"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Kočka_toulavá
357 příspěvků moje polička 26. března 2019 12:59
Reakce na Renusatko:

Kočka_toulavá Ještě bych to vložila do blbých parfémových dotazů, tady . Některé dámy, které se zajímají o parfémy, tak neparfémová témata nesledují. 

Renusatko Ďakujem veľmi pekne, idem skúsiť tam  :) 

Offline brrr
12368 příspěvků moje polička 26. března 2019 13:19

zelene.oko Sweet Potato Dík oběma.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. března 2019 13:38

když jste tu nakousli ty novorozence.

já asi brzo půjdu na návštěvu ne do nemocnice, ale už domů, k mamince s novorozencem.

a vůbec nevím, co bych jim tak přinesla. asi neodolám něco donést dítěti, i když rodiče říkali, že všecho mají, ale prostě ty ťuťu věcičky :D neodolám, no. ale co matce? co (by) vás potěšilo?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. března 2019 13:44

Jiná Realita  mňa víno  ale nechcem začať flejm o kojeni a alkohole ale na víno sa po pôrode už teším, kamoška sa zaprisahala, že mi nejaké fajne prinesie . Alebo varianta nejaky nealko mušt, hroznová stáva, ta je vraj dobrá na tvorbu mlieka.. Mňa po porode nepotešili sladkosti lebo tie kilá som chcela skôr zhadzovať ako naberať. 

Online Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 26. března 2019 13:54

Jiná Realita Mne i ty sladkosti. I kytka. Něco pro radost, ne úplně praktického z kosmetiky - vůni, sprcháč.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 26. března 2019 14:03

Tak Betty ja pre istotu nosím nejaké luxusnejšie keksy, napr. Walkers, podľa možnosti bez čokolády a orechov, aby sa bábo náhodou nevysypalo.

Jiná Realita buď tiež tie keksy, alebo niečo výslovne osobné, lebo mamy zvyknú na seba dosť zabúdať a kupovať veci len pre bábo. Drobný šperk, knižku, niečo, čo sa týka jej záľub...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. března 2019 14:04

slniecko já si to právě taky tak myslím, bohužel znám spíš tatínka než maminku. sice se vídáváme, ale ne nějak víc osobně. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. března 2019 14:32

přišel někdy někomu viewegh charismatický? 
(zrovna jsem si přečetla rozhovor s jeho exmanželkou, kde ho popisují jako charismatického muže)

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 26. března 2019 14:45

Jiná Realita mně se líbí stará tradice, kdy se nedělkám nosila ”do kouta” bábovka

naopak viewegh se mi nikdy nelíbil

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 26. března 2019 14:45

Blbej dotaz - nebyl jste někdo na nějakém filmu v rámci Febiofestu? Nějaké doporučení?Mám si vybrat, na co zítra jít a absolutně nemám kapacitu si načítat info k jednotlivým filmům ... 

Online Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 26. března 2019 14:48

Jiná Realita Nepřišel. Ale nepoznala jsem ho zblízka, jako jeho ex. Charizma fakt nejde nějak objektivně soudit, vážit, měřit, ještě podle fotky.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. března 2019 14:52

Sweet Potato fotka je ilustrační  já jsem ho naživo viděla a stejně jsem charisma nenalezla. tedy ne takové, aby se o něm dalo tak mluvit (každý je pro nějakého jednotlivce někdy charismatický, ale aby se dalo o člověku jako o charismatickém obecně hovořit, asi by v něm to charisma mělo vidět větší množství lidí, myslím). zrovna viewegh mi jako prototyp charismatického muže moc nepřijde.

Offline Potrefenáhusa
38904 příspěvků moje polička 26. března 2019 14:58

Jiná Realita no ale že tobě nepřijde charizmatickej přece ještě neznamená, že to větší množství lidí v něm charismatickýho muže nevidí. Jednu dobu byl dost známej, úspěšnej a populární, věřim, že pro spoustu lidí aura známého a úspěšného spisovatele je přitažlivá velmi

Online stes
9290 příspěvků moje polička 26. března 2019 14:59

Jiná Realita NIKDY.  A pro mě ještě navíc nesympatický. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 26. března 2019 15:01
Reakce na OliveOyl:

Jiná Realita mně se líbí stará tradice, kdy se nedělkám nosila ”do kouta” bábovka

naopak viewegh se mi nikdy nelíbil

​Taká tradícia existuje? To je super, bábovku by som brala!

Online Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 26. března 2019 15:02

Jiná Realita Co je větší množství lidí? Pět? Deset? Padesát? Musej to někde podepsat? 

Online Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 26. března 2019 15:02

slniecko A slepičí polévku hlavně!

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 26. března 2019 15:10

Jiná Realita Mně největší radost udělalo, když návštěva donesla doma uvařený jídlo. Klišé asi, ale to byla ta největší pomoc, vždycky mě to hrozně moc potěšilo. Polívku, zapečený věci, maso s omáčkou, cokoliv.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. března 2019 15:17

Jiná Realita 

Domů klidně tu kytku a něco k jídlu. Klidně občerstvení na návštěvu nebo něco z nekonfliktních surovin s jednoduchou přípravou. A mě teda stejně vždycky hodně potěšilo něco krásnýho pro miminko, tím nic nezkazíš.

Online dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 26. března 2019 15:17

Jiná Realita 

A nemůžeš se toho kamaráda zeptat, co by jeho ženě udělalo radost?