Karja me na rovnatka poslala zubarka. Ortodontistu jsem vybrala dle jejiho doporuceni. Mela jsem takovy ty plastovy neviditelny rovnatka, nosila je dva roky a ted jsem par dni bez nich. Musim rict, ze to bylo urcite pohodlnejsi nez zamecky na zubech, a to jak z hlediska bolesti, tak cisteni apod.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Já mám odjakživa jasně žlutý zuby
a taky jsem uvažovala o bělení (air flow příliš nepomáhá) - ale hygienistka pravila že vzhledem k tomu, že piju kafe/čaj/červený/a kouřím, tomu velkou naději nedává. Tak nevim teda.
barbucha musis pit slamkou jako Marge
Neustále se mi rozvazují tkaničky u Emmeline
, nevíte někdo, co s tím? ![]()
whiskas utahuj![]()
Dadoo
a nebo vyměnit tkaničky .... Stejně jsou ty původní moc dlouhé. Ale takový "závažný nedostatek" mě překvapil
.
Potrefenáhusa Krásnej lak i prsten
.
whiskas Hele, krasobruslaři omotávají tkaničky průhlednou izolepou, aby se jim nerozvazovaly, nebylo by to řešení?![]()
![]()
crazydaisy Dají se Crest bělící pásky koupit už i někde u nás? ![]()
Měla jsem je naposledy z USA a zdá se mi, že docela fungují.
Poéma ![]()
vidíš, to mě nenapdlo.
whiskas to fakt nevím. Objednává je pro mě a pro sebe syn přes internet. Taky mi přijde, že fungují dobře a hlavně je jednoduchá ta aplikace.
crazydaisy Poéma
díky. Taky jsem mohla nejdříve "googlit", než otravovat s otázkou
.
Byla jsem kdysi na nejsky zubarsky přednášce a tam rikal tehdejší předseda česky stomatologicky komory, ze kdo chce belejsi zuby, má si radši opálit obličej (ale tak jako technologie asi pokročily)
Sweet Potato Hmmm, já tedy spíš myslím, že ty kulaté tkaničky jsou "*vině klouzavý"
, dělají mi to i jedny tkaničky u kotníkových bot Vagabond, povolují a rozvazují se. A nebo jsem jen opravdu nešikovná.
whiskas kulaté jsou vždycky klouzavější. Ale hezčí.
whiskas já ten problém vůbec nemám. Nerozvazuji se mi. Vůbec. Ale taky ten uzlík pěkně pevně utáhnu.
Emilky miluju. Co ja budu dělat, až se otepli![]()
![]()
Dadoo Až tolik je miluješ?
Já jsem je měla na noze cca 3x ... , ale určitě zase přijde jejich čas. Žádné extra vedro zatím není.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje