Mutziputzi 2x denne novy dziny a kazdou nedeli tenisky![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
slniecko s cim myslis? s tema kytkama? no je, ale mam mam pocit, ze to nejak zpropagoval Gut Jarkovský a drzi se to jen na uzemi CS a to jeste asi zalezi jak kde. v zahranici jsem se s tim nesetkala.
To by mohlo byť
...fakt je, že mimo CS som sa ešte nikdy pohrebu ani podobných záležitostí nezúčastnila.
viktorka_od splavu jedny na přední a jedny na zadní!
Mutziputzi Zase za krmení s ní moc neutratíte, pamlsky neloudí
Sweet Potato ale pije jenom vino!![]()
Vilemina My taky prsteny nemáme, ani jeden z nás by ho nenosil, ani jsme si je nepůjčovali.
999 My mame prsteny po mych prarodicich, brali se 1949.
Mne se moc libily, tak jsme si je jen nechali upravit. Ale taky ho uz nenosim, mne vadi cokoli na rukach.
Pinot Noir no, obřad byl v r.86, to se nějak mělo za to, že bychom si měli ty prstynky vyměnit, ale vůbec si neumím muže představit s prstenem
Luna To je super, to se mi líbí moc:-). Jak vypadají?
Friga ja mam ted koupeny Eset a uzivatele uz neskolim, tak ty free moc nesleduji. Nema neco Avast? Nebo Symantec, jeste mozna Kaspersky.
Muz ted nasel pri vyklizeni pudy na chalupe snubní prsten z roku 1943, asi po jednom z prarodicu. Prstynek je tenky a lehky, zlato ani stribro to asi nebude, i kdyz to takovy zlaty nadech po prelesteni ma. Jinak je spis tmavy. Z ceho by to mohlo byt? Za valky na cenny kov nejspis nebylo.
No a kdyz ho prinesl, tak jsem si rikala, jak se ten prsen tam dostal a jestli ho nekdy nekdo hledal. A jaka je nahoda, ze vypadne na cloveka, ktery vynasi starou slamu lopatou.
continuity dekuju za nasmerovani
Aranel hele,máš pravdu...o jídle se neříká fuj a ani bleee...to by mi rodiče dali!!!!
Mutziputzi No, nevím s tím strudlem z listového těsta bez cukru a bez podsypani na vsaknuti šťávy z jablek. Jestli je přítel gurmán, tak to bude spíš důkaz, že někomu ani internet nepomůže :)
notna já si naopak myslím, že mutzi na to jde dobře. ještě by nakonec mohl chtít, aby mu vařila!![]()
Maureen na druhou stranu, kdyby mi nápadník začal dělat fůůůj a bleee a rozmydlil můj štrůdl po talíři, měla bych aspoň jasno hned zkraje
(samozřejmě tam patři jak rozinky tak ořechy:-))
viktorka_od splavu Jenže to by musela uznat, že neměla pravdu se svým tvrzením o tom, že s internetem umí vařit kazdej. A to si teda uMutzi nějak nedokážu představit /soudě teda jen dle jejího projevu tady/ :D
notna vařit může každej. ale aby se to dalo jíst to možná v podmínkách nebylo?![]()
notna já si naopak myslím, že mutzi na to jde dobře. ještě by nakonec mohl chtít, aby mu vařila!
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.