dzizisketa ty jo a nemělas ty nehty třeba nějak blbě odmaštěný nebo namazaný ruce krémem? Mně OPI fakt vydrží dlouho, tohle mám od uterního rána, bez podlaku a bez nadlaku

dzizisketa ty jo a nemělas ty nehty třeba nějak blbě odmaštěný nebo namazaný ruce krémem? Mně OPI fakt vydrží dlouho, tohle mám od uterního rána, bez podlaku a bez nadlaku

Potrefenáhusa Nechceš LED pícku na zapečení gellaku? Uděláš si to doma, kdy a jak potřebuješ. Já ji už nevyužiju, když tak napiš do SZ.
Potrefenáhusa krásná barva..moje oblíbená(hlavně v zimě)...na léto nosím červenou klasiku..
Mirka díky, ne, spíš bych to právě přehodila na někoho jinýho
Mate nekdo vybelene zuby? Dneska jsem se bavila s dentalni hygientnickou, ze bych do toho sla po kontrole u zubare. Zuby mam docela pekne, ale prirozene zlute a dost me to stve. Ma smysl dat za to ty penize (cca 4-7 tis podle druhu, obe pracuji s Purewhitening). Nestaci jen nejake ty Crest pasky? (jasne, chci usetrit
)
Potrefenáhusa Ten prsten, armenstina!![]()
@Lamicka Měla, před lety. Hygienistka byla nadšená (aby ne, bylo to za víc jak 5 tis.), jak krásně to vypadá. Spíš než nějaké extra vybělení to sjednotilo barvu těch zubů (zmizely skvrny). Šla jsem tam ráno, tak do pěti vše ok, ale potom ty zuby začaly tak bolet! Asi do půlnoci jsem si nadávala. Další dva dny byly citlivé, ale už to šlo. Vydrželo to nějaké dva roky, pak zuby trochu ztmavly (piju moc kafe). Najela jsem na bělicí pasty (teď ecodenta) a už bych to kvůli té bolesti neabsolvovala.
Potrefenáhusa mě to bavilo, žádné čekání, až lak zaschne a drží 10 dní (pak už ho mám moc odrostlý), ale mám alergii. Není to nic, než normální lakování, nic nemodeluju navíc.
Lamicka vygooglila jsem si ten purewhitening
Bělila jsem si zuby cca 6 let zpátky, jiná značka, stejný postup. Zuby byly trochu citlivější, nic hroznýho. Zdá se mi, že se začínají zase zabarvovat, časem si dám repete. Největší položka jsou ty plastový udělátka na zuby, při opakování by se měl snad kupovat jenom ten bělící gel v řádu stokorun.
Lamicka Ono hodně záleží na vlastní barvě skloviny a tím je to limitovaný. Jinak na takový ty "nánosy" od kávy atd. mně stačí bohatě ty Crest pásky. Je víc druhů, já jsem měla a mám jen ty 3D white professional effect. Poprve jsem to opravdu používala každý den asi 14 dní a efekt mi přišel velký. Teď tak jednou za čas, jak si vzpomenu - no, jsem lajdák.
Lamicka já mám zuby žluté jak králík :/ a nic neprofi, a že jsem toho zkusila, mi nikdy nedalo dolů ani odstín. momentálně uvažuju o profesionálním bělení, stačil by mi fakt odstín dolů. jinak mám zuby už docela pěkný, poté, co jsem zatím utratila ohadem 40k za opravy u nového zubaře (a to je jen spodní řada, zbývá vrch
), ale ten žlutý odstín mi je prostě úplně kazí. další třeba 4 tisíce už budou kapka v moři.
Už jsem se tu jednou ptala, tak to zkusím znovu :-). Nemáte někdo zkušenost s teniskami Basso? Třeba Mutziputzi ? ![]()
A kde se ty OPI laky daji koupit? To bych mohla zkusit....
Zluty zuby mam taky a mozna adept na rovnatka. Kdyz se mi ta ,,rovnost, zubu nezda, mam to konzultovat se zubarem nebo se iniciaticne objednat rovnou k ,,rovnatkari,,.
999 Ja jsem na ne uz tehda jukla, ale prijde mi ze se vozej na vlne Balenciagy...zkusila jsem i podobny znacky a pokorne se drzim ujetejsich kolekci zavedenejch znacek, vsechno horka jehla a moc na efekt
Mutziputzi Díky, já to taky tak nějak cítím, proto se tu vyptávám...
Paní Ef OliveOyl crazydaisy na odstraneni skrvrn mi staci z. hygiena s piskovanim, ale rada bych je belejsi, ale tech 7 tis. se mi davat uplne nechce... mozna nejdriv zkusim pasky, pak to profi beleni.
Jiná Realita ji, za zuby se tvrde plati. K tomu beleni - rada se smeju a nosim rtenky, to se se zlutymi zuby neslucuje
a taky jsem si vsimla, ze plno lidi kolem me ma zuby vybelene, od te doby to ve mne hloda. Hygienicka mi rikala, ze ten system Purewhitening je opravdu dobry, ze to drzi a ukazovala mi i fotky jejich pacientu pred/ po. Super vysledky.
Mate nekdo vybelene zuby? Dneska jsem se bavila s dentalni hygientnickou, ze bych do toho sla po kontrole u zubare. Zuby mam docela pekne, ale prirozene zlute a dost me to stve. Ma smysl dat za to ty penize (cca 4-7 tis podle druhu, obe pracuji s Purewhitening). Nestaci jen nejake ty Crest pasky? (jasne, chci usetrit
)
Myslim, ze uz jsem si tady na to pred casem stezovala, jak jsem utratila skoro $500 za profesionalni beleni jen proto, abych zjistila, ze mam tak citlive zuby, ze to museli predcasne ukoncit? Na tu bolest v zivote nezapomenu
A i pres to, ze jsem ten gel na zubech mela jen par minut, to pomohlo - mela jsem zuby nejmin o dva odstiny belejsi. Kdybych to byvala dala cele, tak jsem mela zuby jako filmova hvezda, ale to se fakt nedalo vydrzet!!!
Setrim na fazety ![]()
Karja ja se zubare zeptala co si o tom mysli, on doporučil kvalitniho "rovnatkare"
s informaci ze pripadne trhani bude u neho. Prnvi objednani na rovnatka bylo trictvrte roku, pak uz to slo rychle. A nejvic me ale dostala ortodontiska kdyz prohlasila "musite si to rozmyslet, pak uz to nebudete vy ". e
MP Marge ja vydrzim docela hodne, ale jsem asi skrblik
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.