myslim taky pravda 

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 11. února 2019 16:55

Ja teda nevim s tou ocistou pred vstupem dobazenu, to je jako nekdo az tak nestydlivy, ze prijde do bazenu, vejde do tech otevrenych sprch nahaty a zacne si mydlit ritni otvor (pardon), aby nezanesl neco do bazenu?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. února 2019 16:58

MP Marge 

A už se ve školách učí evoluce, nebo stále jen kreacionismus? 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 11. února 2019 17:01

dynda To podle toho, kde jsi. Na severu se muze ucit i evoluce 

Ja se nekdy sama divim, kde to vubec ziju  Na svou obranu bych rada uvedla, ze jsem tady chtela byt jen jeden rok a pak se vratit zpatky do Anglie. To mi ovsem svou existenci zkazil byvaly snoubenec, a pak uz jsem tady tak nejak zustala...

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 11. února 2019 17:05
Reakce na baltik:

Ja teda nevim s tou ocistou pred vstupem dobazenu, to je jako nekdo az tak nestydlivy, ze prijde do bazenu, vejde do tech otevrenych sprch nahaty a zacne si mydlit ritni otvor (pardon), aby nezanesl neco do bazenu?

No je to trochu divoka predstava, to by asi bylo moc i na me  Ja mam v tady bazenu sprchy oddelene a se zavesem, takze kdybych chtela...

Mne tady jedna majitelka fitka s bazenem kdysi rikala, ze hlavnim problemem, kvuli kteremu se ma sprchovat,  jsou kosmeticke pripravky a telova mleka - o ritnim otvoru se nezminila. 

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 11. února 2019 17:06

A ještě cítím potřebu říct, že mám raději bazény se společnými šatnami dle pohlaví, ty unisex s pidikabinkou na převlečení mne rozlaďují.