Ounz já podávám ve stylu Inglorious Bastards, z toho vznikla poptávka
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mutziputzi aha..no tak to se obávám, že mám díru ve vzdělání..
Ounz jestlis neviděla, doporučuji nejen pro štrůdl scénu, jeden z mých top...Eli Roth je prostě nejlepší všude
Mutziputzi ok, tak zkusím, dík
Ounz sem nechtela zabrusovat, zejo...ale slehavka je to neslazena, takze aspon nebude tak lepkava:D
711990 přesně! ![]()
Mutziputzi to se nedá
za chvili bud usnu nebo sem pridam svuj recept
Miru Však to já snad nerozporuju, ne?
Jen jsi připomněla lidi, kteří jo.
Šlehačka je low carb, to určitě může každej.
Mutziputzi tak pro tebe k narozeninám ![]()

Hele, tady porad jede strudl ![]()
Ja se teda priznam: V zivote jsem testo na strudl, ani na nic jineho, nekoupila. Mne pripada, ze kdyz clovek koupi testo, tak muze rovnou koupit cely strudl - to prece neni zadne domaci peceni!?
Testo jedine tazene
A miluju v nem rozinky, ale nesnasim orechy, takze pokud jsou orechy, tak je vyndavam. Pokud mi to nekdo prekazi orechy mletymi, ktere vyndat nejdou, tak me hrozne namichne
Rovnez jsem pevnou zastankyni teorie, ze na strudl patri slehacka ![]()
No a ted by me strasne zajimalo, jak by to dopadlo, kdybych se z mistnich ingedienci pokusila upect strudl ![]()
Miru fuuuuuj šlehačka že spreje
Tos tedy nadhodila téma..
vyzkoušela jse různé a nikdy více. Šlehačka že spreje mi přijde na stejné úrovni jako vegeta nebo čínská polívka.
Souhlasim na 100%
Mne to nesmi do domu!!!
Jiná Realita Hergot, tam je všechno!!!![]()
MP Marge co je ve strudlu tak nedostatkovyho, ze by nesel upéct v USA?
Potrefenáhusa Známá, co žila nějakej čas v NYC, byla hrozně zpružená právě z možností domácího vaření a pečení tam - mouku že mají nějakou univezrální, kvasnice prodávají jen po kilech,... já už nevím, byl toho hroznej výčet, končící zakázaným mákem. Mě to celkem překvapilo.. no ale nevím, jen předávám.
Gellnerova ale do strudlu se žádný vzácný ingredience snad nedavaj
Potrefenáhusa Možná jsou vzácné pouze lokálně?
Gellnerova To je vtipný, v Japonsku je přesně opačnej problém, tam se všechno prodává v úplně minibaleních, oni doma pečou fakt tak max.čtyři muffiny pro radost :-) Takže balení všeho na pečení i míň než po sto gramech...Mák pochopitelně na černé listině taky, už jsem vám vyprávěla, jak mi nicnetušící sestřenice přivezla mák jako dárek? ![]()
Nevím, jestli jste viděli, jak cizinci ochutnávají makový koláč ? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.