"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. března 2019 08:52

barbucha Ale jo, neni nikdy pozdě státi se EMO

Offline Myrtila
5354 příspěvků moje polička 27. března 2019 08:58

barbucha Myslím, že jsem hodně podobnou viděla a zkoušela od Rimmelu - jedna z jejich tekutých rtěnek, buď Stay Satin, nebo Stay Matte.

(Sama jsem si jednu z řady Stay Satin koupila - právě pro vyzkoušení pro mě dost neobvyklého odstínu, než zainvestuju do dražšího kousku, a kupodivu i docela drží a nevysušuje, překvapila mě.)

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 27. března 2019 09:20

barbucha používám stěteček, tak ji mám určitě jemnější. Jinak přesně, změna, 3x do roka...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 27. března 2019 09:54

Poslední dobou blbejma dotazama jenom sršim ... Hele, nevíte někdo, kde koupit laky na nehty Maybelline Colorama? Dřív je mívaly v každý drogérce, ale poslední dobou maj jenom tak 4-5 divnejch odstínů ... jsou to úplně nejlepší laky ever, dokonce i černej vydrží klidně tři dny a to prostě potřebuju. Měla jsem jich zásoby, ale došly, došly! A jako odmítám zas naslepo kupovat tuny laků, kde zjistim, že výdrž den, na hovno štěteček atd. a letí do koše. Řekněte něko, že víte o nějaký tajný prodejně. 

Offline barbucha blogger
35920 příspěvků moje polička 27. března 2019 10:31

MP Meri 

Teda taky mam blbej dotaz - třídenní výdrž laku je jako dobrá?!  Já zuřim, když mi nevydrží tejden...

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 27. března 2019 10:31

MP Meri podle mě už nikde, asi doprodávají zbytky... taky jsem to zaregistrovala, měla jsem tam jeden oblíbený... 

Online Potrefenáhusa
38905 příspěvků moje polička 27. března 2019 10:44

barbucha já podle toho co dělám, meju nádobí nebo nějakou jinou činnost rukama, tři dny považuju teda za naprostý minimum, ale po tejdnu mám už ošoupaný špičky a vidět odrostlý nehty

Offline Sofi
příspěvků moje polička 27. března 2019 11:07

Někde dělám chybu - barevný lak mi bez porušení nevydrží ani celý jeden den... Vždycky ho pak na druhý den přetřu druhou vrstvou a další den už musím odlakovat. Laky jsem zkoušela různých značek, i podkladový lak pod barevný...

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 27. března 2019 11:25

barbucha tyden myslis pracovni?:-) z nedele vecer mi do patku vydrzi, ale davam podlak, dve vrstvy laku, nadlak. nejosvedcenejsi tento:

Sofi jedna vrstva obyc laku nevydrzi nic..

Online Potrefenáhusa
38905 příspěvků moje polička 27. března 2019 11:31

viktorka_od splavu tendle mi přijde dobrej, akorát pak aby člověk s těma nalakovanýma nehtama tak maximálně dvě hodiny seděl u televize a pak si šel lehnout s rukama zavěšenýma do nějakýho speciálního držáčku, aby se peřiny ani nedotknul 

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 27. března 2019 11:49

Ja som si kupovala kedysi tento vytvrdzovač lakov, schne fakt rýchlo... tak 10 minút a bola som schopná sa obliekať a utekať na autobus.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 27. března 2019 12:01
Reakce na barbucha:

slniecko 

Tak ti pěkně děkuju za radu 

Mutziputzi 

Proč ne? Mně se líbí... ale chtělo by to vyzkoušet samozřejmě, proto se ptám kde by to asi šlo... Hele imrvére červená chce občas nějakou změnu. 

Catherinne 

Tahle na fotce ale není tak ostře fialová 

​Si písala vziať, nie kúpiť:)))

Mám podobný od Estéé Lauder Hot Kiss, aspoň podľa tej foty vyzerá, že je to rovnaký odtieň. Ale teraz tieto tmavé frčia, kukla by som sa na rôzne značky, Urban Decay napríklad.

Tu je ten EL:

https://www.esteelauder.com/product/649/42670/product-catalog/makeup/lips/lipstick/pure-color-envy-hi-lustre/light-sculpting-lipstick#/shade/Hot-Kiss

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 27. března 2019 12:04

barbucha Jako od černýho laku do stovky fakt vic nečakám. Jestli existuje lepší, sem s ním. 

Jo a dávám jen jednu vrstvu, na žádný nadlaky a podlaky nemám morál. 

nolita Sakra, toho sem se obávala :(

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 27. března 2019 12:08

K tým nechtom...niekto mi odprisahával, že ak sa nenaruší štruktúra nechtu (ako vraj sa zvykne prepilníkovať povrch pred lakovaním - tak tot vraj ak sa nespraví), tak vraj tie domáce gelové so zapekacou lampičkou neničia nechet. Neviete mi to potvrdiť/vyvrátiť?

Inak robím to ako viktorka_od splavu a drží to tak cca týždeň, ale väčšinou na to nemám nervy, takže väčšinou proste nelakujem. Mám teraz čerstvo kúpené presne nejaké kvapky na urýchlenie schnutia, tak to plánujem vyskúšať, ale ešte ma napadá, také tie sušiče laku, ako majú v manikúre, vyzerá to ako lampička na zapekanie, ale nie je, má to zmysel na doma?

Takéto niečo:

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 27. března 2019 12:12

barbucha koukni do mac, ti mají nepřeberný množství odstínů rtěnek..

Offline prďola
4466 příspěvků moje polička 27. března 2019 12:13

MP Meri třeba tady?

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 27. března 2019 12:19
Online Miru
16880 příspěvků moje polička 27. března 2019 12:29

barbucha 

Black Orchid

...pak třeba

Clinique Almost Lipstick Black Honey, Tom Ford Lip Color ib Bruised Plum, Christian Dior Addict Extreme Lipstick No 980 Black Tie Lip Stick for Woman 012 Ounce

Online Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 27. března 2019 12:38
Reakce na Sofi:

Někde dělám chybu - barevný lak mi bez porušení nevydrží ani celý jeden den... Vždycky ho pak na druhý den přetřu druhou vrstvou a další den už musím odlakovat. Laky jsem zkoušela různých značek, i podkladový lak pod barevný...

Offline VeronikK
363 příspěvků moje polička 27. března 2019 12:40

continuity moje dítě dostalo mobil až v 10, a to ještě takový, se kterým toho moc nevyfotí (resp. není úplně dobře čítelné). Takže jsme vždy museli počkat, co se nám učitelka pošle (když neposílala, stačilo upozornit vedení) a pak sehnat někde sešity od spolužáků a okopírovat a přepsat, případně rovnou přepsat. Učitelka toho nejstaršího se navíc děsně vztekala, když v pracovním sešitě měli něco napřed, takže jsem to nemohla brát jen tak od oka.

Když má mobil, i když ho nesmějí ve škole používat (u nás také zákaz), tak snad po domluvě s učitelkou by za její asistence mohla sešit vyfotit, ne?