Byl vynikajici, lepsi nekdy nejedl...joo holky![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mutziputzi takze v nedeli bude ta svickova?
Mutziputzi nojo,je zamilovanej....to se rika blbosti.![]()
![]()
Mutziputzi jasný, jen pokračuj, už to vidim: snídaně, svačiny, teplý večeře, o víkendech čtyřchodový menu.. ![]()
viktorka_od splavu zavrhla bys potenciálně nadejnej kus jenom kvůli tomu, ze by rozmydlil na talíři štrůdl a vynipal z nej rozinky? ![]()
Mutziputzi bude fotodokumentace? Abyysme mohly chválit.
Potrefenáhusa jojo. podobně jako tuhle kámoška líčila, jak původně poměrně nadějnej kus, co měl akorát drobný mouchy např. "v mým autě se NEJÍ"... no prostě nebudu to rozmazávat, měla co dělat aby se ho zbavila:D
Potrefenáhusa pokud se nimra v jidle, tak to neni nadejnej kus.
stejne jako zimovrivej pripad, napriklad.
continuity no hlavně, pokud je to nápadník (=bláznivě zamilovanej) tak má být nadšenej i z chleba omaštěnýho větrem nebo z mutzina štrůdlu, a ne ofrňovat - co by přišlo pozděj, asi?
(btw drobení v autě snad nemá rád vůbec žádnej chlap co tak vim, ale žádnej normální kvůli tomu nevyšiluje právě už v té zamilované fázi. to jen magoři.)
continuity no ale s chlapem, co necejti zimu ani bolest je to taky tezky!!!! Moc!!!
viktorka_od splavu chleba omasteny vetrem ![]()
Potrefenáhusa on je rozdíl mezi tím jestli necejtí (je mi zima puč mi svetr/je to těžký vem mi to=chlap, fakt nekecam, dvakrát tak těžkej co já!) takže když mrzne rád se podělí o svršek a podobně... a nebo jestli neuzná že může cejtit někdo jinej. na to jsem obecně na chlapech hodně citlivá. na vzteklýho vola co mi nadává že neuzvednu skříň nezapomenu asi nadosmrti
999 nasla jsem jen nic moc fotku, ale jsou to ony. Prostredek hladky a po obvodu jemna rytina:

.. na vzteklýho vola co mi nadává že neuzvednu skříň nezapomenu asi nadosmrti
![]()
viktorka_od splavu kam ty na ne chodis?Nebo to je jen jeden?
Luna Díky :-). Vypadají moc zajímavě a ještě ten příběh
.
continuity no ale s chlapem, co necejti zimu ani bolest je to taky tezky!!!! Moc!!!
Ma cejtit, ze ty to cejtis! Vycvicit!
Zarinya konkrétně toto byl jeden, ale jinak, jsou prostě takoví no. je třeba to utnout v zárodku a to třeba člověk nejdřív neví
999 Prosim te, jednou jsi mi doporucovala bilej pudr, uz nevim znacku, ale dnes jsem se divala celkove na ne a ma ten tvuj jakoze jemny lesk nebo ,,trpytky,, nebo je bilej jako mouka?
Karja Je to tenhle https://www.cosme-de.com/en/product/product_page.html?affsrc=bXN8f8BYQs&refCur=USD&pdid=13673&gclid=Cj0KCQiA2L7jBRCBARIsAPeAsaO5aadDRaSiyMu-5aO_aUGrKtZhT0ijKvU1lrYt5b0a3225hL1tHKsaAqSMEALw_wcB , kupuju ho v Sephoře. On asi trochu třpytky má, ale na obličeji to vůbec není vidět, jen to nějak rozptyluje světlo... Nemůžu bez něj žít :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.