Hela, já si chtěla jít o víkendu zaplavat. Tak asi nic... když to tady tak čtu ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mutziputzi no zrovna ty plesnivy nehty a haksny má kde kdo ![]()
Potrefenáhusa no právě a můžou se předem vydrbat nahatý Solvinou a prd
Stejně jsem už nikdy nechtěla jít plavat...
barbucha no ja teda nechodím nikam do bazenu, ale po tom popise continuity vidím pred očami všeličo a teda budem mat zlé sny.
Janulik03 no a vo vysledku vadi hlavne ten chlor. to zabije vsetko, vcetne lepry. akorat v nasom bazene sa uz neda vojst do vyrivky, pretoze jak ta voda bubla, ten chlor sa rychlejsie uvolnuje, a fakt sa tam neda dychat.
continuity no a chodíte tam stále?
continuity v těch novych bazénech ale už používají i nejakej jinej system očisty, ne? Mne prave chlor dost vadi na kůži, proto bazény moc nevyhledavam, ale na sutce tu vodu myslím nějak ozarujou, takže tak chlorovana není, v Hloubětíně je slaná a na zeleným pruhu ji mivali zas hodne studenou, aby nemuseli tolik chlorovat
Janulik03 mame tam trenerku pre deti a ta je presne tam, musela by som hladat inu na inom bazene. ked idem s detmi sama, uz chodim na tu Sutku, co pise vyssie Husa.
slniecko
bola som toho milosrdne uštrená. Mne teda bolo aj výrazne proti srsti tennavrhovaný zákon o interupciách. A presne že samí chlapi sa o tom bavili.
No, to je jedna vec. ale spolčiť sa kvôli tomu ešte s náckami a verejne im ďakovať
!!!
Apropó, ako je to dlho - dva, tri týždne - keď KBS žiadala, aby boli zo zákona účastníkmi pripomienkového konania k zákonom
?
VeronikK ja viem a preto sa dôkladne vydrhnem predtým. Takže áno, môžem pôsobiť ako niekto, kto na to nedbá, ale možno som dôkladnejšie vypucovaná, ako niekto, kto to dá tam. A doma sa zase dôkladne poumývam kvôli tomu chlóru a predstave, čo všetko tam v tej vode mohlo byť.
Muzu se zeptat, co za jevy to je? Ja jsem byla vychovana, co se pristupu k nahote a sexualite tyce, velmi otevrene a prudernost vazne nechapu a vlastne ani neznam, tak me to zajima :)
Tak celkove pristup k sexu treba. Na spouste skol je treba zakazano pri sexualni vychove ucit o antikoncepci a studenti se uci, ze jedina pripustna forma antikoncepce je abstinence az do manzelstvi. (Samozrejme muzes hadat trikrat, ktere staty maji nejvic nezletilych svobodnych matek a nejvic HIV pozitivnich
) Nebo to jejich slavne "statutory rape" - v praxi to znamena, ze je ti dejme tomu sestnact a chodis s klukem, kteremu je sedmnact. Dle zakona tveho statu je OK, ze spolu mate sex, ale tvym rodicum se to nelibi. Takze si pockaji, az tvuj kluk oslavi osmnactiny a zavolaji na policii a udaji ho za sex s nezletilou. Jsou staty, kde muze dostat az deset let, a dozivotni povinnost se registrovat jako "sex offender".
Nebo me fascinuje, jak bezne je, ze dva dospeli lide spolu normalne ziji, vsichni to vedi, ale kdyz jedou na Vanoce k rodicum, tak musi spat v oddelenych loznicich, protoze nejsou vzati
To se pritom bezne dela v v celkem liberalnich statech, nejen na konzervativnim Jihu.
Anebo co bys rikala na vylouceni sestileteho chlapecka ze skolky, protoze udajne "sexualne obtezoval" spoluzacky? (Stalo se v New Jersey, tedy take na liberalnim severo-vychode). A byla to nejaka uplna blbost, neco jako se rekl holcicce, aby mu dala pusu.
No, mohla bych pokracovat, ale psisko uz chce ven ![]()
slniecko já myslím, že Češi nejsou až tak rasisti, jako nekorektní. Američani jsou hyperkorektní, ale hromada rasistů je v tom skrytá...
To je myslim taky pravda ![]()
Ja teda nevim s tou ocistou pred vstupem dobazenu, to je jako nekdo az tak nestydlivy, ze prijde do bazenu, vejde do tech otevrenych sprch nahaty a zacne si mydlit ritni otvor (pardon), aby nezanesl neco do bazenu?
A už se ve školách učí evoluce, nebo stále jen kreacionismus?
dynda To podle toho, kde jsi. Na severu se muze ucit i evoluce ![]()
Ja se nekdy sama divim, kde to vubec ziju
Na svou obranu bych rada uvedla, ze jsem tady chtela byt jen jeden rok a pak se vratit zpatky do Anglie. To mi ovsem svou existenci zkazil byvaly snoubenec, a pak uz jsem tady tak nejak zustala...
Ja teda nevim s tou ocistou pred vstupem dobazenu, to je jako nekdo az tak nestydlivy, ze prijde do bazenu, vejde do tech otevrenych sprch nahaty a zacne si mydlit ritni otvor (pardon), aby nezanesl neco do bazenu?
![]()
No je to trochu divoka predstava, to by asi bylo moc i na me
Ja mam v tady bazenu sprchy oddelene a se zavesem, takze kdybych chtela...
Mne tady jedna majitelka fitka s bazenem kdysi rikala, ze hlavnim problemem, kvuli kteremu se ma sprchovat, jsou kosmeticke pripravky a telova mleka - o ritnim otvoru se nezminila.
A ještě cítím potřebu říct, že mám raději bazény se společnými šatnami dle pohlaví, ty unisex s pidikabinkou na převlečení mne rozlaďují.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.